Last news in Fakti

7 Септември, 2018 17:43 2 354 4

Задържаха за 72 часа англичанина, пребил възрастен швед в "Слънчев бряг"

  • слънчев бряг-
  • англичанин-
  • побой

Скандинавецът е бил удрян по лицето, гърба и гърдите и ритан по цялото тяло в хотелски коридор

Задържаха за 72 часа англичанина, пребил възрастен швед в "Слънчев бряг" - 1

Районната прокуратура в Несебър задържа за 72 часа 27-годишния англичанин Дани Деймс /27 г./, пребил шведски турист /68 г./ в хотел в курорта "Слънчев бряг", съобщиха от прокуратурата.

Шведът е бил удрян по лицето, гърба и гърдите и ритан по цялото тяло в коридор на петия етаж на хотела. Преди побоя англичанинът е буйствал на рецепцията, замервал е с обувки служители на хотела, нанесъл е удари с юмрук по лицето на двама българи.

Предстои утре Районната прокуратура да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Дани Деймс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    6 0 Отговор
    Като не е бит бг работник, а шведски турист от англииски, Кво правим ... шах и мат :)
  • 2 ИСКАМ ГО ПРИ МЕНИ С ПРИСЪДА

    7 0 Отговор
    ДВЕСТА ДЕНА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. ША РИНИ ЛАЙНАТА НА КРАВИТЕ И ША ПРОКЛИНА ДЕНЯ В КОЙТО Е ПОЕЛ ДИСТИНАЦИЯТА СЛЪНЧАК...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Pompeg

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "LeeannDickson":

    Praish kaisiii