20 Август, 2018 16:34 3 027 3

Арестуваха 15-годишен, издирван за блудство в Германия

  • блудство-
  • вупертал-
  • фелберт
Арестуваха 15-годишен, издирван за блудство в Германия - 1

Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд - Пловдив европейска заповед за арест спрямо 15-годишния И.М. Той е издирван от прокуратурата в германския град Вупертал по обвинение в изнасилване и блудствени действия в съучастие с други лица на малолетно момиче, станало на 21 април 2018 г. в град Фелберт.

Съдът прие, че искането на германските власти е основателно и отговаря на изискванията на закона. В eвропейската заповед за арест на И.М. е посочено, че според германското законодателство се касае за тежък случай на сексуална злоупотреба над деца, извършена колективно от няколко лица.

Също така е записано, че предвиденото според приложимия за непълнолетни лица закон в Германия, максималното наказание за извършените престъпления е лишаване от свобода до десет години.

Решението на Апелативния съд е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъка,мъка....

    15 1 Отговор
    Столипеновски патладжански приключенски истории в страната на гостоприемната лелка Меркел....
  • 2 Стефчо 59 правя свирки на по млади

    0 4 Отговор
    Децата ми живеят там,срам ме е от тях!Срамуват се от баща си...
    Хормони...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.