Last news in Fakti

26 Септември, 2018 16:14 16 197 11

Името на Аркан изплува около разстрела на мъжа на Гуркова

  • наталия гуркова-
  • аркан-
  • джордже михалевич

Сръбският вестник Blic гръмна със сензационна версия за показното убийство на съпруга на Мис България Наталия Гуркова. Според медията Джордже Михалевич е имал взимане даване с убийците на Желко Ражнатович-Аркан.

Причина за тази версия е, че по идентичен сценарий бе ликвидиран и самият Аркан. Според сръбските медии „диамантеният милионер“ Джордже Михалевич въртял бизнес с чеха Радован Крейчир, Дарко Шарич и Доброслав Гаврич.

Има близки отношения и с Милан Мики, който също бил убит през април в Йоханесбург. Според неофициална информация един от убийците на Михалевич е служител на бензиностанция.

Михалевич беше разстрелян на светофар от двама мъже, които били на мотор. Показното му убийство стана в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург.

Днес съпругата му Наталия Гуркова за първи път коментира случилото се. Бизнесдамата Ваня Червенкова написа сърцераздирателен статус, посветен на Гуркова и убийството на мъжа ѝ. Самата Мис България досега никъде не бе коментирала убийството, но написа "Благодаря!" и добави плачеща емотиконка към отговора си.

В същото време се разбра, че преди няколко дни е починал бащата на Михалевич, който беше отвлечен заради бизнеса на 20 декември 2013 г.

Петър Мишо Михалевич е получил инсулт, след което го довършил сърдечен удар. Преди 5 години похитители счупиха с чук единия му крак и таза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти галфон

    64 2 Отговор
    БГ елитът е съставен от близо 100% селяни и селянки с много съмнителен морал и поведение.
  • 2 Реалист

    47 1 Отговор
    Кървави диаманти - живота е по-жесток от киното.

    Коментиран от #4

  • 3 Усмивката

    27 1 Отговор
    Това е животът ...доката се усмихнеш и се озъбваш
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Като не знаеш ка да процедираш е така....разберете бизнеса и парите не трябва да са свързани с лъскавия и показен живот искаш ли бизнес и пари трябва да си отшелник и предпазлив и да си скрит покрит максимата за кво са ми пари като не мога да ги харча и да живея добре води до подобни статий за да управляваш много пари трябва да си като скулптор и парите да са ти глината и да моделираш но скрито покрито в сянка далеч от хората

    Коментиран от #5

  • 5 Усмивката

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Направил е грешка.Тук в България незнайно как забогателите се крият зад 3 метрови огради ,далеч о суетата в отбрани квартали ,дето има много камери,много телохранители и много полицаи да пазят телохранителите.....сега гурето немаше да рони...
  • 6 Асен

    4 1 Отговор
    Сега да легнем и да ревем...
  • 7 Ако не се сетиш ще напиша отговора

    13 1 Отговор
    Що мене не ме застрелят в порше панамера на светофар в ЮАР? Въпрос към Гуркова:-)

    Коментиран от #8

  • 8 Реалист

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ако не се сетиш ще напиша отговора":

    Хайде познай дали реве от мъка или от радост. България е пълна със забогатели мутреси след смъртта на поредната мутра.
  • 9 Рамбо

    2 1 Отговор
    Баш ми е на тоя У гащите.
  • 10 mi ta ka

    1 1 Отговор
    Аркан е легенда, лека му пръст.
  • 11 Читател

    2 0 Отговор
    Много е трудно да живееш лесно.