23 Октомври, 2018 13:11 2 633 3

Легендарният автобандит Лъвицата се предаде на полицията

  • лъвицата-
  • автобандит

Легендарният автобандит Светослав Петков - Лъвицата, който бе обявен за общодържавно издирване, се е предал тази сутрин в Главна дирекция "Национална полиция", съобщи Блиц.

Припомняме, че Лъвицата успя да избяга от полицията след зрелищна гонка в района на кв. "Студентски град", след като в съучастие с друг известен крадец Георги Воденичаров - Кико, опитаха да откраднат тузарско БМВ.

Около 3 часа през нощта на 25 септември, на улица "Борис Арсов" 12, пред комплекс "Буена Виста" в София, Воденичаров е откраднал въпросния автомобил.

Двамата проникнали в леката кола, марка БМВ, през шофьорската врата. В хода на обира двамата използвали и друга кола, в която след кражбата Лъвицата се отдалечил от мястото на престъплението.

В това време Воденичаров следвал Петков. Малко след престъплението последвала катастрофа, в която участвали двете коли на крадците и автомобил, управляван от полицай.

Последвала гонка в района на кв. "Студентски град". Тогава Петков успя да избяга от органите на реда, а Воденичаров бе заловен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dhjfrthhg

    13 3 Отговор
    Голям прякор. Тъкмо в затвора ще намери лъв
  • 2 onq s konq

    15 2 Отговор
    сега ще му обяснят къде трябва да се плаща за да не го хващат повече и ще го пуснат по живо по здраво, ама вас няма ви информират за това

    Коментиран от #3

  • 3 На Боко

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    трябва да се плаща, то и децата го знаят.