31 Август, 2018 17:11 3 882 7

Хванаха Вълка, който избяга от затвора

  • димитър стоянов - вълка-
  • бягство-
  • затвор

Пловдивски криминалисти задържаха рано тази сутрин в квартирата му в Пловдив, укриващия се беглец от ТПО Самораново, Димитър Стоянов - Вълка от Гоце Делчев.

Вълка избяга миналата година от затворническото общежитие и бе обявен за издирване от полицията в Дупница. При акция координирана между криминалистите от Дупница и Пловдив, Стоянов е бил сгащен в дом в центъра на Пловдив, съобщи Struma.com.

Той излежаваше дългогодишна присъда за трафик на кокаин и бе арестуван от криминалистите на ОД на МВР Благоевград с близо 2 килограма хероин през 2014-та година.

Миналата година по време на една от разходките Вълка успя да избяга от общежитието. Цялата полиция бе вдигната на крак, но до днес той бе неоткриваем. След бягството той удължава двойно престоя си в затвора. Този път при засилени мерки за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 4 Отговор
    Вълците на са ли в гората или зологическата
  • 2 вълк там му е мястото

    8 11 Отговор
    Вълците никога не са се славили с много ум.И този се оказа същият.

    Коментиран от #3

  • 3 Шпек Салам Народен

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "вълк там му е мястото":

    Вълците,батювата,са едни от най- умните и предпазливи горски животни.Може и да има по-умни от тях,но не и по нашите географски ширини. Даже "хитрата" лисица е далеч в класирането след вълка и дивата свиня.
  • 4 БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

    8 0 Отговор
    А като избяга преди година защо никой не писа за това, а???За да си запазят някой работното място???А другите боклуци дето всички ги знаят защо никой не ги прибира??
  • 5 БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

    6 0 Отговор
    А като избяга преди година защо никой не писа за това, а???За да си запазят някой работното място???А другите боклуци дето всички ги знаят защо никой не ги прибира??
  • 6 Анонимен

    10 0 Отговор
    Вълчицата Цецка да си ходи , не е за тази работа , в това министерство е като мебел и не само тя , всички са като шкафчета , министър с респект трябва , а не статуя , всеки трябва да тежи на мястото си , а не като свърша електрон , квота му се диктува , имали смисъл от много мин щом един командва

    Коментиран от #7

  • 7 Цецко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Тя не е вълчица, а свиня.