Last news in Fakti

17 Август, 2018 10:10 1 997 1

Хванаха пласьори с 20 000 таблетки екстази в Разград

  • разград-
  • екстази

Според първоначалните данни, откритата дрога е била предназначена за вътрешния пазар

Двама мъже бяха задържани в Разград с 8 килограма амфетамини, съобщи БНР. Пласьорите - на 34 и 43 години, са били заловени в момент на сделка в местността "Пчелина" край града. Съобщава се, че полицията е иззела 20 000 таблетки екстази.

В гробищния парк на Разград полицаите са открили тайник, в който са били укрити други 10 000 таблетки от наркотика. Извършени са претърсвания и на други места. Според първоначалните данни, откритата дрога е била предназначена за вътрешния пазар.

Единият от мъжете е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.