Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 10:51 2 201 8

Свекърът на Виктория: Северин може да не е бил сам

  • северин

Категорично е доказано, че Северин е убиецът. Това показват ДНК пробите. Нещо ме гложди и човърка отвътре, че Северин не е бил сам. Вики не беше човек, който се дава лесно. Тя спортуваше. Може и да е било нещастно стечение на обстоятелствата. Ако наистина този удар, за който говорят криминалистите, ѝ е счупил носа и тя се е задавила с кръв, може Северин да го е направил сам.

Това каза пред камерата на БТВ Румен Максимов, бивш свекър на убитата журналистка Виктория Маринова.

"Съвсем нормално е да искаме най-тежкото наказание за Северин. Не мога да разбера тези присъди, които се дават по съкратена процедура. Едва ли ще кажа нещо на Северин в съдебната зала. Той е престанал да бъде човешко същество. Какво да кажеш на едно неовладяно животно", добави той.

"Стараем се по възможно най-мек начин да обясним на внучката ми, че мама вече я няма. Тя го е приела вече, но чува различни неща. Ежедневно се консултираме с психолог. Според мен най-тежко ще бъде след няколко години, когато тя започне да разбира всичко. Призовавам всички, които се опитват да предизвикат някакво напрежение в ромските махали, да направят добро на някой непознат човек. В нашето семейство никога не сме били привърженици на етническата омраза", каза още Румен Максимов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирасе

    22 2 Отговор
    Разбира се, че не е бил сам. С него са били поръчковите извършители на убийството а той е извършил само изнасилването.

    Коментиран от #8

  • 2 ТОА

    9 1 Отговор
    Много жалко още едно престъпление без промяна във властта /явно много са ни ценни герб/, но така е в държавата на огнебореца лесно се потушава огъня
  • 3 Гост2

    15 1 Отговор
    Убийците на Вики са професионалисти.и за съжаление момичето е поръчано за назидание на всеки, който си отвори устата за далаверите на политическата мафия.същото се случи и с кметицата,която не взимаше подкупи.защото бг трябва да заприлича на най голямото бетонно гето,за да могат мутрите да се наядат на пари.
  • 4 Кую

    5 0 Отговор
    Нагласено,както винаги.
  • 5 Дедо1

    4 0 Отговор
    Лека и земля на женатаи и смърт за римлянина
  • 6 Зандана

    10 1 Отговор
    Може да сте прави, НО може и да не сте! Просто ще ви го кажа, хора започнете да вярвате на думите, че ц****на е убил момичето, някои идея си нямат, че в тази държава вече всеки 1-ви употребява наркотици и то не какви да са(не като по филмите, да изглеждаш като мики маус след поредната доза), а истински, които карат човек след дълга пиянска вечер, да му дойде пауъра, да се помисли за джон траволта и да се опита да полети като батман, и още по добре за него ако го забележи някои(нещо такова)+ това тук говорим за ц****н, гаден екземпляр,(не като всеки) готов да се бие, да раздава "правосъдие", да се докаже на всички, дори и на някои случаен. Човек, израстнал след бандити, затворник баща, от малък хващан за кражби, криминално досие,НАРКОМАН, антипатичен екземпляр без мн приятели. Чувал съм че след употребата на определен вид наркотик, след това идва силното чувство за полов акт....Не се заблуждавайте, не вярвайте в белобрадия старец..момичето е оцелило ама много късата клечка....много. Попада на ц****н наркоман, с крайно извратено мислене и силно арогантно поведение...аз познавам ц*****и и разликата м/у тях и този е от тук до Апенините !!!! заклевам се !!!! Няма поръчка, няма гявол...има един гаден, мръсен, наркоман, изгаврил се с една хубава, подържана жена, на кофти място в кофти момент!!! нз как да ви го кажа по така...............Мислете, мислете..става много лошо братя и сестри..Изпържени са им мозъците на всички!
  • 7 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    /.....неовладяно животно.../>>>ООО...овладяно е!!!!!!
  • 8 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Разбирасе":

    МОЛЯ ..ПО-КОРЕКТНО...Новият министър употреби понятието ...МОТИВАТОР...