Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 10:10 3 179 4

Разбиха главата на младеж с каска за мотор

  • мизия-
  • каска за мотор

Инцидентът е станал в Мизия

Хулиган разцепи главата на млад мъж с предпазна каска за мотор, съобщиха от пресцентъра на МВР-Враца.

Постъпил сигнал в събота от 40-годишния „Е.В.“ от град Мизия, че около 15.00 часа, неизвестен извършител е нанесъл побой над млад мъж с инициалите – Л.К. Пострадалият е на 24 години, също от град Мизия.

Тупаникът е станал пред дома на пребития. Злодеятелят нанесъл няколко удара с предпазна каска за мотоциклет в областта на главата на младият мъж.

При пристигането на дежурния екип за Спешна медицинска помощ от град Оряхово, Л.К. бил прегледан. Констатирани са множество охлузвания, разкъсвания по дясното ухо, хематоми на дясната скула и главата му. Пострадалият е транспортиран до болницата в град Бяла Слатина за допълнителен преглед и лечение.

След проведеното от полицията разследване е установено, че извършител на побоя е мъж с инициалите В.И. Той е на 23 години и е съгражданин на пострадалото лице. Хулигана е задържан в ареста. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    17 0 Отговор
    Тука е ЖУУНГЛА.КАТО НЯКАКВА ЖУУНГЛА Е ТУКА.

    Коментиран от #2

  • 2 Сивирин

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Петчленно дете помощи иска , ни можи да работи само кичек можи ! Пожелава си да не бутат къщата ......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 farming from villiage

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "PamelaHines":

    Аз имам много зайци, плащам по 20 лева на ден.Чакам безделници, като теб да работят нещо смислено и полезно