10 Септември, 2018 21:36 8 606 12

Какво отложи разпита на дъщерята на Очите, вдовицата на Бай Миле и сина на Туцо

  • митьо очите-
  • бай миле-
  • туцо

Делото срещу групата на Божидар Кузманов зацикли заради проблеми на съдията Стоян Тонев

Делото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата зацикли. Причина се оказа дълъг болничен на съдията Стоян Тонев, който наложи отмяна на две от заседанията този месец – на 3 и 10 септември.

На тях трябваше да се явят повече от любопитни свидетели, пише "Флагман". На 3-и се очакваха Силвия Панагонова - вдовица на Милчо Бонев-Бай Миле, както и Радослав Попов – син на Янко Попов—Туцо от „Килърите”.

На 10-и пък бе призована Станислава Желязкова – голямата дъщеря на Димитър Желязков-Митьо Очите, която миналия месец стана майка.

Панагонова, Попов и Желязкова се очаква да свидетелстват срещу Божо Кравата и групата му заради конфликтите си с него в Слънчев бряг.

Стоян Тонев, изглежда, има сериозни проблеми, защото спецсъдът е отменил наведнъж и двете заседания – на 3 и 10 септември. В графика обаче остава датата 19 септември.
Дали и кои свидетели ще бъдат викани тогава засега не е ясно.

Припомняме, че повод за делото стана сблъсъкът между група на Митьо Очите с хора на Божо Кравата в ресторанта “4 you” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г.

В резултат на стрелба Очите бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев-Сашо Водолаза бе убит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосип Броз Тито

    40 1 Отговор
    Има нещо гнило в тази работа, явно някой го е заплашил този съдия и затова не се е появил...
  • 2 Фермата

    18 1 Отговор
    Не бе доят ги в момента на търг....
  • 3 срет йосич

    23 1 Отговор
    не нещо гнило,а много гнило.
  • 4 Митьо Очите

    24 0 Отговор
    Оставам в затвора в Турция- хареса ми!
  • 5 месара

    12 1 Отговор
    съдията се разболел от - земи ти пари, кофти болест е това!
  • 6 Пацо пойзана

    18 0 Отговор
    Какво отложило разпита-еми едни 100-200хил.лева.ама и журналята сте едни будали,се едно съе расли в саксия.
  • 7 ХАРЛИК

    12 0 Отговор
    Да не очаквате нещо друго!!!ТОВА ЩЕ Е ОТЛАГАНЕ ДОКАТО НЕЩАТА СЕ РАЗМИЯТ!!! ПОСЛЕ МИТЬО ЩЕ Е БОЛЕН И Т.Н.И Т.Н. !!! ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ПАЯ И ВСИЧКО ЩЕ Е О.К.!!!
  • 8 Анонимен

    8 0 Отговор
    В тази държава един съдия ли има , ами ако пукне ко, прайм , затриваме делото, в канала ли, ей , тия хептен на малоумни ни вземат , когато залови ха едни от Добрич , а другите от Шумен , четох го това и прокурора беше казал , че сълзи няма , ама така си подвиха, опашките всички и бързо , забравиха за наркотиците ,, що не ги осъдиха , кой им нареди , а за 2гр 3 годинки , а тия с наркотици за милиони , то къщите им показаха то брифинги и докато ги пуснаха тръгнаха да купуват гласове, нищо лично , ама аз не съм от дебелите, цял , град знае , то и хора по високите етажи ги знаят ама ,той и Руменчо знае ама , само се питаме как стават тия работи , с полицаите на улицата този същия се здрависване за какво говорим , вие чакате присъди , болен бил съдията , да не е чумав, да не би да са свършили , страхът е голямо нещо ако не изпълниш заповедта, божо е наш , митьо е ваш печели този който е на власт , ще се чудите ли още
  • 9 съдията дред

    13 0 Отговор
    Мафиотското управление!
    Не е възможно мафията сама да се осъди!?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай Благой

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: елото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата зацикли. Причина се оказа дълъг болничен на съдията Стоян Тонев, който наложи отмяна на две от заседанията този месец – на 3 и 10 септември.
    Иначе хора като Иванчева я оковават в белезници и я показват месеци наред!!
    Разни Крави, Очи и всякаква такава паплач се разкарва безнаказано из милата ни Родина!!
    Няма такава държава просто!