Last news in Fakti

22 Август, 2018 11:44 1 697 3

Граждански арест: Мъже хванаха пиян таксиджия

  • таксиджия-
  • граждански арест

В понеделник около 14,00 ч. в ж.к. "Чайка“ до бл. 4 граждани забелязват, че водач на таксиметров автомобил извършва странни маневри с колата си и изглежда неадекватен.

Трима мъже отиват при него, установяват, че е в силно нетрезво състояние и за да му попречат да потегли по улиците на града, решават да закарат колата и лицето в районно управление на МВР.

В РУ е установено, че водача - В. М., на 54 г., от Варна е управлявал МПС след употреба на алкохол – 2,23 промила в издишания въздух. Лицето е задържано за срок до 24 ч., съставен е АУАН и се води бързо полицейско производство по чл. 343Б от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    направо книжките да взимат и номерата, какви протоколи какви 5 лв, 2.2 промила по чудо не е блъснах 8 коли или 3-ма души.
    После ГО-тата били скъпи, ами докато не спрем част от причинителите на повреди как ще е ?
  • 2 godo

    18 1 Отговор
    Таксиджия може всеки, що не хванат крадлив министър, кмет........
  • 3 АЗ ПЪК НЕСКА ВИДЯХ НАПЪЛНО

    6 1 Отговор
    ТРЕЗВА ПУНДА НАПУДРЕНА ДА КРИВУЛИЧИ АМА Е ТРЕЗВА НИ МОЙ ДА Я АРЕСТУВАШ А НАПСУВАШ....