26 Септември, 2018 16:17, обновена 26 Септември, 2018 16:49 4 894 7

Жертвите в Каспичан заклани при роднинска свада

  • каспичан-
  • убийство

64-годишният племенник на единия от убитите е задържан, направил е самопризнания

Жертвите в Каспичан заклани при роднинска свада - 1
Илюстративна снимка

64-годишен роднина е убил семейството, чиито тела бяха открити тази сутрин в къща в Каспичан. Мъжът е племенник на убития възрастен мъж, вече е задържан и съдейства на полицията. Той е направил пълни самопризнания, стана ясно на извънреден брифинг на полицията по случая.

Малко след 9:00 часа днес 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от служители на участък „Полиция“ – Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски служители се отправили към дома. При отварянето на входната врата са открити две тела. При продължилия оглед на мястото са установени още двама починали.

Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря, на 46 години и на 48 години. В присъствието на съдебен лекар по телата им са открити наранявания, причинени най-вероятно с нож или брадва.

Множество процесуално-следствени действия са извършени в присъствието на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния ръководител на Окръжна прокуратура - Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор.

Изяснено е, че между семейството и техен съсед имало роднински спорове. Със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ при ОДМВР-Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, намерени са следи, съотносими към извършеното престъпление.

Работата по образуваното досъдебното производство продължава под надзор на прокурор от окръжната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лола

    20 2 Отговор
    НА БЕСИЛОТО НЕ ДАГО ХРАНИМ КАТ ЛОРД НА ТОПЛО
  • 2 с късото име

    6 4 Отговор
    Ами ,те ,свадите български ,завършват като циганските вече!Циганизация ,както се пее в една песничка!Само ми е интересно за имот ли става въпрос!?
  • 3 Че каква е разликата

    2 1 Отговор
    Между едни дето им викат роми и другите?
  • 4 Българинът

    5 2 Отговор
    Като чуе за облаги и става бетер ром. Убива и майка си
  • 5 Разбра ли се

    4 1 Отговор
    Каква религия изповядва и от кой етнос е този източноправославен чист българин?
  • 6 Мъка,мъка....

    2 1 Отговор
    Всички са се побъркали вече!Когато хората нямат страх от закона,започват да си мислят че са всемогъщи и недосегаеми!Сега ще го искарат убиеца луд и ще бъде пуснат да продължава да убива...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.