27 Септември, 2018 17:37 2 698 5

Запорираха сметки и имоти на Арабаджиеви

  • ветко арабаждиев-
  • маринела арабаджиева

Специализираният наказателен съд запорира имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви, обвинени за участие в организирана престъпна група за държане и търговия на акцизни стоки без бандерол, данъчни престъпления и пране на пари.

Запорите са наложени като мярка за обезпечаване на предвидените наказания конфискации и глоби по повдигнатите им обвинения по чл. 255 и чл.253 от Наказателния кодекс, както и за разноските по делото, съобщиха от прокуратурата. Съдебни заповеди за запор са издадени за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в различни трезори.

Точната сума на запорираните средства ще бъде уточнена след представянето на официални данни от всички банкови институции. Със съдебни заповеди са запорирани дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски дружества за общо 165 000 лева, както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски дружества за 114 000 лева.

Запор е наложен и над 4 имота, собственост на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и с. Свежен.

В официалните регистри Ветко Арабаджиев не фигурира като собственик на недвижим имот, както и на моторно превозно средство. Като физическо лице Маринела Арабаджиева също не притежава автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те от специализираната

    13 0 Отговор
    Цацаратурата ги изкараха тези хотелиери бедняци?
  • 2 Реалист

    5 1 Отговор
    Бой по червените милионери! А гергов кога? А курни кога? А ровч кога?
  • 3 Бай Иван Майсторо

    7 0 Отговор
    Тия па за пустите пари и детето си заебаха и се покриха
    С такива родители врагове не ти требет
  • 4 БЕНЗИНДЖИЯ

    1 0 Отговор
    Човек с УМ Бче ще стане като с господин КТБ Цветан Василев все ще драпаме на истината уви няма да стигне до нас кой намазал се оправил но в АДА да му мислят тия уш безгрешници
  • 5 Bubbles

    6 0 Отговор
    Ба, тая селска пръчка ли е арабаджиевица?
    Нищо чудно че са съсипали Японеца.