Last news in Fakti

19 Октомври, 2018 12:54 4 570 5

Кърваво убийство на жена в Сарафово – удряна е 10 пъти с чук и удушена с възглавница

  • полиция-
  • сарафово-
  • убийство

Драмата се е разиграла в къща край крайбрежния квартал

Кърваво убийство на жена в Сарафово – удряна е 10 пъти с чук и удушена с възглавница - 1

Улица ”Антон Иванов” №2 в бургаския кв. Сарафово почерня от полиция след получен сигнал за жестоко убийство на жена. По непотвърдена информация тя е умъртвена с чук. При идването на нашия екип от съседната къща, слепена до сградата, в която е извършено убийството, излезе възрастна жена с бастун, която се разкрещя екипът ни да се маха, съобщи сайтът „Флагман“.

По непотвърдена информация става въпрос за семейна драма. В къщата са били само двамата съпрузи, когато между тях е възникнала разпрата.

Предвид струпването на полицаи от различни сектори и блокадата на цялата улица, по всяка вероятност става въпрос за брутално престъпление.

По наша информация убиецът е психичноболен, многократно е лежал в Психото в Бургас. Убил е жената с 10 удара с чук, но тъй като тя все още дишала, решил да я довърши, притискайки главата й с възглавница, докато спре да диша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    3 1 Отговор
    докато смъртта ги раздели...
  • 2 Пламен

    5 1 Отговор
    То и "Психото" явно не е онова психо като при дядо Тодор... "Кое ми е наред, че мъ..те да са ми отпред?!" - казало кучето.
  • 3 Ала бала

    4 0 Отговор
    Като е болен кво прави на улицата и не е само той ама докато не излекуваме големите болни ще има извръщения убийци колко,,, искаш,,,а са не там където трябва
  • 4 Усмивката

    3 0 Отговор
    Правителството на Р България ще вземе мерки
  • 5 Крадец

    2 0 Отговор
    Хм,почерняло от полиция !!!Хора без работа !Двама-трима най-много да вършат работа .Другите са сеирджии!