18 Август, 2018 18:28 3 057 3

Наръгаха с нож мъж на главната във Велико Търново

  • наръган-
  • нож

Полиция е отцепила участък от главната улица във Велико Търново, съобщи „Янтра ДНЕС”. По първоначална информация мъж е бил намушкан с нож, а извършителят е избягал.

Случайни минувачи са повикали спешна помощ и полиция. Инцидентът е станал около 13,30 часа пред офиса на „Виваком”.

Раненият е откаран във Великотърновската болница. Полицейските екипи са установили самоличността на извършителя, нападнал другия мъж в гръб и след това избягал.

Районът е отцепен, извършват се огледи, по предварителна информация двамата са били известни на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ттков

    10 1 Отговор
    Eeee това си е наистина много нагло да наръгаш някой на главната с толкова много камери навсякъде и на 200 м от обласната дирекция на полицията и на 100 м от съда. Тоя или трябва да е на някакви кофти наркотици или да е превъртял тотално. Пазарът е наблизо и ме съмнява, че може да е някой от шведите, които се навъртат там и са охрана на джебчийките. Може територия нещо да са делили и да не са се разбрали. Дано го хванат по-бързо, за да не направи друга простотия, а пострадалият да се оправи, ако не е от виолетовите, а ако е от тях да мре кучето! И двете да мрат!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бесен Язовец

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ттков":

    Аха, на главната,че и в гръб !