Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 08:46 4 401 13

Ето как спипали Северин в германската му бърлога

  • северин красимиров-
  • долна саксония

Той не е бил въоръжен и не е оказал съпротива

Властите в Германия откриха и задържаха 21-годишния Северин Красимиров, обвинен за убийството на Виктория Маринова, за по-малко от 8 часа, съобщава bTV.

Във вторник около 12 ч. на обяд германските спецполицаи получават данни от българските си колеги, че издирват заподозрян. По първоначалните данни се предполага, че той е в района на Хамбург или в провинция Долна Саксония.

Четири часа по-късно следите водят до жилище в градчето Щаде, недалеч от Хамбург. В акцията участват полиция и спецчасти.

„Около 20:15 ч. специалните части щурмуваха жилището. Бяха задържани двама мъже, които бяха отведени в полицейския участък в Щаде, където бяха разпитани. След консултация с българските власти около полунощ потвърдихме самоличността на заподозрения”, разясни Фридо де Вриз, ръководител на криминална служба.

Северин не е бил въоръжен и не е оказал съпротива. Жилището, в което е открит, е на негови роднини. „Имаме издадена заповед по Шенгенската информационна система, което е равнозначно на Европейска заповед за арест. Прокуратурата в Целе поема случая”, заяви Томас Хакнер от Министерството на правосъдието в Долна Саксония.

Според германските медии Северин има вече регистрирано провинение в Германия. Срещу него е издадена наказателна процедура за фалшифициране на документи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    38 5 Отговор
    Нали казвате че през Демокрацията много хубав бил живота, особено с безконтролното нарастване на шерпите, обяснете го колко е хубав на детето на убитото момиче сега де

    Коментиран от #2, #3, #4, #9, #12

  • 2 Крипли

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Нали знаеш че има лицемери, Буда ли и продажници. Все ще се намери някой недоклатен да го защити тоз "симпатичен" младеж...

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вижте това.

    0 3 Отговор
    https://4udoslav.writeas.com/niama-iznasilvane-dori-dushene
  • 6 През седедесетте

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Крипли":

    Около 1967 година жените, в София, не смееха да ходят по улицата! За “ Жоро павето” чувал ли си? Имаше и един друг, сериен нападател на жени действащ в южните части на Софив, полите на Витоша. Доста дълго невинен търка наровете, вместо извършителя!
  • 7 253

    3 2 Отговор
    Той Валерката хубаво го каза. 4 часа са се чудели тия немски джендъри, да влизат или да не влизат. Ако влизат , по кой точно начин да влизат. Добре че тоя нашия нещастник е пълен аматьор и са го хванали лесно, че ако беше някой закоравял престъпник щяха да го изтърват на 100%.
  • 8 Майор Костов

    3 1 Отговор
    Тия пък за един ман.ал чак спецчасти пратили,все едно ще залавят банда с калашници!!
  • 9 Михаил Горбачов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Колега,нищо лично,ама ти най-добре знаеш,че нарастването на шерпите въобще не беше и съвсем не е безконтролно,от още даже и по ''твое време".Ти за какво мислиш,че Тодор Колев обикаляше студията с една цигулка в ръка и се правеше на циганин.Колкото до смяната на имената на цигани и турци,който е повярвал на това,голяма тенекия си е вързал.Обаче те тия работи само аз и ти си ги знаем,така че не е необходимо да се ''осветляват''.

    Коментиран от #10

  • 10 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Михаил Горбачов":

    И това е вярно
  • 11 впечатлен

    0 0 Отговор
    Все повече човек не може да не се замисли за странното правосъдие, основано на демократични принципи и правила. Някак настана ерата на безнаказаните престъпници. Методът на ДНК-експертизата е доказано най-сигурното доказателство. При съвпадение с разследваното лице, доказателството е неоспоримо. Намерен труп, ДНК-съвпадение и започва процес. Минава доста време, понякога години. Защита на извършителя. Адвокатът използва най-малкото несъответствие, за да спаси убиеца. Убиецът се държи нагло. Признава, отрича, сключва сделка, присъдата автоматично се намалява. Понякога бива осъждан на смърт, важи за някои щати на Америка. Минават 10 години, още не е определена дата за изпълнението на присъдата. Живее, близките му го посещават. Жертвата, какво става с нея? Ами нищо, тя просто е жертва, няма я, близките й страдат, възмущават се и какво от това? Важен е извършителят, защото сигурно най-много той заслужава да живее. Пък и има толкова много потенциални жертви, защо да го ликвидират? На практика това е съвременното правосъдие. Съблюдават се правата на престъпниците, а жертвите... да му мислят роднините им. Ама били невинни, просто живеели по правилата, били доверчиви, не допускали че може да им се случи нещо подобно? Какво от това, Бог да ги прости!
  • 12 Киселец

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Ами то всъщност според статистиките в момента има малко по-малко убийства от времето на социализма/комунизма. Просто едно време не се е говорело и пишело толкова по медиите (даже напротив умишлено е задържана информация за да се пази реномето на страната и пр.) И освен това сега масово се опитват да ни втълпят, че престъпността ни залива, а едно време е нямало. Това просто не отговаря на истината. Повече може да прочетете тук: https://kiselec1.blogspot.com/2018/05/7.html Разгледайте и другите части на този материал, и ще се убедите, че ни разказват митове и легенди....

    Коментиран от #13

  • 13 Бай Тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Киселец":

    Идеята е че малцинството скоро няма да е такова и тогава ще се чуди ме как да се оправяме с тях, всеки набез с участие на ром , не че е лошо, но все пак са безнаказани и хаоса ще се разраства