12 Октомври, 2018 10:02 2 361 18

Нагли апаши обраха посред бял ден дома на говорителката на СГС (ВИДЕО)

  • обир-
  • говорителка-
  • сгс-
  • милена орозова

Говорителката на Софийския градски съд (СГС) Милена Орозова разпространи кадри от охранителните камери в блока, в който живее, за да покаже мъжете, обрали апартамента й преди дни.

Престъплението било извършено във вторник по обед, минути след като 10-годишната ѝ дъщеря тръгнала на училище, предаде Нова телевизия.

"Задигнати са лаптоп и около 1000 лева от касичката на детето, което с години събирало парите от сурвакане", пише потърпевшата във Facebook.

На записите от охранителните камери се вижда как двама мъже успяват да разбият ключалката на входната врата, качват се до жилището на Орозова, нахлуват там и тършуват около 15 минути.

А какво точно се е случило може да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    8 1 Отговор
    Тоя николаев е пълен малоумник, хилесе като пача седнала на бухалката
  • 2 Онзи с коня

    23 0 Отговор
    Ами пускате ги на свобода ... убиват , крадът , изнасилват , мамят и точно вие ги пускате на свобода ... еми добре дошли при обикновенните хора които сме свикнали с това ;)
  • 3 гост

    21 5 Отговор
    Моето дете има 3-4лв на стотинки в касичката. Явно децата на съдиите са доста по-заможни и с големи възможности, за да събере 1000лв в детската си касичка и то сурвакане.

    Коментиран от #7, #17

  • 4 Коментар

    15 0 Отговор
    След Време ще Останат Тези,Меринджейте,Следователите.Структорите в МВР ДАНС ГДБОП КФН КОНПИ и Последният да затвори вратата. Както и 800 000 администрация
    А Народа който им плаща заплатите Отдавна ще ги е Напуснал.
  • 5 Е па какво толкова

    9 1 Отговор
    Жената да не се коси за 1000-та лева на детето. Ако милиционерите ги хванат тези гащници, съдията и прокурора ще ги изтръскат поне четворно - единия да напише калпав обвинителен акт, другия - да мотае делото, докато мине давността и накрая да постанови минимална присъда.
  • 6 sadisty

    14 0 Отговор
    няма проблеми, борисов ше задейства нещата , но само ако ни натиснат от европа, иначе спокойно.. да спра , че ще излезне че очерняме държавата
  • 7 Кво туй

    7 11 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Комплексарско е това дето го пишеш, като искаш твоето дете да има и то 1000 а не 3 лв да беше учил/а и да беше малко по - умен/а и щеше да се получи, тогава нямаше да гледаш чуждото канче

    Коментиран от #9, #15

  • 8 Драйвър

    10 3 Отговор
    1000 лева в касичката на детето,представете си колко има в касичката на майка и!

    Коментиран от #10

  • 9 Мигел

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Кво туй":

    Ти май си от държавната лапачница и защитаващ своите ли?80% от съдиите и прокурорите са на работа по роднинска линия ,а иначе са пълни тъпанари!Явно и ти си от тях щом пишеш такива простотии!

    Коментиран от #12

  • 10 ТОА

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Драйвър":

    и като смяташ чуждите пари, кво стана? Оставаш си една мижитурка с малка пи.....
  • 11 Гост

    5 0 Отговор
    таакаааа някой от съда си изпати...
    да видим, кой ги хваща - полицията
    а кой ги пуска - съда!
    ако не ги пускахте сега нямаше да ВИ крадат!
    и е крайно време ваЗ да почнат, за да влезете в реалността.
  • 12 Кво туй

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мигел":

    Като не ти харесва ходи свали правителството, другия вариант щеше да е да си зад гранница нонтам се иска skills, и естествено си оставаш тук защото герб имат нужда от точно такава измет която не може да а чете между редовете и е по - лесни да завижда, злобее и т. н.
  • 13 Гост

    5 0 Отговор
    Ако оберат мен е статистика, ако оберат някой от съда са "нагли апаши".

    Коментиран от #14

  • 14 ккк

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    сложи си камери и ще влезеш в графата която искаш
  • 15 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кво туй":

    Учил съм и продължавам да уча, но това не променя факта, че детето ми няма да има в касичката си подобна крупна сума пари. Имам приятели милионери и тхните деца нямат толкова пари в касичка. Както каза друг коментатор, ако детето има хилядарка, колко има мама в нейната касичка?
    Лошо е, че са ги обрали, но предвид месечните им доходи от хиляди левове, не е кой знае какъв проблем. Друго е да откаднеш на бабата 300лв, които си пази за погребението, не е ли така? На фона на мизерното съществуване на възръстните хора е лицемерно да се парадира с пари и възможности. Имаме крещяща нужда от добри дела, а не фокус върху материалното и кой какво може да си купи.

    Коментиран от #16

  • 16 Кво туй

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Ти верно си продукт на сегашната образоватрлна система хахах. Казваш ми как имаш приятели милионери с деца които нямали толкова пари в касичката, е сигурно по сметки ще имат повече и от детето на тая хахаха. В статията пише, как детето си ги е събирало от роднини, баби, дядовци в продължение на години за това е касичка... Ще си останеш вечния студент, уче се със здраве
  • 17 Сиромаха

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Добре че Мама е скрила на сигурно място парите които ТЯ е събрала от " сурвакане "
  • 18 за пореден път

    1 0 Отговор
    "Това е недопустимо", както слушахме скоро възмутената говорителка на прокуратурата по повод склада за храни с изтекъл срок на годност, които отново ще бъдат пуснати в търговската мрежа, след преетикиране. Недопустим беше не фактът от съществуването на такъв склад, а поведението на репортера, който беше изхвърлен от склада, въпреки сигнала, мерки не са взети и така той излезе виновен, а търговците, които ни тровят - невинни. Недопустимо е да ни крадат, но това заслужаваме с такава правосъдна система. На камерата ясно се вижда, че това са професионалисти, непукисти, обиграни и тренирани. Не им е за пръв път, личи си опитът. Това обаче е допустимо! На такова общество, такива крадци!