31 Август, 2018 22:29 3 339 4

Пиян син преби баща си, после се наряза със стъкло

  • пиян-
  • побой-
  • баща

На 30 август 2018 г., в 20.10 ч., от тел 112 в Районно управление на МВР-Берковица е получен сигнал за семеен скандал в гр. Берковица. Това съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Местопроизшествието е посетено от полицейски служители, които са установили, че същия ден между 19,50 ч. и 20,00 ч. С.М. (31 г.) във видимо нетрезво състояние е нанесъл побой, вследствие на който е причинил средна телесна повреда на 69-годишния си баща, който е изпаднал в комоцио и е с нанесени травми, синини и охлузвания в областта на главата.

На пострадалия е оказана спешна медицинска помощ, настанен е за лечение в МБАЛ Монтана, без опасност за живота. След побоя синът се е самонаранил - след счупване на стъкло е получил порезни рани и също е настанен в МБАЛ-Монтана. По случая е образуванодосъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дри

    14 0 Отговор
    Домашарката - убаво нещо, но при неподходящи свине води до такива неща....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 hmhmhm

    17 2 Отговор
    Да се беше самозаклал, най-добре!
  • 4 КУРНИ- ,ЛЪЖАТА

    6 4 Отговор
    Правителството е виновен оставка