Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 15:53 19 433 38

Тв водещата от Русе убита чрез задушаване

  • русе-
  • изнасилване-
  • виктория маринова

Тя е майка на първокласничка

„Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе”, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тялото на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова беше открито вчера през деня на кея в Русе. Тя е била убита по особено жесток начин, като преди това е била изнасилена.

Жената е майка на първокласничка.

„Смъртта е причинена от удари в главата и задушаване”, коментира окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев на извънреден брифинг.

Тялото на Маринова е открито в обрасла с растителност зона. На няколко метра от него са открити и вещи на жертвата. Липсвали са мобилният ѝ телефон, ключовете от автомобила ѝ, очилата ѝ, както и част от дрехите.

При огледа е намерен и автомобилът ѝ. Колата не била в близост до мястото, където е открито тялото, но било установено, че е оставена там от Маринова.

Назначени са множество експертизи по случая.

Последното предаване на Виктория Маринова е за натиска и пречките пред разследващата журналистика. В него говорят Димитър Стоянов от "Биволъ" и румънския му колега Атила Биро:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 аката

    11 27 Отговор
    само луд охажор би направил това.

    Коментиран от #12, #29

  • 3 русенец

    85 1 Отговор
    Става въпрос за водещата на Детектор и предаването и за Джи Пи Груп
    и злоупотребата с еврофондове

    Коментиран от #4, #26

  • 4 Pompev

    40 1 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Може би си прав,свързано е с далаверите им...поправям се
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Bg-то

    26 19 Отговор

    До коментар #1 от "Pompev":

    При липса на очила и част от дрехи извършителят задължително е циганин.Ако липсва едната обувка извършитвлят 100 процента е от Виетнам.При липса и двете обувки -убиецът е от Хаити.

    Коментиран от #8

  • 7 русенец

    58 7 Отговор

    До коментар #5 от "Yavuz":

    Нарочно е направено. МВР още не огледали местопрестъплението и първата им работа беше да кажат ,че нямало връзка с нейната работа.
    Обаче на мен ми се струва , че точно това е причината . За Мишо Бирата и жена му нали помните , и за Ваньо Танов .
    А фирмата Джи Пи Груп е на валентит Златев

    Коментиран от #16

  • 8 Pompev

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Bg-то":

    Не е тъй To, то си има причина да се мисли така,ндей да спекулираш

    Коментиран от #10

  • 9 Pompev

    7 13 Отговор
    И кво сигурно е знаела много И се в вряла между шамарите,разследващ журналист е като разследваш полицай,И по лошо
  • 10 Бг-то

    15 9 Отговор

    До коментар #8 от "Pompev":

    Разбира се,че има причина да се мисли така.Нали го пише в книгата на Red Dickhead-"Разслеване не неизвестното".При намерен труп първата работа на полицията е да се търсят очилата.Ако жертвата не носи очила,разследването се прекратява.

    Коментиран от #11

  • 11 Pompev

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бг-то":

    Добре де съгласен,понеже е убита на дрго място може дрехи И очила да са паднали там...нооо изнасилването
  • 12 goni

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "аката":

    Жалко за младата жена! Само маниак би направил това! Не съм сигурен дали първо не е убита, а след това.....! По-добре да не се пише за това!
  • 13 Бай хой

    9 4 Отговор
    Сиганска работа. От гербавите сигани. Кат ония ветеринарите на Митко лудия от бургас.
  • 14 бат мишо

    26 2 Отговор
    ми и аз ако съм проф убиец и са ми поръчали ще опитам да отклоня разследващите в др прослойки на обществото от на поръчителя- да изглежда обир изнасилване на клошари на мангусти а не и на тръста който ми плаща - хич дън е ако ги гепат ще ме натопят и ще ме подхвърлят на куките да отчетат дейност - после същите ще ме ,,самоубият,, кът оня в нови искър да ,,върнат жеста,, а и да намажат филията и те от същия тръст- а аз ще изляза поредния ,, горски човек,, полудял от ревност и после услужливо ,, самоубит,,....

    Коментиран от #15

  • 15 Не е добре

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "бат мишо":

    Ако си проф.никой нищо няма да намери.Само аматьори правят така.Тука ще има друго личен мотив познат .Жалко за жената и детенцето и.

    Коментиран от #27

  • 16 Yavuz

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "русенец":

    Ако е убита по тая причина значи не е изнасилена и полицията нарочно дава тази информация,но при такъв случай би трябвало да катастрофира или да се обеси нещо от тоя сорт.Душене ,удари по главата и изнасилване никога няма направи един поръчков убиец или пък професионалистът трябва да ликвидира изнасилвача.Вероятността българин от нейното обкръжение под въздействие на наркотици да го извърши също е голяма.
  • 17 бат мишо

    6 7 Отговор
    АКО СЪМ ПРОФ и го направя като проф НАЛИ СЕ 1 СЕ РАЗПИСВА тръста .....и даже полицията да се прай че е ревнуващ НИКО НЯМА И СЕ ВЪРЖЕ .....Нъл ако тъ опъна от 2000 метра с щаер манлихер 9 мм И НЯМА СЛЕДИ се едно съм се подписал ве дилетант-даже ще знаят кой набор съм учил за снайпер в военна академия- ако още ни пазят почерка в военния архив в ВТърново де - щото секи стрелец си има картографиран почерк- поне до 1989 имаше .....тая Е МЕСТЕНА и оттука работата мирише ....да местиш труп и да го пуснеш В ЦЕНТЪРА НА Русе ИСКА ОРГАНИЗАЦИЯ И ДУПЕ ,квито ни мангусти ни клошари имат .... ай да помислиш малко хъръбийската - център камери по сгради ТРУП влачиш ....и не АКО съм профи .....профи съм от онес дет изфърлихте 1991 че не ви трябат и зарад които в разградската република не сложихте чалми 1991.....дет свалиха турското знаме с полумесеца от хотел Разград - сега май е Абритус ....ок или поне бях профи

    Коментиран от #28, #37

  • 18 бат мишо

    5 3 Отговор
    Тука работата е ПРЕКАЛЕНО ЛЕВАШКА за да е левашка .....убита клошарската АМА МЕСТЕНА .....след труп в краката ти НЕ ХУКВАШ да се кашонираш , поемаш риска и тръгваш с чувала АМА НЕ ПО КЪРА фи да го заровиш а по центъра между камерите а КО ВИКАШ .....освен АКО ЗНАЕШ КЪДЕ СА КАМЕРИТЕ ИЛИ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗКЛЮЧИШ....не профи АМ ПРОФИ ПРАЕЩО СЕ НА ЛЕВАК .....лошото е че ато можеш да плуваш КОЛКОТО И ДА СЕ ПРЕСТРУВАШ че се давиш ЛИЧИ ЧЕ СИ ПЛУВЕЦ .... пробал съм да шашна компания ВИКАМ ПОМОЩ ОТИВАМ СИ и само се смеят....СЪЩОТО Е .ПРОСТО ЛИЧИ, ЧЕ Е ПРОФИ
  • 19 ормв

    13 3 Отговор
    настъпала е мафията по мазола и я отстраниха гадовете.
  • 20 бат мишо

    6 2 Отговор
    ПС 2
    Да си го представиш по ясно -АДИ АЗ ЩЕ УБИЯ НЯКОЙ , ама ТИ ще отизеш и ще го изхвърлиш В ЦЕНТЪРА НА РУСЕ - в колкот часа искаш го фърли ,трупа от мене - ВЪТРЕ ЛИ СИ отворенгяс - А КО ВИКАШ НЕ СИ ЛИ - що ли МИ ЩОТО ТВА МУ СТИСКА ДА ГО НАПРАЙ САМО МА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРОФИ .....с големи топки- най вероятно вече е в чечня , най вероятно не идва сефте в Бг , най вероятно тряба да се прегледат влизащи излизащи през граница .....коет не помага щот ао е тук е отстрелян , или ако е там както предполагам ,се намира в едни райони където и Руската армия ходи само с танкове и дори с тях не е в безопастност из дагестан
  • 21 бат мишо

    4 3 Отговор
    ПС 3 Щаер манлихер 9 мм да се чете 8 мм ОСЕМ милиметра, изтриха са пустите клавиши
  • 22 бат мишо

    1 2 Отговор
    ИЗВИНЯВАМ СЕ за версията си . ся гледам новините - мястото не е на центъра а забутания кей - първото инфо ме подведе че е намерена в храсти в центъра на Русе
  • 23 бат мишо

    2 2 Отговор
    фърляне на центъра би било съобщение за останалите и колеги разследващи журналисти да не душат да не я последват - храсти на забутан кей е съвсем др бира
  • 24 Усмивката

    10 0 Отговор
    Според мене ,трябва да се търси и труп на ци...нин в околноста.При поръчкови убийства убиеца живее много кратко след поръчката
  • 25 Тъп

    13 2 Отговор
    Връщане на СМЪРТНАТА ПРИСЪДА .Стига джендеризъм !!!!
  • 26 Кирил Русев

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Не знам как хората не виждат очевадното - "Става въпрос за ... Джи Пи Груп и злоупотребата с еврофондове " Това е посоката, в която трябва да се насочат разследващите, но много се съмнявам, че ще се случи нещо подобно. Злоупотреба с еврофондове няма как да се случва без управленски почерк и "чадър", така че си вадете изводите в каква държава живеем. Журналисти биват арестувани, изнасилвани, дори убивани.... а простолюдието все още вярва, че случващото се е по някакво случайно стечение на обстоятелства. Знаех, че у нас е пъълно със заблудени шарани, но това е върха на тъпотията - да кълвете на кукичката за циганин-изнасилвач.

    Коментиран от #36

  • 27 Усмивката

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Не е добре":

    Ако ,както казваш е от професионалист ,това ли ще направи .Вижте ме колко професионално съм го направил.Естествено ,че ще остави друг почерг .Наивно е да се расзъждава по този начин
  • 28 Татко ти

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "бат мишо":

    Над мааму,ти само по една статия разкри убийство бе.Големо Профи си явно,с големите топки,само се чудя къв го дириш у второразреден форум ми не си у ЦРУ да им даваш акъл.
  • 29 злобар

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "аката":

    А такива у нас демокрацията ги направи с лопата да ги ринеш.
  • 30 Последния Май

    6 2 Отговор
    Това е някой който и е обещал информация за разследването и. Поискал е пълна конфиденциа̀лност и затова е паркирала далече колата и е отишла пеш. Да се търси убиеца сред фирмите които е разследвала или е просто неин колега
  • 31 русенец

    5 1 Отговор
    Да прощавате, ама кеят в Русе е дълъг около 4 или 5 километра. От лимана до товарното пристанище преди дунав мост. Участъкът под централната зона е дълъг не повече от километър. Така, че не е ясно къде са я намерили. Иначе по целия кей храсталаци бол. Искам да кажа, че е подвеждащо: намерена едва ли не в центъра на града, ама на това разстояние от километър има хора до един, два часа през нощта. ??????
  • 32 още ли търпите

    6 5 Отговор
    Докато Бойко Борисов управлява, ще има още такива убийства!
  • 33 Pompev

    5 1 Отговор
    не е първата може би няма И да е последната,помните ли Боби Цанков
  • 34 Горския

    4 0 Отговор
    Банго Василий я изнасилий - това се вижда от космоса. Тренирала и млада кафява пантера е изкочила от храстите и те така. Затова тренировки само с пистолет и видиш ли манго контролен изстрел в главата, за да е мирно селото! А няма ли семе за НДК експертиза?

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Boko 1

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Кирил Русев":

    Кире, GP Group е свързана с Бойко Методиев Борисов. Да не би да щракаш клавишите по опорните точки на БКП и под твоето име да се е прекрил трол на комунягите, натам отиват нещата - просто тролиш и те така.
  • 37 Asd

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "бат мишо":

    Какъв център, какви камери? Ти изобщо бил ли си в Русе? Това, дето го разнасят из медиите, чее станало на кея или центъра е далеч от истината.
  • 38 Клошар не е убиецът залагам си главата

    2 2 Отговор
    Само да чуя че клошар я убил направо отиваме и гътаме правителството защото това не е изтината. Изтината е че това убийство не е случайно. Досега в Русе не сме чували клошар да убива посред бял ден и то журналистка не ми се връзва това. Или психопат. Това е работа от вътре. Някой политик се е засегнал и поръчал убийството и. This is inside job!!!