3 320 7

Какалов след обира: Крадците упоиха цялото семейство

Мария Атанасова

Футболистът Георги Какалов, който стана жертва на крупен обир, смята, че е той и семейството му са били упоени по време на кражбата. Миналата седмица около полунощ бандитите се промъкнали в коридора на жилището на спортиста в Мараша и откраднали неговия портфейл и дамската чанта на жена му. Изчезнали са ценни вещи, документи и големи суми пари. Щетите за семейството надхвърлят 5 000 лева. Източени са и кредитните карти на приятелката му.

Обирът поставя доста въпросителни, тъй като семейството живее на адреса едва от 10 дни. "Много ограничен кръг хора знаят, че съм в ново жилище. Блокът се заключва и е с топка на входната врата, тук живеят почти само възрастни хора. Крадците очевидно са ме следили и са издебнали, за да нанесат удара" коментира Какалов пред TrafficNews.bg.

В нощта на нападението футболистът, приятелката му и двамата му сина се прибрали малко преди полунощ от вечеря. Децата си легнали, а възрастните останали да гледат телевизия.

"Приятелката ми е чула, че някой тропа в коридора, но е решила , че е някое дете. Бутнала ме е, но аз не съм се е събудил. После и тя е заспала" разказва Какалов. Той смята, че двамата са били упоени, тъй като на следващия ден и двамата имали ужасно главоболие. Освен това приятелката му страдала от безсъние и заспивала изключително трудно.

"Все пак е по-добре, че не сме се събудили, защото крадците може са са били въоръжени. Аз не се страхувам за себе си, но можеха да пострадат жена ми и децата", каза Какалов.

Той се надява полицията да разкрие крадците. Те са теглили пари от банкомати и може да са оставили следи. По случая работи Второ районно.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 10:17  31.08.18
  Кажи с гащите ли се събуди, че тва е най интересно!
 • 2 10:22  31.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Мистър Материал
  Отговор
  3 10:39  31.08.18

  До коментар #2 от "АРЕС":

  Явно си Богат Материал !!

 • Бежанците,ще оправят нещата,чрез шериата
  Отговор
  4 12:10  31.08.18
  Какалов,нали игра по чужбина, толкова ли не спести за апартамент в Чужбина,да ти отраснат децата в нормални общества. Хич да не е по Гърция една къща,можеше да купиш или в Полша,Чехия, Словакия,а ти не,ами така,ще е ! Разберете хора,в бг трябва да останат само крадливи политици, мафиоти, убийци,изнасилвачи,крадци и Рома(дасикане и хорахане). Проститутките директно за износ в чужбина,търговци на дрога и картаджий(точат банкови карти).Нормални хора,не може да живеят,така човек не е спокоен,че детето му ,един ден няма да се превърне в проститутка, крадец,картаджия,пласьорче,крадец или убиец. Затова,всичко свястно като хора,навън за един достоен живот,поне за децата,в бг оправия няма,а и няма и да има.
 • Пепо
  Отговор
  5 16:56  31.08.18
  Да не е роднина на космонавта,Георги Какалов.
 • Наблюдател
  Отговор
  6 09:12  01.09.18
  Жена, приятелка, никой не знаел къде живее , само приятелката знае , тя чула , ама си мислела , той заспал , тя го бутнала, и тя заспала само че след като крадците вече са ги обра ли, мистерия , ако са ги следели, що не са влезли когато ги е нямало , ами след като са се прибрали , ами що , щото са знаели кога да влязат , натъкмено малко ,
 • джонито
  Отговор
  7 14:14  07.09.18
  Като си пийнеш вече е модерно да речеш че са те упоили, ама инак какъв футболист ще си като праскаш 100-200 грама концентрат и 2-3 бири на вечер?

Напиши коментар:


Публикувай