1 155 11

Адвокатът на Бенчев: Искат да го омаскарят

„Дебело искам да подчертая, че към 2 август Димитър Желязков не е обявен за общодържавно издирване и не са му предявени обвинения. Бенчо Бенчев се е видял с Димитър Желязков сутринта на 2 август и няма от какво да се притеснява. Двамата се познават. Не са близки и нямат общ бизнес. Клиентът ми има дялове в "Аркус", но доколкото знам Димитър Желязков не притежава нищо от фирмата. Димитър Желязков е бил на консултантски договор там за определен период от време”. Това каза в сутрешния блок на bTV Иво Найденов, адвокат на общинския съветник на БСП Бенчо Бенчев.

"Бенчо Бенчев отива на 2 август в Гърция, за да се срещне с бизнес партньор. Там се вижда с Димитър Желязков, което пак ще повторя, че не е престъпление. Няма как Бенчо Бенчев да укрива Димитър Желязков, защото хотелът не е негов. Когато те отиват в хотела, се регистрират на рецепцията. Твърденията на прокуратурата са с цел да се развържат ръцете на КПКОНПИ и да се приложат по-тежки глави и алинеи от Наказателния кодекс. Нямам никаква информация за двойно счетоводство от страна на Бенчо Бенчев.

Питайте прокуратурата какво са намерили в дома на моя клиент. На мен не са ми предоставени никакви данни за двойно счетоводство. Искам да обясня, че Бенчо Бенчев не е обвиняем по делото в Специализирания съд, което тече срещу Димитър Желязков. Срокът за плащане на гаранцията е 15-дневен и смятам, че ще се плати. В момента много хора се упражняват на гърба на Бенчо Бенчев. Защитавал съм много почтенни хора, които бяха омаскарявани. Техните дела бяха прекратени и те бяха напълно оправдани, но никой не спомена дума за това. Бенчо Бенчев не ми е споделял за никакви черни каси и дарения. Пак ще повторя, че той явно е необходим на някого и сега всички се упражняват на негов гръб", завърши адвокат Найденов.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 11:19  24.08.18
  Душичка. Всички сме толко лоши и искаме да омаскарим горкия Бечо. А той е едно добро същество помагащо на хората :)
 • Жоро
  Отговор
  2 11:20  24.08.18
  СИГУРНО ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАГРАДЯТ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА??????А КОЛКО ОЩЕ ИМА ЗА НАГРАДИ???
 • ХА ХА ХА
  Отговор
  3 11:23  24.08.18
  ЧЕ БСП ИЛИ БКП КОЛКО ДА ГИ ОМАСКАРИШ ? ПРОСТОЛЮДИЕ СЪБРАНО ОТ КАУЗАТА ПРЕДАТЕЛСТВО И АЛЧНОСТ !

 • Ад вокат
  Отговор
  4 11:26  24.08.18
  Де юре, де.
 • БСП дебил
  Отговор
  5 11:31  24.08.18
  Така е ,така е ! Искат да омаскарят и Бенчо ,и Митьо ( а покрай тях - Курнелка и Румгрипенчо) ! А па ние си знаеме ,че те са (ама) абсолютно) невинни ,набедени са (от лоши хора) защото са (истински) социалисти ! Така че ,свобода за Митьо (щото трЕбва да участва в деветосвптемврийската манифестация) - мястото му сред другарите на трибуната (между Радев и Нинова) ,защото той е най големия БСП спонсор ! Ура ,другари !!!
 • Дедо Грую
  Отговор
  6 11:49  24.08.18
  Всички партии в България произхождат от една - бкп. Без изключение. И те са потомствени престъпници. Кой не вярва да провери произхода им : родители, дядовци, баби. Такъв ще да е и дъртият беньо с вапцаната перука.
 • ВМОРО
  Отговор
  7 11:55  24.08.18
  "Почтенни"?
 • месара
  Отговор
  8 13:11  24.08.18
  ......, а той е един почтен комбайнер!
 • Гост
  Отговор
  9 15:08  24.08.18
  Ей,тези адвокати как ли няма да извъртят нещатата само и само да ги изкарат невинни.Единия бил тръгнал на лекар,другия тръгнал на почивка и изведнъж се засекли заедно в една стая без гащи.Ама съвсем случайно,някой да не си помисли,че е организирано извеждане на един престъпник извършено от друг престъпник,не,няма такова нещо.
 • ВРАГ
  Отговор
  10 05:47  25.08.18
  Каквавръзка имат сега Корнелия тоози онзи!!! Говорим за една отврат фаца която лапа с разбойниците,овъртолевил се с кражби,измами и е там на майната си влаастник. Колко гадно и гнусно ще го наплавят по- невинен от ХРИСТОС. ТО БИВА ГАДОСТИ НО ТОЗИ ЗАЕДНО СЪС АДВОКАТА МУ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ПРАВОСЪДНИЦИ СА ЗА ЕДИН АВТОМАТ ТА ДА СЕ МАХНАТ ОТ ОЧИТЕ НИ ЗАВИНАГИ. ТАЗИ ТЪПА ФАЦА БЕНКАТА В ПАНДЕЛАТА ДЖО СМЪРТ. СЛУЧАЙНО ТА СЛУЧАЙНО. МИТЬО Е МЪЖКАР И ЗАПОЧВАМ ДА ГО ХАРЕСВАМ. ТЕЗИ ПЛЪХОЦИ ДЪРТИ КРАДЛИВИ В ЗАТВОРА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!
 • Пенчо
  Отговор
  11 09:21  27.08.18
  А за този адвокат колко дебело да подчертая, че заслужава да прави компания на Бенчо в затвора? Ку-клукс-клан в САЩ защо просъществуваха - заради калпави закони: Някой си ще безчинства, но имал права. Хайде, холан! И Бенчо и защитниците на Бенчо да го последват в затвора - там им е мястото.

Напиши коментар:


Публикувай