16 Август, 2018 09:20 17 904 13

Малката дъщеря на Очите изчезна

  • mitxo oìte-
  • митьо очите

19-годишната наследница е заличила профилите си в социалната мрежа

Малката дъщеря на Очите изчезна - 1

Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му дъщеря Ива Желязкова потъна вдън земя. 19-годишната наследница е заличила профилите си в социалната мрежа и никой от приятелите й няма информация за нея. Дори гаджето й Никола Мечков не знае къде е, а при последния им разговор Ива го помолила да изтрие скорошните им общи снимки от Инстаграма си, твърди в. „Галерия“.

По непотвърдена информация гардове на Димитър Желязков са я отвели от къщата му в Несебър часове след като бе обявен за общодържавно издирване. Още тогава охранителите са получили нареждане да изведат малката му дъщеря от дома им и да я откарат на сигурно място.

Къде се намира в момента Ива, никой не знае. Родителите на Никола са изтръпнали покрай ареста на Очите и се притесняват синът им да не бъде привикан на разпит.

Голямата щерка на Митьо – Станислава, спряла да излиза с приятеля си Велислав откакто баща й е закопчан. Не така стоят нещата със сина – Димитър Желязков – младши. Той не спира да разпуска с джетове край Варна.

13-годишното момче бе забелязано да се забавлява на плаж „Рапонги“ заедно с гаджето на сестра си Никола. Само няколко метра встрани гардове зорко наблюдавали наследника на Очите. Ден след ареста на Митьо синът му се отдал на купон като за последно. Въпреки че е само на 13, той влиза безпрепятствено в нощните заведения, в които пуши наргилета и вдига наздравици с шампанско в компанията на Никола. Съществуват и снимки, на които малкият е щракнат как се весели във фолк клуб на морето с компания, а над главата му пее Тони Стораро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Инкогнито

    31 25 Отговор
    А не бе сега ще стане малкия монах че баща му е бандит!!! На 13г. лятото е баш време за купони да си намери и сега една кака да го отрака му пожелавам
  • 3 Ристе

    45 2 Отговор
    Не е съзряло, то няма как, на тези чалгата и простотията е на първа линия.
  • 4 111

    85 8 Отговор
    Още ли има някой, който "сляпо" да вярва, че България я чака светло бъдеще и просперитет?!
  • 5 598

    59 2 Отговор
    И ако това не е мафия и държава в държавата аз не знам кое е.
  • 6 Кръчмаря

    65 2 Отговор
    Неплатена сметка НЯМА !!!
    Всеки си плаща НЯКОЙ ДЕН .
  • 7 Иванчо

    30 1 Отговор
    Представителна извадка за цялото положение в държавата. Такива разни татини дечица са навсякъде, просто не им се обръща такова внимание.
  • 8 скромно

    20 5 Отговор
    ''Малката му дъщеря Ива Желязкова потъна вдън земя.''-може от срам да е потънала,знае ли човек.
  • 9 Кьнфк

    10 6 Отговор
    Дреме ми. Тъпа статия като писателката и. Какво ни дреме ме ненормална изкуфела жена, колко пъти да ти се казва да спреш да пишеш статии. Айде напиши статия за себе си, че си изневерила на мъжа си, можеш ли за 10 лева, а ?
  • 10 БОЖИ ЧОВЕЧЕЦ

    15 2 Отговор
    СМЪРТ ЗА БОКЛУКА СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ
  • 11 Митьо Гърдите

    14 0 Отговор
    Баз давам , че този 13-годишен пикльо не е прочел нищо от задължителната литература през ваканцията ! МУХАХАХА
  • 12 незнайко

    10 0 Отговор
    И какво се очаква от тава дете ? Просто няма смисъл да се
    разсъждава !!! Иначе упрекват образователната ни система !!! Какво е виновна тя ???
  • 13 Гъзибаров

    3 0 Отговор
    Дреме ми на шмайзера за митЮ дзъркела и обкръжението му!