11 Септември, 2018 15:33 1 618 3

Ало измамник лъже, че са отрязали пръстите на жена

  • ало измамник

Районната прокуратура – Елхово е задържала за 72 часа Йордан Й. Мъжът е обвинен във възбуждане и поддържане на заблуждение у мъж, с което му причинил вреда в размер на 27 000 лв.

Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Бургас.

Той е обвинен за това, че на 8 септември 2018 г. в град Елхово, област Ямбол, като съизвършител в съучастие с неизвестен извършител, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, възбудил и поддържал в заблуждение мъж. Той се представил за служител Димитър Димитров от Криминална полиция и му съобщил по телефона, че около дома му има измамници, които са отрязали пръстите на жена и следва да съдейства на полицията.

За целта трябвало да сложи спестяванията си в торба и да ги закачи на портата на имота си, за да се заловят измамниците.

Предстои в следващите дни Районна прокуратура – Елхово да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    10 0 Отговор
    Няма ден без текава новина. По новините (радио/тв) непрекъснато се повтаря каква е схемата. Не се ли научи тоя народ?
  • 2 СаламАлеко

    7 0 Отговор
    Предаване, кошовете за боклук от които се хранеха циганите намаляха, и пиявиците намират нов начин да пият кръвта ни!
  • 3 Анонимен

    4 0 Отговор
    Ей прост народ, Ина мен ми звъняха от полицията уж де , че имам пусната жалба в полицията против енергото, че трябва да платя 4000 лв за влезе в съда жалбата , и знаете ли , казах им , ами аз работя в полицията и не знам да съм пускала такава жалба , ако искате да се срещнем някъде , затвориха , набран номера обратно , вече такъв номер не съществуваше вече , аз не работя в полицията , но при следващо обаждане може и да поработя ама като частна полицай като и тогава ти да видиш и съдията няма да го разпознае , човек ли ще е или извънземно , а бе хващат ги, тука няма мулета , много добре знаят за какво иде реч , щом не ги съдят и не им конфискуват всичко , минаваме на план,, бе,, бой , бой и само бой