Last news in Fakti

20 Август, 2018 21:43 3 440 23

Скандалната танцьорка Габриела остава на свобода срещу 5000 лева

  • габриела медарова-
  • арест-
  • свобода

Окръжният съд потвърди решението на първата инстанция

Окръжен съд – Пловдив потвърди определението на Пловдивския районен съд, с което мярката за неотклонение на подсъдимата Габриела Медарова е изменена от "задържане под стража“ в парична гаранция в размер на 5000 лева, съобщава сайтът Plovdiv24.

Окръжният съд намира, че първоинстанционният съд е постановил обоснован и правилен съдебен акт, който съответства на обстоятелствата в производството по чл. 270 от НПК. Правилно е изменена мярката за неотклонение на подсъдимата в парична гаранция, като по вид и размер /5000 лева/ тя е напълно адекватна на събраните до момента доказателства по делото, личността на подсъдимата, срока на задържането и етапа, на който се намира наказателното производство – внесеното обвинение за разглеждане на делото в съдебна фаза.

Определението е окончателно.

21-годишната танцьорка се прочу, след като първо помете 10 паркирани автомобила посред нощ в Пловдив, като се оказа, че е карала пияна и след употреба на наркотици. По-късно, след като бе пусната под гаранция, пък разби носа на друго момиче в пловдивска дискотека. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела са предявени 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на наркотици, за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    16 23 Отговор
    Ето тази е пример да русофил, баща военен проз наследник на някой шумкар, а мама е руска дойна свинкя и резултът е русоробско нискочело животно.

    Коментиран от #9

  • 2 Бат Ботьо

    40 1 Отговор
    Тая пача докато не утрепе някого няма да я приберат.

    Коментиран от #20

  • 3 Насо

    30 0 Отговор
    Сега чакаме убийство. То това остана от тази подлога, ако има букмейкърски пънк, който приема залози за този боклук аз залагам за убийство. А както казах и не само аз преди време нищо чудно да и предложат да влезе в Биг Брадър. Такива хора мястото им е в затвора. Веднъж сгрешил ок случва се ,но дваж за по-малко от месец е рецидив. И не на последно място снимките, който публикува ясно се вижда, че това е човек ,от който държавата няма полза.
  • 4 Правосъдие

    31 0 Отговор
    Поредното доказателство за деградация на всички нива в тази държава. Мислете какво оставяте след вас.
  • 5 mom4eto

    25 0 Отговор
    Ще ги заработи за две седмици :)
  • 6 баба

    27 0 Отговор
    към Факти: Вместо до болка познатата Габр...,моля слагайте снимката и името на съдията с доброто сърце.
  • 7 Гоуст

    15 0 Отговор
    Имам чувството, че ни се присмивате като ден след ден бълвате такива статии. Статиите ви крещят: балъци, какво правите още в България или какво още трябва да ви се случи да си станете от гъ**вете

    Коментиран от #14, #17

  • 8 медарката

    19 0 Отговор
    А защо делата са обединени в едно? В България трябва да се въведе дело за всяко престъпление и после присъдите да се сумират, а не както е сега "лежи" най-голямата ! Иначе, какво му пречи на тоя парцал сега и обир да извърши за да си "кихне"за по-леко наказание например ???
  • 9 Христо

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ристе":

    Обаче девойчето е възпитавано през ДЕМОКРАЦИЯТА в духа на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

    Коментиран от #11, #23

  • 10 Ефективна

    16 0 Отговор
    За тоя боклук малък
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Враца

    9 2 Отговор
    А бе ще си я тресна яко в дупара....а.Лошото е ,че ще си пренесе багажа в нас у Враца.То тя и моята жена чат- пат губи връзка кораба майка и ще се скубят яко.Но пък доброто е ,ако напълна басейна с кал ,ще гледам безплатно.
  • 13 Дядо

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ристе":

    Изпий си илача и при бабата в кревата , че започваш да ме притесняваш !
  • 14 ванката

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гоуст":

    виждам че има още един проумял целта на управляващите използващи медиите за инструмент който да спомогне изселването на населението на тази територия обитавана някога от велик народ но уви сега продаден за жълти стотинки на хамериканските еврейски господари...
  • 15 Пасатор

    12 0 Отговор
    Ся, с тая проститука ли ще ни занимавате?
  • 16 Пасатор

    5 0 Отговор
    Мноу хора, кат си напраят поредното селфи и го постнат у фейсбоклука са мислят за извънземни и уникални. Завзел въ ногу виртуалниа свят
  • 17 Истината боли много

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гоуст":

    Статията крещи,Балъци какво още чакате,че не сте ни строшили тиквите на всички, който се подиграваме и гавриме вече тридесет години с всички вас......
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 поврътня

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пасатор":

    И по добре. За какво ни е отрочето на тази мурва? Да не мислиш, че то ще стане ядрен физик? Ще стане същия 0тп @дък като тази. Тая става само да я гнясат тумба негри.
  • 20 Пацо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Ботьо":

    И тогава няма да я приберат:))
  • 21 Morgoth

    3 3 Отговор
    Това е младо момиче с чисто криминално досие. Затънала е в простотия и наркотици, но идеята все пак е да се поправи преди това да е станало навъзможно. Престоя в панделата беше задължителен и не беше особено кратък, така че ако е по силите и би трябвало вече да си е взела поука и да се държи доста по-прилично. Ако в този момент я оставят вътре означава да я отпишат. Правилно беше решението и на съда който я остави, както и сега на съда който я пуска. Само гаранцията ми се струва ниска за човек, който кара BMW x5. Нека не бъдем злобни и да пожелаем на тази жена да и е дошъл акъла в главата.
  • 22 Ники

    0 1 Отговор
    Само да кажа , че ако за един шамар и една катастрофа без пострадали ... се гние в затвора ... Няма да останат хора по улиците ... :) Ясно е , че е боклук тая ... ма не се излагайте .. 99.9% от такива случай ... даже през райионното няма да минеш ... тая отцепи яко в панделата заради обществения отзвук ...
  • 23 Ламброзо

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Христо":

    А гените,а "по плодовете им ще ги познаете"...