Last news in Fakti

19 Октомври, 2018 15:17 4 148

Нападателят на адвоката остава в ареста за 72 часа

  • валентина каменарска-
  • адвокат-
  • изнасилване-
  • нападение-
  • валентина каменарска владова

Самата Валентина Каменарска пожела да не бъде безпокоена от медиите

Нападателят на адвоката остава в ареста за 72 часа - 1
Валентина Каменарска Владова

Мъжът, нападнал адвокат в кантората ѝ в София, остава в ареста за 72 часа, споделиха от прокуратурата.

35-годишният Е. Костов е получил обвинение за нападение над адвокат Валентина Каменарска Владова. Според държавното обвинение той се опитал да я изнасили, като я вкарал в санитарното помещение, натиснал главата ѝ към земята, запушил ѝ устата и започнал да я души, след което ѝ нанесъл удари през лицето. Нападателят не успял да осъществи замисленото докрай, защото Владова оказала съпротива.

В понеделник (22 октомври) прокуратурата ще поиска постоянен арест за Костов.

Ето как коментира случилото се самата Каменарска в социалната мрежа Facebook:

Силно се надявам, че няма да бъде пуснат. И изобщо не ми пука за личните му данни. Иска ми се да намеря снимка, за да е разпознаваем за всички. Защото независимо от това, че МВР и всички по веригата действаха изключително бързо и бяха страшно съдействащи, този ще бъде навън скоро, освен ако не е осъждан. Пиша тук, сега, защото мисля, че е важно да дам знак-защото искам да разберат всички жени,че не трябва да мълчим! Не трябва да ни е срам! Не ние бием и изнасилваме. И защото този човек ми каза,че не му е за пръв път. И ако се окаже неосъждан, ще е защото някой си е замълчал- от срам. Точка.

Сега ви оставям и се надявам, че няма да бъда търсена за интервюта и за да ме питате как съм. Зле съм и изтощена. Не съм спала от 30 часа , не съм яла също от толкова и няма част от тялото, която да не ме боли. Надявам се това да е достатъчно изчерпателно.