1 196 1

Мъж плаши да залее с киселина дъщеря на позната

Мъж от Врачанско отправил брутални закани срещу своя позната, съобщи BulNews.
В яда си Н.Н. заплашил жена от село Остров, че ще убие дъщеря й. За думите си, преди дни агресивният мъж, бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Оряхово, където получи условна присъда от половин година затвор.

От документите по делото става ясно, че Н.Н. е стар познайник на органите на реда и магистратите, като преди години е бил съден за други свои провинения.

Заканите си мъжът отправил към С.И. на 10 февруари тази година. Каква е причината за яростния изблик обаче не става ясно.

Всичко се разиграло около 11.30 часа, когато подсъдимият звъннал на жертвата си и започнал да сипе смъртни заплахи по адрес на дъщеря й. Стигнало се до там, че обезумелият мъж крещял в телефонната слушалка, че ще убие дъщеря й и ще я залее с киселина. Ужасената майка веднага подала сигнал в полицията. От там започнали разследване срещу агресора.

По време на съдебното заседание Н.Н. се признал за виновен и съжалил за стореното. Освен условната присъда мъжът ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на 365 лева.
Определението има последиците на влязла в сила присъда и е окончателно.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Анонимен
    Отговор
    1 13:16  31.08.18
    Кво чака

Напиши коментар:


Публикувай