Last news in Fakti

26 Септември, 2018 10:20 2 041 10

Арестуваха 22-годишен, скъсал пагоните на полицай

  • пагони-
  • полицай

Арестуваха за 24 часа 22-годишен мъж в Троян, скъсал пагоните на полицай, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал на 23 септември около 15,45 часа. Младият мъж бил във видимо нетрезво състояние е буйствал на центъра на Троян.

Мъжът е оказал съпротива и е отказал да изпълни полицейско разпореждане. Заплашвал е и е обиждал полицаите, които се опитали да го усмирят. Той е наранил ръцете им и е скъсал пагоните на един от служителите.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 747

    20 6 Отговор
    Смешна ни е полицията, всички ги бият, за никакъв не стават, само ги хрантутим, а пък те ни кадат!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 456

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "747":

    За съжаление си прав.
  • 3 БАЙ МИЛЕ

    21 0 Отговор
    А ДА СКЪСА ПАГОНИТЕ НА ПОЛИЦАЙ В ЩАТИТЕ....ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е ДРУГАДЕ ПО СВЕТА....
  • 4 Мъка,мъка....

    9 0 Отговор
    Закона в нормалните държави повелява,първо примата да бъде усмирен веднага със силата на закона и второ да влезе за ускорено разработване на задният мост в близката ремонтна база(затвор) за срок от минимум три години!
  • 5 Джудже

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "747":

    Смешна ни е държавата, а полицаите нямат права, ако употребят сила ги съдят за превишаване на правата и полицейско насилие.

    Коментиран от #7

  • 6 Грую

    5 3 Отговор
    Трябва да им шият униформи с по-здрави пагони!
  • 7 ХХМ

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Джудже":

    Много точно. Няма какво да се допълни просто.
  • 8 гост

    3 0 Отговор
    При такива случаи на пияници и неподчинение се прилага пълна възможна сила и бе се пита втори път. Без побой, само сила и натиск, има си такива хватки и точно как се прави. Ако скачат на полицай да го бият, той трябва да има право да стреля без последствия за кариерата му, следствие да, но последствие в рамките на закона, не. Не може да ги бият като кучета и да им взимат оръжието, а те да лежат по болниците докато биячите ги задържат в ареста за 48ч. и ги пускат. Унизително е, но МВР трябва да натисне за промени, аз не мога да отида и да направя това.
  • 9 Рамбо

    5 1 Отговор
    Муахахахиххиии !!!!! НЯМА ДРУГА ТАКАВА СМЕШНА "ДЪРЖАВА" !!!!!!!!!!!!
  • 10 Мишиии

    1 1 Отговор
    Българска работа.. Няма да се промени никога тази Държава,така ще си останем ..Докато хората който дори не знаят , правила и закони , но с връзки от тук там и станали големи „Батьовци ” благодарение на някой по горе стоящ от тях.. За това всичко живо бяга по чужбина , а тук ще сме селяндури цял живот !

    Щеще