16 Август, 2018 19:40 3 859 24

Циганин пак би полицай заради забележка за силна музика

  • циганин-
  • полицай-
  • побой

Трима мъже са задържани за оказване на съпротива на полицейски служители, съобщават от пресцентъра на МВР. Тази сутрин около 4:00 часа полицейски екип на РУ - Ябланица се е отзовал на сигнал в село Орешене за нарушаване на нощната тишина от силна музика.

На място полицаите са установили трима мъже, като при отправено им разпореждане да спрат музикалната уредба и да удостоверят самоличността си единият е нанесъл удар в лицето на полицейски служител.

Задържани са незабавно всички от шумната компания: мъже на 28 и 31 години от с. Орешене и техен приятел на 17 години от с. Гложене.

По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Аналогичен случай стана вчера в Пазарджик. И там циганин псува и би жандармеристи след забележка за силна музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    60 5 Отговор
    А така, нас като ни бият нищо, крайно време е и тях да почнат, но да отидат и до съдии и министри, току виж в обратен ред се направи нещо.
    Храни куче да те лае.
  • 2 Салам Алеко

    81 3 Отговор
    При бай Тошо, сега тези цигани, щяха да ги болят бъбреци, ребра, кокали, и още много органи! Язък за МИЛИЦИЯТА, жалко за ПОЛИЦИЯТА!

    Коментиран от #5, #19

  • 3 123

    45 1 Отговор
    То вече май стана нормално да ги шамарят...може да започнат и друго да им правят, м/у боя ! ;)
  • 4 Някой

    35 4 Отговор
    Какви са тези полицаи!?!?!?

    Коментиран от #7, #24

  • 5 трябва да се оправяме сами

    44 1 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    При Бай Бойко е обратното, циганите бият наред и всички потърпевши трябва да си траят !

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Знаещ

    34 9 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Само ти май не знаеш, че ръцете им са вързани. Ако ударят някой следва жалба, след което разследване и уволнение. Ето заради това полицаите си траят и търпят всички цигански простотии, защото ако реагират, както могат ще си загубят работата. Веднага скачат една камара организации защитаващи правата на циганите сякаш другите хора в България нямат права и полицаите стават безработни. Ако до сега не си го разбрал значи, че или не живееш в България или си невероятно заспал.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Един

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "Знаещ":

    За съжаление си много прав!

    Коментиран от #10

  • 10 Знаещ

    20 7 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Знам, че съм прав, защото това е истината. А иначе от повечето коментари звучи злоба насочена към полицаите, а жалките нещастници не знаят, че след като нещата са стигнали до тук тези примати да посягат на полицаите, които са властта в една държава то скоро ще посегнат и то доста по брутално на тях самите тоест хората по улиците. Тогава те при кого ще отидат да търсят спасение, отново при тези полицаи, които сега плюят. Ето заради това никога няма да се оправим, защото народът е много прост и озлобен и може единствено да плюе, а когато трябва да стане и да направи нещо никакъв го няма. Българинът само псува и се кани, ама пред компютъра и на маса, а на улицата няма никой. Вижте румънците как си защитават правата на улицата, а не като бай Ганьо заспалия. Това е истината колкото и да боли.

    Коментиран от #15, #18

  • 11 Колю

    22 2 Отговор
    Полицията не може да направи нищо срещу циганския повсеместен терор ,както и срещу политик депутат. Двете злини на страната ни са обвързани и полицията по средата само си взема заплатата. Молят се да не ги викат на такива сигнали и жалби защото ги е страх . Отново отлив на полицаи и нежелание за започване на такава работа . За какво са тези спец отряди с няколко буквени абривиатури като СОБТ, БОП , СПООР и ред други специалисти които да си правят тренировките на живо ,а не по между си и да се явяват на изпити кой колко коремни и набирания ще направи. Бой и другото го знаете. Пуснете ги по махалите и селата и да видим ще краде ли в гората или въобще ще излезе ли от къщи. Всичките мангусти с бусове . Замазани стъклата .И какво негово превозва всекидневно ? Без книжки ,коли без номера ... Ама после ревете на жълтите павета за заплати. Питайте хората по малките населени места какво заслужавате заедно с политиците. Сдружили сте се с манагали и политици и профсъюзите ви водят за носа.Срещу народа си. За всичко зруго работите само не и за закона пазещ правата на обикновения човек. За КАТ да не говорим.Те не са от МВР . Те са пазители на рекета на държава обвързана с олигарси и застрахователи. Маша на лобисти мултимилионери. Нещастници мръсни. Да Ви бият и таковат както нас ни мачкат от всякъде . И при протести си помислете и покажете в крайна сметка с кого сте. С мръсниците или с народа? Няма да останете вечно по средата .Скоро ще се наложи да избират. Ма

    Коментиран от #13, #20

  • 12 ГОСТ

    16 1 Отговор
    Къде е бореца за законните норми за тишина Симеонов или страх лозе пази или си пази електората.
  • 13 Знаещ

    1 12 Отговор

    До коментар #11 от "Колю":

    Ето го и Колю примера на извиращата злоба и акъл колкото на врабче. Колкото и да му се обяснява на индивид като него той пак няма да разбере същината на проблема и затова спасение няма да има за този народ. Бог да прости България.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Име без име

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    Ти си като някаква овца, коментираща от марс. Нямало начин и край. Не драги има начин и той е доброволчески отряди и гражданска война ти ако ще търпиш аз Не!

    Коментиран от #16

  • 16 Знаещ

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Име без име":

    Ми хайде давай да те видим колко си смел. Ей сега някъде четох, че на 16-ти българи от чужбина се събирали по примера на румънците. Хайде да те видя в предните редици колко си смел.
  • 17 Напушляк

    11 1 Отговор
    Добре де, не можем ли да им пуснем по два варела напалм в махалите и да го обявим за терорестичен акт?Самолети няма много в нашата мила родина, ама и с хелвкоптерче става
  • 18 Главата не е за украса

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    Ей, "приятелче", за какво си мислиш, че си прав?
    Смърдиш на рунтав милиционер от километри!!!
    В БГ полицайче е нарицателно за мафиот, некадърник, лежач и чакач на държавна хранилка, измамник, пласьор и закрилник на нарко-пласьори! ЗАЩО ЛИ? Защото 90% стават полицайчета именно за да се превърнат в изброените боклуци.
    Като толкова знаеш, че си бил прав, я тогава ми отговори на следния въпрос. Какво се случва с/у нападателя над държавен служител? Те, милиционерчетата, да не са баничари? Всички тях ги е страх да прилагат закона и знаеш ли защо, защото не го познават! Една страница не са прочели, голяма част от тях са назначени от бащи, вуйчовци и т.н., а не защото са кадърни! От който в тоя живот не става нищо, става полицайче. НЯМА ВИЦОВЕ ЗА ПОЛИЦАЙЧЕТА, ВСИЧКО Е ИСТИНА!!!
    И един пример, за да не съм голословен. Преди година селтак с рег М.... се прави на мутра в люлинЪТ. Сметнах, че е по-добре да посетя РПУ-то. Боооожеее, фатална грешка!!! Оня фатмак, малко над 40 г. чукаше по клавиатурата два абзаца, КОИТО АЗ МУ ДИКТУВАХ КАК СЕ ПИШАТ, ДУМА ПО ДУМА, НАД 1 ЧАС.
    Аре, че повече не ми се обяснява на некъв кроманьонец, какъвто си ти!

    Коментиран от #21

  • 19 Помнящ

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Така беше ! След нощувка в Милицията , циганина - престъпник , започва да пикае кръв и след 3 дена ,+ !
  • 20 Ridik

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "Колю":

    Какво ти разбира алкохолизираната глава от полиция та пишеш врели некипели. Защо не отидеш и не станеш полицай, като ги разбираш тия работи толкова добре. Задачата им е да опазват обществения ред, без да ги интересува кой какви каузи защитава и кой къде го сърби. Получили са сигнал, отзовали са се. Попаднали са на пияни роми, отнесли са една тупалка и са ги усмирили. Какво ? Трябваше да застрелят някой циганин и после да станат известни по цял свят като американските си колеги. Това се нарича използване на премерена сила. Ромите едва ли сами са си сложили белезниците и са влезли в колите. Получили са си и ударите в бъбреците и на много други още по-болезнени места, в момента в който са оказали съпротива. Това обаче става тихо и без ефектни изпълнения. А тия лъкардии за циганите по времето на Тодор Живков са пълна измислица. Явно не си живял по това време. Потърси документи и ще видиш колко милиционери са загинали от циганска ръка и каква е била циганската престъпност. Има музей на МВР. Билетите за вход не са скъпи. И още веднъж, ела в МВР, опознай хората и труда им и ако ти остане време пак пиши по сайтовете врели не кипели.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 факт

    1 0 Отговор
    този път циганите ще ни освободят от политмфиотското робство
  • 23 бат мишо

    3 0 Отговор
    кви милиционери са загинали от циганска ръка ве ридик
    ти чуаш ли са въобще
    за целия възродителен процес нямаме нито 1 жертва в цялото разградско
    кът видеха камионите на вътрешни войски и почваха да си пишат завещанията
  • 24 кукис

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    отговор: Това са БГ куки.

    Полицай е професия, уважавана в нормалните държави, ...несъществуваща в България.