23 Август, 2018 18:46 2 028 8

Петима ранени при сблъсък на кола с каруца

  • кола-
  • карица-
  • катастрофа-
  • ранени

В късната вечер на 22 август в оперативната дежурна част на ОДМВР-Ямбол е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадали на път III-5305, км 7, в посока от Ямбол към село Веселиново, съобщават от местната полиция. Изпратените на място полицейски екипи установяват, че лек автомобил Audi А3, управляван от 29-годишен мъжq е ударил движещо се пътно превозно средство, теглено от животинска тяга (кон), необезопасено със светлини и светлоотразители.

При инцидента са пострадали петима мъже на възраст от 17 до 22 години, пътуващи в пътното превозното средство теглено от жива тяга. След медицински преглед четирима, като двама от тях в по-тежко състояние, са настанени за лечение и под наблюдение в МБАЛ-Ямбол, с различни травми - фрактури и разкъсно-контузни рани, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателна. На водача на ППС теглено от животинска тяга е взета кръвна проба за изследване. На местопроизшествието е извършен оглед. Работата по изясняване на обстоятелствата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    19 0 Отговор
    Каква работа по изясняване на случая продължава, не ми е ясно.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Име без име

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен":

    Е как каква трябва да се намерят доказателства за да вземат застраховката на шофьора
  • 4 Хахото

    19 0 Отговор
    Тотална забрана на "пътно превозно средство теглено от жива тяга"!!! ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕС, КОЯТО ГО ПОЗВОЛЯВА Е БЪЛГАРИЯ.
  • 5 Шпек Салам Народен

    11 0 Отговор
    ..."Пробата за употреба на алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателна. На водача на ППС теглено от животинска тяга е взета кръвна проба за изследване"...

    Е,като е взета проба,какъв е резултатът на коняра?
  • 6 КОНЯЯАААА КЪК Е КОНЯАА ТВА

    1 0 Отговор
    МА ИНТЕРЕСУВА ПОЙЧИ...
  • 7 Хасан

    4 0 Отговор
    Искам да успокоя потребителите на факти. Това не съм аз. Аз по това време бях с козите. И тъкмо слизам сега от балкана и гледам пред нас е спрял някакъв мотор. А аз отдавна подозирам кадъната че се чеши с други докато съм с овцете. Ама тоя път реших да ги издебна. И клякам аз зад TDS-ката и гледам на предния ляв калник е избила ръжда. Да знаете някоя доверена автоморга около Момчилград?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.