Last news in Fakti

22 Октомври, 2018 21:29 1 615 10

1000 лв. глоба за мъж пребил скейтър

  • глоба-
  • побой-
  • скейтър

Остра размяна на реплики между пловдивчанин и четвъртокласник на главен булевард в Пловдив премина във физическа саморазправа и накрая завърши в съда. Всичко започнало на 25 септември 2016 година, когато 10-годишният тогава ученик карал скейтборд заедно с двама негови приятели на площад „Съединение“, пише trafficnews.bg.

Някъде около 19 часа младежите решили да се прибират и тръгнали в посока „Четвъртък пазара“. Тримата застанали на кръстовището до светофарната уредба.

Междувременно под светофарната уредба в нарушение бил паркиран мерцедес, като шофьорът в този момент решил да потегли. Младежите обаче стояли пред автомобила и водачът им се развикал да внимават. 10-годишното хлапе отвърнало на мъжа и също му казало да внимава.

Тогава шофьорът излязъл от колата и подгонил ученика, като го настигнал, му ударил шамар и го ритнал с крак. Издърпал от ръцете му скейтборда и го хвърлил на земята. Младежът се разплакал, уплашил се и избягал. Обадил се по телефона на баща си, който незабавно отишъл на мястото. По-късно скандалът се прехвърлил в съда. Използвани са и видео записи от мястото, които показват ясно шамара и последвалия ритник. Момчето веднага е посетило болница, като лекарите са установили и контузия на главата.

Пред магистратите агресивният шофьор не отрекъл да е удрял младежа, но заявил, че той е бил предизвикан, тъй като ученикът го нарекъл „батал“. Той разказал, че преди инцидента и друг път бил тормозен и предизвикван от детето. Това обаче така и не било доказано.

Агресивният шофьор бил осъден да плати глоба от 1500 лева, както и разходите по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    14 1 Отговор
    "Батал" - какво е това?

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гого

    16 9 Отговор
    В природата всяко животно с възможностите си. В момента в България децата, крадците ,убииците и паралиите са защитени от закона.Вище децата как се държат и такова бъдеще ни чака.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хохо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Като гледам, колко си грамотен....
    По-добре не коментирай
  • 8 Анадолския

    4 2 Отговор
    Бий малките скейтъри
  • 9 ИазНеЗнаех

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "име":

    1. Изоставен, запустял.
    2. Развален, негоден.
    3. Широко платно, с което турците обвиват своите мъртъвци.
    - из онлайн речник
  • 10 малко му е боя на това

    0 1 Отговор
    Скейтърче, бъдещо наркоманче и крадец на чанти.