7 Октомври, 2018 18:53 12 524 25

Криминалисти не помнят да е имало убийство като на Виктория

  • русе-
  • изнасилване-
  • виктория маринова

Виктория Маринова е била изнасилена, душена и жестоко бита до обезобразяване

Разпознаването на убитата водеща и административен директор на русенската телевизия TVN Виктория Маринова е станало късно снощи. Младата жена е убита е по особено жесток начин.

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Носителят на приза "Юрист на годината" от Десетите годишни награди на "Правен свят" и Международен правен център (ILAC) адв. Петър Николов се оказа добър познат на убитата.

Ето какво написа адвокат Николов на страницата си във фейсбук:

Не мога да повярвам, че това се е случило с теб, Вики! Помня лятото какво интервю направихме в съда и как имаше смелостта да го публикуваш. Тези дни трябваше да се видим, за да направим интервю за 11-те деца от Русе, защото ти живо се вълнуваше от проблемите на децата и не само тези деца. Правеше истински предавания за проблемите на обикновения човек и обществото. Аз отложих, защото нямах време. Подцених факта, че днес в нашия Живот, ние нямаме това време, което си мислим, че притежаваме. Съжалявам, че не се видяхме за последно и те лиших от тази възможност, да направиш още един хубав материал. Наистина съжалявам. Ти беше прекрасен водещ и журналист, ЧОВЕК който не искаше да бъде обикновен. И беше такава. Беше жена, която се забелязва и буди както най-благородното у човека, така и явно най-долното. Дано не са истина слуховете, че се касае за твое разследване. Не мога да повярвам и съм дълбоко потресен как може да приключи животът ти в разцвета на силите. Дано всички изроди свързани с това горят в АДА!

Разпространените досега данни от русенските сайтове сочат, че Виктория Маринова е била изнасилена, душена и жестоко бита до обезобразяване, преди да бъде убита. Все още няма информация какво може да е предизвикало такава жестокост.

Появиха се и първи видеокадри от мястото на престъплението. Полицията работи по няколко версии.

Последното предаване на Виктория Маринова е за натиска и пречките пред разследващата журналистика. В него говорят Димитър Стоянов от "Биволъ" и румънския му колега Атила Биро:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    44 4 Отговор
    Пратени и са убийци. Истинските отново няма да бъдат достигнати
  • 2 Шерлок Холмс

    10 36 Отговор
    То е ясно че е някое старо гадже ненормалник!

    Коментиран от #4

  • 3 антрашпиц

    27 4 Отговор
    Няма да хванат убиеца,а и да го хванат ще го пуснат ,защото той ще обещае,че повече няма да прави така...поне до следващия път!
  • 4 Усмивката

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Шерлок Холмс":

    Съмнително бързо заключение.От къде иде....

    Коментиран от #6

  • 5 Оооо тва предаване дава отговора

    32 0 Отговор
    ПРОСТО ТИЯ ДОКУМЕНТИ И ИНТЕРВЮТО СОЧАТ ГАДОВЕТЕ КОИТО СА ГО НАПРАВИЛИ...
  • 6 Шерлок Холмс

    5 9 Отговор

    До коментар #4 от "Усмивката":

    От интелект! Запомни си съмнението, пак ще си пишем след няколко дни, и ще видиш че съм бил прав!

    Коментиран от #9

  • 7 Усмивката

    22 3 Отговор
    Това може да става само в Русия и България.Мафията в БГ е в апогея си ,подобно на Италия през 60-80 г.Противодействие ...никс.Защо ли?
  • 8 Тъп

    38 1 Отговор
    Връщане на СМРЪТНАТА ПРИСЪДА .Стига европски джендъризъм !!
  • 9 Усмивката

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Шерлок Холмс":

    Както казах ,тия хора са профессионалисти на високо...разбирай, ниво.Какво стана с Луканов.Има да чакаме дълго с тебе ,брат
  • 10 Боян

    13 8 Отговор
    Какви професионални убийци бе хора, а мислете малко..Ако са били такива кои ще тръгва да я ИЗНАСИЛВА?? Щяха да я посочат само и до там, тази жена е била обезобразена, изнасилена и с множество наранявания..Това някои си е излял, цялата злоба и лудост!! Направи ми впечътление, че накрая на репортажа по въпросната телевизия, казаха че разследват и някакъв психодиспансер, които е бил наблизо..Нщ чудно някои луд да е бил избягал и да е попаднала на него...Колко луд, жесток и побъркан, трябва да си да, за да направиш подобно нещо!!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 А Ердоган

    7 1 Отговор
    Само ги вкарва в затвора....
  • 12 Hugo Stiglitz

    18 4 Отговор

    До коментар #10 от "Боян":

    Ами ако са накарали някое цигане да я изнасили за 20 кинта и 1 бира и после са свършили и това, за което им е платено? Милицията познай после кого ще търси.
  • 13 мафия

    20 3 Отговор

    До коментар #10 от "Боян":

    Ами ако искат точно това ? Да си мислим,че е станала случайна жертва на някой ненормалник ? А всъщност всичко е било запланувано да изглежда така.И сега остава да подхвърлят някой бездомник да обере пешкира.
  • 14 гроб

    14 9 Отговор
    Така е под управлението на Бойко Борисов, докога ще търпите гяури???
  • 15 Pompev

    8 1 Отговор
    не е първата може би няма И да е последната,помните ли Боби Цанков
  • 16 Усмивката

    7 0 Отговор
    Боянчо....има два вида убийство.Едното е показно,за сплашване .Публично и с един куршум .Другото е премахване неудобни свидетели.Сам прецени това от кое е.
  • 17 1914

    4 11 Отговор
    Оффф бог да прости жената ама чак пък наемници пратени да я убият , пък я изнасилват за заблуда, абе тя работи в няква русенска телевизия дето никой не я знае и не я гледа. Търсете някой луд за връзване!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Наблюдател

    3 1 Отговор
    С това изказване на Николов, е следният извод, има мотив за извършване на престъпление, ами почнете от там, от съда кой е бил и какво е коментирал и срещу кого, българи имате право да мълчи те, всичко което кажете ще бъде използвано срещу вас, то сега е по зле и от Живково време, бе
  • 20 Гост

    7 1 Отговор
    Изнасилваши бягаш, ама да убиеш, сто на сто, е заради работата и ,не може да няма днк, и отпечатъци, а този може и да е нает без да е познайник на полицията, ама и него ще го щатнат ако е поръчка,
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 силно впечатлен

    5 0 Отговор
    Някой може ли да каже какво е разследвала? Да си административен директор и водещ на предаване не значи, че си разследващ журналист. Предавания за живота на нормалния човек - ами много хубаво. Начинът, по който е убита, говори за садистична проява. Някой, който по този начин задоволява нагона си. Всеки ден да повтаряме няма заподозрян и едно и също, не е най-добрият начин да помагаме на разследващите. В малката ни държава е събрана толкова много злоба, омраза, подклаждане на скандали ежедневно, че реакциите ни вече не са нормални. Но сигурно сме в еуфория, защото не знаем колко опасно е това. Някакви полуграмотни непрекъснато пишат за гражданска война. Ако ги питаш какъв ще бъде смисълът от такава, няма как да ти отговорят. Няма нищо по-страшно от войната, била тя гражданска, регионална или световна. Всекидневно крещящите, не забравяйте това!

    Коментиран от #24

  • 23 Byg

    4 0 Отговор
    Убиеца на кладата, в това съмнение няма.
    Но най вероятно няма нищо общо с работата и , защото с това убийство и то по този изродски начин насочи цялото внимание към нея , работата и , случаите и по които работи ефекта е обратен. По вероятно да е надървен катил който след изнасилването от страх да не го издаде я е убил. Жалко за жената и за семейството , хубаво е виновника да бъде оставен на милостта на роднините , те да преценят съдбата му.
  • 24 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "силно впечатлен":

    Интелигентен коментар! Не правя комплименти на мъже. Считай го за информация.
  • 25 Найден

    0 0 Отговор
    Това е била целта, да се насочи подозрението към маниак. Чак ми идва в повече повтарянето, че не е поръчка. Напротив. Аз мисля , че е поръчка.