23 Август, 2018 16:51 5 014 7

Катастрофира патрулка, а полицаят получи акт

  • полиция-
  • акт-
  • инцидент-
  • сливен
Катастрофира патрулка, а полицаят получи акт - 1
Снимка: Shutterstock

Патрулка удари друг лек автомобил в Сливен в ранния следобед на 21 август. Инцидентът е станал на кръстовището на улици „Димитър Пехливанов-Добрович“ и „П. Милюков“. Служебен полицейски автомобил KIA е блъснал лека автомобил Audi 80, съобщават от ОДМВР-Сливен.

От произшествието няма пострадали, причинени са леки материални щети. На полицейския служител е съставен акт. Извършва се проверка във връзка с извънредното произшествие със служебен автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    38 2 Отговор
    За първи път в България ! Има надежда за нас да се оправим !

    Коментиран от #2

  • 2 Тото

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Koko":

    Не е за първи път постоянно се случва от години.Ще го глобят и накажат полицая по дисциплинарен ред.Ако щетите са значителни и следствено дело може да му водят

    Коментиран от #3, #5

  • 3 FORM

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тото":

    Стига с тази комплексарщина и злоба.Нима ти си съвършен.Ти никога няма да се издъниш нали.Като е полицай то той е безгрешен.Ако не му напишат акт зле.Ако му напишат кеф,защото е на полицай. Човекът какво е по различен-работник като работник.Колко хора катастрофират на ден.Следствено дело ще му водат........Говориш,като пиян със шлиферът си.Който мисли,че няма да катастрофира да пише и да се радва.Ега си колко сме взискателни към другите,а омърляният ни гъз да не го виждаме. Жалка работа.

    Коментиран от #4

  • 4 Пешо

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "FORM":

    За съжаление Тото е прав. При подобни ситуации полицаите понасят повече негативи, което е несправедливо.
  • 5 FORM

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тото":

    Тото извинявай. Избързах.Радвам се че и ти мислиш,като мен. Помислих,че коментарът ти е злобен и несправедлив.,но се оказа,че не е такъв.Сори.
  • 6 Дългия

    2 1 Отговор
    За да признаят каското на патрълката се пише акт.Така е о при воени и пожарна.Отделно ще накажат полицая и да не е виновен пак акт.Имам приятел полицай и ми е казвал.
  • 7 El comandante

    1 1 Отговор
    Наказан ушев,невероятно но факт!!!