Last news in Fakti

8 Септември, 2018 18:48 6 477 10

Британецът, бил инвалид в Слънчев бряг, остава в ареста

  • британец-
  • дани джеймс-
  • слънчев бряг

Летовникът получи няколко обвинения

27-годишният английски турист Дани Джеймс Кнот се изправи днес пред Районният съд в Несебър заради побоя над инвалид в хотел в „Слънчев бряг”.

„Той дори самият няма спомен какво количество алкохол е изпил. Помни само, че е пил „Бейлис” и доста бира, накрая е пожелал да пие уиски, но като количество няма спомен. Той самият твърди пред мен, че е загубил спомен и няма обяснение защо се е стигнало дотам, за първи път му се е случвало, досега никога не е бил така агресивен. В крайна сметка налице са тези неприятни деяния”, заяви защитникът на Дани Джеймс адвокат Веселин Анестиев.

По думите на адвоката младият мъж се извинил на пострадалия чрез досъдебното призводство, поради факта, че не е имал възможност да се извини лично, защото е бил задържан от полицията и е нямал пряк контакт с пострадалия. Поискал е да бъде освободен под парична гаранция от 10 000 лева.

„Спомените му се простират, че с майка си са посетили питейно заведение, след това са се прибрали с такси в хотела и след това пред мен твърди, че има откъслечни спомени от побоя”, заяви още адвокатът му.

Съдът остави Дани Джеймс в ареста. Мотивите му бяха, че той е проявил упоритост при извършване на престъплението, а майка му е признала, че двамата много работят в Англия и идват на почивка в България, за да разпускат с алкохол.

Ръководителят на Апелативна прокуратура Любомир Петров обяви, че държавното обвинение ще иска присъда за бруталните изстъпления на Дани Джеймс и увери, че той няма просто да се размине с глоба като шведа Ралф Сундберг.

„Тук са множество деяния и няма как да мине само с глоба, както при шведа. Ще искаме лишаване от свобода. Това са абсурдни действия”, каза Любомир Петров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъгуващ

    35 0 Отговор
    Британците са известни като хулигани и не зачитащи закона. Колко случая има всяка година само в Слънчев Бряг? Кога най-накрая ще има правосъдие и за чужденците?
  • 2 гост

    22 2 Отговор
    На сапун говедото
  • 3 Българче

    27 0 Отговор
    Онуй, дето ритна жена в Германия, на колко го осъдиха?
  • 4 гост

    23 1 Отговор
    Англичанска орка
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ангелкова да си ходи

    15 0 Отговор
    Веско Анестиев,нека е следващия бит от тези варвари под прикритието на "европейски туристи"!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Слънчев бряг

    2 0 Отговор
    Ей сега майка му докато го чака, и трябва един хубав ремонт, че да го обвинява после докато жива! Така най-боли!
  • 9 ПЕЕВ

    2 1 Отговор
    В БОБОВ ДОЛ -ЦИГАНИТЕ ЩЕ ГО ОПРАВЯТ.
  • 10 Townboy

    0 0 Отговор
    Британска измет.