Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 18:51 3 013 21

Марковски: Химическа кастрация!? Невъзможно!

  • марин марковски-
  • адвокат-
  • доживотна присъда-
  • право-
  • виктория маринова-
  • северин красимиров

Подобни предложения са неосъществими, коментира адвокатът

Марковски: Химическа кастрация!? Невъзможно! - 1
Снимка: bTV

Aдвокатът Марин Марковски коментира в студиото на bTV темите за връщане на смъртното наказание и въвеждането на химическа кастрация. Идеи, дошли от тристранната коалиция на "Обединени патриоти".

"Всички идеи и пожелания за химическа кастрация, посягане на човешката размножителна способност, не са приемливи.Това е невъзможно. Едно от условията за влизане в Европейския съюз е да няма смъртни наказания, няма как да го върнем.", категоричен бе юристът.

"Понеже тази история с кастрациите не може да стане, това, което е възможно, е, при изключително тежки престъпления, да остане доживотната присъда без право на замяна. Знаете ли колко е полезно и разумно. Там настъпва разпад на личността при много от случаите. Съзнанието, което ти казва, че ти повече няма да излезеш на свобода, те кара да не бъдеш повече човек", разкри още Марковски в предаването "Лице в лице".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 що пък

    50 1 Отговор
    да не може да го кастрираме....бе то и две тухли вършат работа...че и по-евтино
  • 2 СПМ

    48 3 Отговор
    Всички педофили и изнасилвачи трябва да бъдат химическо кастрирани,така ще станат хора.
  • 3 НКВД

    40 0 Отговор
    Химическата кастрация ЗНАЧИ стерилизация не ЗНАЧИ отстраняване на полов орган!! Безплодните също могат да осъществяват полови снушения!! Едното няма нищо общо с другото!!
  • 4 Ранко

    47 0 Отговор
    Още като се роди ,им се бият инжекций да не се плодят,и ще се претопят за 10-ина години.Какво ги къткате тези човекоподни създания ????????????????Не можело.Много неща могат.Но нали сме дупедавци.Навремето хората са се регулирали чрез войни.А сега станаха множко на майката земя.Не може да ни изхрани.Затова и тези негодяи не работят,а ни вземат от нашия залък.......Търтей...Новичок за тях...
  • 5 подписка

    5 3 Отговор
    https://www.change.org/p/eu-high-commission-for-independent-eu-investigation-into-the-murder-of-bulgarian-journalist-victoria-marinova?recruiter=6470666&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial.pacific_abi_gmail_send.variation.pacific_abi_select_all_contacts.select_all.pacific_email_copy_en_gb_4.v1.pacific_email_copy_en_us_5.v1.pacific_email_copy_en_us_3.control.lightning_share_by_medium_message.control.lightning_2primary_share_options_more.variant&utm_term=psf_combo_share_initial.pacific_abi_gmail_send.variation.pacific_abi_select_all_contacts.select_all.pacific_email_copy_en_gb_4.v1.pacific_email_copy_en_us_5.v1.pacific_email_copy_en_us_3.control.lightning_share_by_medium_message.control.lightning_2primary_share_options_more.control&utm_content=fht-13664646-en-us%3Av2
  • 6 веселяк

    18 1 Отговор
    Най-добре е с две тухли!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хасан

    14 2 Отговор
    Да се полхлъзне в банята...в Турция педофилите и изнасилвачите винаги стъпват върху сапуна и се подлхлъзват в банята ...разликата между правосъдие и справедливост..
  • 9 Студент

    21 2 Отговор
    Пак казвам ,доживотен затвор с извънредно тежък режим ; 3 филии хляб на ден и 200 мл. вода + тежък физически труд. хем няма да ги хрантути държавата хем ще си плаща докато работи хем ще си получи заслуженото мъчение
  • 10 сугестират ви

    22 2 Отговор
    Направете си справка, кого защитава този адвокат, нормално е да ви казва "че не може" нали, ще остане без клиенти ! Няма невъзможни неща и не Марковски определя границите и правилата само иска да си мислите, че е така !
  • 11 Plovdiv

    19 1 Отговор
    Ами да се махаме от тоя гнусен Евросъюз. Това ще е чудесно, защото, освен бандитите и паразитите, които не работят, друг не е видял полза от него!
  • 12 Прав е

    5 7 Отговор
    Доживотната присъда е най-доброто решение в този случай. Просто няма какво друго да се направи. Смъртното наказание, създава убийци! Вие искате ли децата ви, да си играят с децата на човек, който изпълнява смъртни присъди? Дори и само да натиска някакво копче там.... Може би в бъдеще ще се измисли начин за идентифициаране и отстраняване на гените, които отключват такива тежки патологии.

    Коментиран от #16

  • 13 МИХЛЮЗИНА

    5 0 Отговор
    ОЩЕ КАТО СЕ РОДИ И В РЪБА Н А БУРДЮРА
  • 14 ормв

    6 0 Отговор
    химическа като е невъзможна тогава механическа малко по болезна.
  • 15 ДОКО

    5 0 Отговор
    ВСИЧКО МОЖЕ..ДА СЕ ВЪВЕДЕ ХИМИЧЕСКАТА КАСТРАЦИЯ..ОБЕСВАНЕТО И ДАЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ ЛАГЕРЪТ В ОСВИЕНЦИМ..ВСИЧКО МОЖЕ И ВСИЧКО СТАВА НУЖНА Е СМЕЛОСТ И ГОНИТБА НА ОСНОВНАТА ЦЕЛ..А ТЯ Е СТРАХ ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ВЛИЗАНЕ В ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ БЕЗ ПОКАНА..А АКО МАРКОВСКИ СТАНЕ АДВОКАТ НА СЕВЕРИН МОЕ И ДА ГО ИЗКАРА НЕВИНЕН РАЗХОЖДАЛ СЕ В ПАРКА И СЕ СПЪНАЛ ВЪРХУ ВИКТОРИЯ И Я УБИЛ ЕЙ ТАКА БЕЗ ДА ИСКА..
  • 16 До 12 Прав е

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Прав е":

    Ти едно и също сереш на всякъде Луцифер , но приеме ли се смъртната присъда на Луцифер то е за все хич не си мисли че ще жали някого лъжата му с лъжесвидетелите 😹
    за насаждащи омраза, та на всички за датури белега си е насаждащата омраза на Луцифер 👁

    Коментиран от #18

  • 17 Грую

    2 0 Отговор
    Ами не може- с капкомера в кафето без да забележи и готово!
  • 18 Прав е

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "До 12 Прав е":

    За какъв Луцифер става въпрос? Ти нормален ли си, или си роднина на убиеца от Русе? Аз не защитавам убиеца в този случай, а просто казвам, че може би трябва да разлеждаме подобни тежки случаи малко по-задълбочено. Познавам хора, които са умствено изостанали, но едва ли биха извършили подобно ужасяващо деяние. Умствено изостаналите хора, като цяло се държат неадекватно при определени ситуации, дори без да са употребявали алкохол и други забранени вещества. Те просто не осъзнават къде се намират, и доста често се държат по неподходящ начин. В този конкретен случай обаче, много важно значение е оказала и средата, в която е израснал въпросният убиец. Тази среда е ковачница за рецидивисти - за циганското гето става въпрос. Там полиция рядко влиза, освен ако не е добре въоръжена. Кофти средата, съчетана с една не особено добра психическа уравновесеност, в следствие на унаследените умствени проблеми, е довела до изграждането на перфектния убиец.
    На тази част, касаеща генетиката, все още не можем да влияем, но си мисля, че поне може да опитаме да се справим с престъпната среда в гетата.
  • 19 Hhhhhhh

    6 0 Отговор
    Тогава с ножа. По възпитателно е.
  • 20 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

    4 0 Отговор
    Крумови закони искаме!

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.