Last news in Fakti

22 Септември, 2018 20:01 4 932 14

Обраха българи на бензиностанция в Сърбия

  • обир-
  • българи-
  • бензиностанция-
  • сърбия

Българско семейство е преживяло нещо много ужасно по време на пътуването си през Сърбия. За това разказва тяхна близка, описваща перипетиите им в социалните мрежи, съобщи Блиц.

"Мои приятели са спрели на бензиностанция в Сърбия да дремнат малко. Всичко е било осветено, освен това са били с куче в колата. Най-вероятно са ги приспали със спрей и са ги обрали, защото и кучето нищо не е усетило.

Разбиват им страничното стъкло и взимат дамската чанта, момчето се събужда тръгва да ги гони, но са му пукнали гумата, то вижда че са с джип, но не вижда номера на колата. След 1 км е имало пункт за заплащане на магистралата, могли са да ги хванат крадците на камерата, но явно или на полицаите не им се е занимавало, или са били в комбина с апашите, защото два пъти са ги питали какво са им взели и колко пари .... може би 50 на 50." Българите са потърсили съдействие и от полицията, но до този момент без успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ефтини сензации

    49 7 Отговор
    Дремнали си в Сърбия...
    У Сърбия се спира само да се плащат тол таксите и газ.
    За кафе, почивка и т. н. извън тая дива територия!

    Коментиран от #3

  • 3 Будалата

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ефтини сензации":

    Точно и ясно казано. Почива се в нормалните Държави. В Румъния и Сърбия се минава транзит. Спира се ако не си заредил догоре преди да влезеш или за заплащане такси. А в България можеш ли да си спиш на воля? Тук Родната Полиция ни пази.
  • 4 Шарлатанче

    28 2 Отговор
    Да сърбите правят всякакви номера. Повредиха ми колата докато дремех с намерението да ме качат на пътна помощ, и да ужилят още. Осъмних се и изчаках да ми докарат друга кола от БГ. Повредената е прибрах трудно, но на собствен ход. И в Бг вестник пишеше че сърбите правят номера. Внимавайте.
  • 5 Бай

    4 5 Отговор
    Баш ме брига !!!
  • 6 Жоро

    26 1 Отговор
    Истината е че не ни обичат!!!Ще те одерат жив ако закъсаш на магистралата!!!Преди една година имах проблем на бензиностанция на самата колонка блокира чипа за алармата и не искаше да запали,помолих ги да ми помогнат да я избутаме до паркинга който е на 10метра встрани никой не дойде и ми казаха да извикам пътна помощ!!юИзбутахме колата със жена ми с голям зор 2тона и пълна с багаж !!!Не искам да ги виждам и чувам!!Газ до България тоалетна кафе и никакво СПИРАНЕ!!
  • 7 Автотурист

    20 2 Отговор
    В Сърбия спряли да спят на пътя?! Ела вълчо изяж ме! Тия явно за първи път пътуват и не са чели пътеписи в нета, каквито има достатъчно.
  • 8 шумкарин

    25 1 Отговор
    И аз имам горчив опит и лоши спомени от Сръбия - мръсни гадове са , по-долни са и от Албанците и напълно си заслужават съдбата !
  • 9 има нещо вярно

    20 0 Отговор
    Ако идеш в Албания и кажеш че си Българин нищо няма да ти направят , но ако идеш пак там и кажеш че си сръбин жив ще те изядат , има разлика между оценката за едните и другите нали .....
  • 10 nemo

    10 0 Отговор
    Прав е ,,1,, колкото може по бързо бягай от тия диваци,през годините такива ядове съм имал със сърбите,че трески ме тресат още,много ни мразят.
  • 11 ДЮна

    20 0 Отговор
    Пичове спира се.
    Като ти се доспи и няма накъде, спираш, по възможност точно пред витрината на ОМВ-то.
    И пак няма гаранция.
    Но това, че когато започнат огромните прозявки, и клепачите станат ужасно тежки, ще заспиш зад волана, след още малко каране, е гарантирано.
    А последствията после по всяка вероятност ще бъдат доста по-лоши и от обир.
    Препоръчително е Сърбия да се минава през деня.
    През нощта ни спряха с БГ кола, веднага, след като фокусираха номера. Точно на ТОЛ пункта при Белград.
    След известен спор за коланите, който естествено, бяха поставени, показахме на куката камерата в колата.
    Върна книжката и нищо не каза.
    После питах доста хора, и установих, че с БГ номера спират постоянно, а с английски, холандски, и прочие - никога.
    А най-добре си хванете самолета и оставете и куките, и обирджиите по скапаните балкански пътища, гладни!!!
  • 12 Според Българското Мафиьотско

    1 5 Отговор
    казано Един Боен Арсенал в колата да има излизаш на пътя заразен 30 куршума и автоматичен режим в близост до ръката на дясната страна квото стане цъкашшшш едно хубооо автоматичния режим на Арсенала и квото стане рескуваш и Го криеш хубаво както трябва и даже дявола дане знае какво ще вършеш рескуваш 100 на 100 със смелост и цъкаш куршумите от арсенала да завали един хубав дъжд от куршуми апашилиса мафиьотили са виж кво стаа
  • 13 Олигария България

    2 5 Отговор
    Боен пистолет бате редовно си го носете без законен да бъде нелегално бате кво то стане или камилата или камилара рескуваш но трябва дасе претежава като унес Американската нация всеки един има
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.