Last news in Fakti

3 Септември, 2018 11:37 4 601 16

Танцьорката Габриела застава пред съда по 4 обвинения

  • габриела медарова-
  • танцьорка

21-годишната Габриела Медарова ще застане днес пред магистратите в Пловдив. Разпоредителното заседание по делото срещу студентката е насрочено за 9,30 часа.

На 15 април Медарова, която бе танцьорка в нощен клуб, блъсна с джипа на приятеля си 10 паркирани коли при жилищен комплекс "Оазис 4" в града под тепетата и избяга. След катастрофата тя бе идентифицирана и задържана от полицията. В кръвта ѝ бяха открити над 1,3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис.

Няколко седмици по-късно - на 9 срещу 10 май, Габриела разби носа на студентката Катя Ангелова в нощен клуб. Първоначално тя бе задържана, след това бе пусната под парична гаранция, но в края на май съдът я върна в килията окончателно.

Прокуратурата вече внесе обвинителен акт в съда, като срещу пловдивчанката са повдигнати четири обвинения:

За това, че на 15 април е управлявала джип БМВ Х5 с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 1,38 на хиляда.

За това, че е управлявала джипа след употреба на наркотични вещества - канабис

За това, че е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила значителни имуществени вреди на единадесет моторни превозни средства, като общата стойност на причинените имуществени вреди възлиза на 39 755,19 лв.

За това, че на 11 май в Пловдив е причинила лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на носа с оток и кръвотечение, довела до болка и страдание на Катя Андреева, по хулигански подбуди

Два месеца и половина Медарова прекара в ареста, но в началото на август районните магистрати се смилиха и я пуснаха на свобода срещу 5000 лева гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТъпСъм

    32 2 Отговор
    Разюздана чалгарка
  • 2 гьорги

    22 0 Отговор
    ще я пуснат я трябва да си заработи щетите.
  • 3 Гост

    24 0 Отговор
    Д-то ще и се зачерви докато изплати парите по щетите.

    ей т'ва глупостта ходеща по хората край няма, на 21 с обвинения и дългове за 40 хилки...
  • 4 Темидец

    16 0 Отговор
    Една 3ка,ама ефективна,ще и е точно по мярка за да размисли за по нататък.
  • 5 ХХХ

    31 0 Отговор
    Нямаме ефективно работеща съдебна система. Иначе отдавана тази ковра щеше да е в затвора и нямаше да пребие онова момиче. Тъпа овца, смотана.
  • 6 АзСъм

    19 0 Отговор
    тотален боклук
  • 7 месара

    12 0 Отговор
    пуснете дето, то иска при мама, тати и пачо, а, верно, и да учи. е толко ли нема поне един от клиентите и, да се застъпи за нея? да се сформира щаб, и денонощно да се провеждат протести!
  • 8 Йосип Броз Тито

    15 1 Отговор
    Тази освен за е..не, за друго не става!

    Коментиран от #14

  • 9 Християнска Държава

    13 1 Отговор
    Ето това прави чалгата с младите пълна деградация и тотална липса на всякаква култура и човещина.

    Коментиран от #10

  • 10 Марио

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Християнска Държава":

    Чалгата прави.Абе айде престанете с тези глупости и тъпи изказвания.Ако си боклук никой не може да те направи добър.Просто някои(повечето) хора са си такива.
  • 11 Боян

    9 0 Отговор
    Айде в Сливенския..
  • 12 ПАНДИЗЧИЯ

    10 0 Отговор
    В сливенския ще се научи да лиже немити ромски шун.и и да прави шпакли !!! Ах ах ах
  • 13 Наблюдател

    9 0 Отговор
    А бе тя ще застане ама Темида нали е сляпа дали ще я види въобще , крайно време е да си развърже, очите, и да си отсече ръцете , и да си за шие джобовете
  • 14 ussr

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Йосип Броз Тито":

    Вярно е!!!
  • 15 Асенчо

    3 0 Отговор
    Дано я пратят да танцува за по-дълго време в пандела!
  • 16 гост

    3 0 Отговор
    Едно не разбирам. Защо гаранцията не съответства на причинените щети и направените разходи, така че ако тази реши да избяга, или който и да е друг пуснат под гаранция, то обезпечението на пострадалите да е гарантирано от гаранцията? По действащия начин тя е на голям плюс ако плати 5х.лв и избяга. Да не говорим за други пускани срещу договор за наем под домашен арест и после духват в чужбина. Защо се подигравате на нормалните хора?