Last news in Fakti

22 Август, 2018 15:50 3 349 2

Иззеха рекордно количество тестостерон

  • тестостерон-
  • хормон-
  • изземване-
  • лесово
Иззеха рекордно количество тестостерон - 1
Снимка: Shutterstock

18 кутии с общо 135 ампули тестостерон откриха служителите на Митнически пункт „Лесово”. Ампулите са били под седалка на микробус с германска регистрация. Превозното средство е пристигнало на МП „Лесово” от Турция на 20.08.2018 г. около 23.00 часа. Шофьорът, който пътувал със спътник, заявил, че няма нищо за деклариране. При последвалата митническа проверка на превозното средство и багажа на пътниците, митническите служители откриват под дясната седалка до водача на микробуса, в картонен кашон с поставени отгоре лични вещи, 13 кутии, съдържащи по 10 ампули по 1ml инжекционен разтвор с надписи „Testosterone Enanthate 250" и 5 кутии, съдържащи по 1 брой ампули по 10 ml с надписи „Testosterone Enanthate-Medivia".

Контрабадните 135 ампули тестостерон във фабрични опаковки са иззети. Шофьорът на автомобила – германски гражданин, е посочил в писмените си обяснения, че ампулите са негови и ги е закупил в Турция за свой приятел в Германия. Срещу нарушителя е съставен акт за нарушение на разпоредбите на Закона за митниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    7 1 Отговор
    Е кое му е Рекордното, взехте да се излагаме, 18кутии,цтццтц
    Браво
  • 2 Койчо

    1 1 Отговор
    Че за какво може да се използва?