26 Септември, 2018 17:51 5 179 4

Съдят петричанин, изнудвал 14-годишна с нейни голи снимки

  • петрич-
  • 14-годишна-
  • порнография-
  • изнудване

Обвиняемият сипел заплахи в интернет, насилвайки момичето да му дава пари

Съдят петричанин, изнудвал 14-годишна с нейни голи снимки - 1

Районната прокуратура в Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу С.Я. за изнудване на момиче, съобщиха от Апелативна прокуратура-София.

На 15.03.2017 г. обвиняемият Я., чрез свой профил в интернет, заплашил четиринадесетгодишно момиче, че ще разпространи нейни снимки с порнографско съдържание. Той изпратил съобщения на използван от нея профил в социалната мрежа Facebook, в приложението Messenger, в които ѝ поставял условия.

Пет дни по-късно, в двора на училище в Петрич, непълнолетната му предала сумата от 100 лева, която обвиняемият поискал, за да не изпълни заканата си. В средата на април 2017 г., докато пребивавал във Великобритания, С.А. отново заплашил момичето с разгласяване на позорящи обстоятелства – разпространение на снимки с изображение на голото ѝ тяло. Този път пострадалата трябвало да предаде сумата от сто лева на жена, с която обвиняемият живеел на съпружески начала в Петрич, с обяснение, че са изпратени от него от чужбина.

Впоследствие той разпространил снимките на непълнолетното момиче с порнографско съдържание, чрез Facebook, на нейни близки. С.Я. е обвинен и за незаконно държане в паметта на мобилния си телефон, намиращ се у него, както в Петрич, така и на територията на Кралство Великобритания, на снимкови изображения на голо тяло, за създаването на които било използвано ненавършилото осемнадесетгодишната възраст момиче.

Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с късото име

    24 5 Отговор
    Уау !100 лв. рекет!Пък тя света вода ненапита ,14 годишна пък вече с порнографски материали рекетирана!?!!?Дали ги е плавила по рано !?
  • 2 Простак

    19 1 Отговор
    Не е лесно да си прост!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.