Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 08:26 24 893 78

Син на бизнесмен отново замесен в меле на пътя, прати трима в болница

  • петко ангелов-
  • елит 95

Петко Ангелов, който преди 1 година се прочу с раздаване на шамари и ритници на пътя, и то спрямо жена, е причинил вчера катастрофа на бул. "Руски" в Пловдив, съобщи TrafficNews.bg.

22-годишният Ангелов е син на Никола Ангелов, собственик на компанията производител на млечни продукти „Елит 95“.

Както и в инцидента от преди по-малко от година, вчера Ангелов се качил на мощно БМВ Х4, собственост на баща му, и предизвикал тежка катастрофа с три коли и трима ранени. Навярно скъпата автомобилна марка дава кураж.

Ангелов е карал изключително бързо по бул. "Руски" към моста на Герджика. В последния момент младежът решил да отклони посоката, като завие наляво по ул. „Янко Сакъзов“. Така ударил спрял, изчакващ насрещното движение, мерцедес, а БМВ-то продължило в отсрещното платно, където ударило ауди.

Шофьорът на аудито и две негови спътнички са настанени в болница с контузии в областта на главата, торса и крайниците, но без опасност за живота. Въпреки че никой от шофьорите не е бил под влиянието на алкохол, скоростта и действията на Ангелов довеждат до тежкия инцидент.

Припомняме, че в края на ноември месец, жена беше набита от Ангелов заради спор на пътя. Този път Ангелов бил в джип БМВ, а до него на пътното платно било спряло такси, с чиито шофьор младежът водил диалог. След като почакала малко, жената подала сигнал с клаксон, а отсреща получила среден пръст.

Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка защо младежът й показва среден пръст, а той продължил да я обижда, наричайки я с различни епитети и квалификации.

Спорът между двамата продължил, като в един момент Петко слязъл и ударил юмрук в лицето на жената, а след това продължил с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а след това и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на жената установява кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях ударил юмрук, нямаше да може да стане!“, казал синът на бизнесмена.

Тогава полицаи от Трето РУ започнаха проверка по жалбата на пострадалата пловдивчанка, но резултатът от нея така и не стана публично достояние.

Единствено стана ясно, че Ангелов магически се отказал от версията "леко ритнах" и заявил пред разследващите, че той не е бил във въпросната кола и не е докосвал 44-годишната пловдивчанка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    473 5 Отговор
    Тоя боклук когато и да го пречукат, все ще е късно.

    Коментиран от #52

  • 2 Мизирабъл

    312 10 Отговор
    Така е в Кенефистан, държавата на Винету където парата е закон!

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Stefko 88

    287 5 Отговор
    Мале как ще го начеша ама при мен ще се заключи вътре и ще пищи по телефона татко да го спаси. Много са жалки тия дупета само на лелки налитат . Един ден един така крещя по една жена , че направо ми падна пердето , излизам и му викам да излиза нали много знае . А тоя заби поглед в таблото и не се обръща . Чукам на прозореца тоя пак все едно е на стенд бай режим. Е такива са "синчетата" на богопомазаната червена сган. Страхливи пикльовци , които знаят да си избиват комплексите на по-слабите. Предполагам да агитираме сред познатите си за бойкотиране на продуктите на фирмата. Нека си стоят по стелажите.

    Коментиран от #37, #49

  • 5 Шарлатанче

    191 3 Отговор
    Споко. Татко- паричко ще оправи положението, като всеки път. Беззаконието и корупцията продължават да са над всичко.

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 децата на Прехода

    110 9 Отговор
    Я го проучете БАЩИЦАТА. Да не се окаже поредния комунист-капиталист.Оттам идва кенефистана, комунистана или там каквото било.
  • 11 СаламАлеко

    152 4 Отговор
    Модератора, стига това триене! Нека хубаво да си изкажат хората мнението! Тоя боклук, утре може и майка ти и майка ми и децата ни да сгази! Парите на баща му и чувството за безнаказаност му дава крила, и човека трепе наред! Да пази Господ да не попадат хората на пътя му!
  • 12 Таткоти

    95 2 Отговор

    До коментар #5 от "Шарлатанче":

    ТО на Таткоти все ще му писне на к..а НЯКОЙ ДЕН . Но повярвайте само той си знае как се чувства и какъв срам " бере " като гледа какъв БОКЛУК е Възпитал !!!
  • 13 месара

    103 2 Отговор
    на келеша едни 45 дни в тухларната ше му дойдат отрезвително! следващия път в затвора!!!
  • 14 Генерал Гурко

    72 4 Отговор
    Законите така са създадени, че такива индивиди с лекота да минават метър.
  • 15 Евгени

    13 100 Отговор
    Абе и вас някаква дърта лелка да ви свири и обижда на майка, дали ще я гледате кротко-кротко? Не защитавам това леке, от снимките се вижда че не е стока. Но разни тетки зад волана си позволяват много и след това вият като линейки как са ги били и ругали. Каквото повикало, такова се обадило.

    Коментиран от #58, #73

  • 16 Дьо Сад

    93 3 Отговор
    Само чакам смешник като този да ми покаже на мен среден пръст или да ми удари колата и после да наглее и да излезе да се разправя. С такова удоволствие ще се погрижа за него, че и всичките пари на баща му няма да стигнат, за да го ремонтират така, че поне малко да си прилича на снимката. 5 пари не давам нито кой ще е баща му, нито колко пари има. Убеден съм, че с такова поведение рано или късно ще попадне на когото трябва и да няма после, ама то беше много добро и хубаво дете.
  • 17 Минчо

    79 5 Отговор
    Родната полиция и съд пази изродите, ако са си били свършили работата първия път, сега нямаше да е така.
  • 18 има лек за такива

    80 1 Отговор
    Наяла се въшка и излязла на челото.Голям бабаит излезе този шушляк.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ФСБ

    57 1 Отговор
    Готов е за трудов лагер от минимум 15 години без право на обжалване и/или помилване!!!
  • 21 Врачанец

    56 2 Отговор
    Е те такива келемета са младите, деба! Най ме е яд че ги мързи да се обръснат даже, да заприличат на човеци поне малко. И кво стана, по улиците е пълно с МЛАДИ ОРАНГУТАНИ!!!
  • 22 гост

    48 1 Отговор
    И какво ще стане сега? Пак нищо. Прави се проверка и тя изчезва. Другият път като излезе да я бие направо да го гази с нейната кола. Така, когато овцете се обърнат и започнат да газят и да мачкат вълците, вълците ще започнат да се замислят дали да се гаврят с овцете. Тях ги е страх, те са страхливи и ощетени малки душици с много комплекси, просто не се е намерила правилната овца. А факта, че бие жени и кара с висока скорост в града е достатъчна причина овцата да намери него.
  • 23 Нарочно се прави

    52 1 Отговор
    Законите, които се прилагат в България целят точно това анархия и страх, а и бедност.Идеята е, да сте доведени до отчаяние и отново да бъдете манипулирани, с крайна цел едни да обогатяват, а други да се разоряват материално и духовно.Колко е просто, престъпниците, ако се изловят да са максимум 100 000 човека, няма да имаме нужда от толкова много полиция, съд, прокурори и адвокати.Паразити на гърба на работещите граждани.Прави се напълно умишлено с десетилетия от сили външни на България, няма значение посоката, важен е плачевния резултат.Тикнете ги за 30 години в панделата и така полицията ще се налага да гони все по-малко престъпници, които да тероризират нормалния човек.Какво им пречи, ни ЕС ни, САЩ, ни Расията.Толкоз искат да свършат работа

    Коментиран от #25, #29, #51

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 съдия прокурор и адвокат

    34 5 Отговор

    До коментар #23 от "Нарочно се прави":

    А, ние какво ще ядем, като Вас суи и киселец ли?На всяко дело получаваме по 3500лева хонорар, да не ходя на Сейшелите ли, да не карам Бентли ли, айде няма да стане.Важно е да се точат делата и да падат кинти.Никога не е имало справедливост, както и всички да са богаташи, ама какво да обяснявам на бедняци...
  • 26 хаха

    5 44 Отговор
    Щото деца на не бизнесмени не ги правят тия работи.. А и вашите деца или нечии други бият цигани не са по различни от този че е набил бяла жена. А за катастрофата постоянно стават такива работи.
  • 27 666

    64 2 Отговор
    Лесна работа. Както не плащам данъци, така и няма да купувам нищо от въпросната фирма „Елит 95“. Поглеждам етикетчето и ако е произведено от тях - оставям на рафта. Само четящите тук ако направят същото ще ги вътрят сериозно с парите.Ако по-голямата част от страната го направи, тия ще баталясат за месец.
  • 28 Guðmundsson

    41 1 Отговор
    Ами не си куповайте продукти на елит 95,и тогава да води кон боп яде ли. Ама това нагло лапе ще си намери майстора.
  • 29 Сала Алеко

    18 3 Отговор

    До коментар #23 от "Нарочно се прави":

    Казваш 100 000! =700 000 цигани, 300 000менте-турци! И 5 милиона българи! Я определи процентите, и ще видиш че сметката трябва да е доста по-голяма! А и мисля че нямаме място да ги съберем, и средства да ги изхранваме!

    Коментиран от #39

  • 30 един

    24 1 Отговор
    Не ви харесват брадърите. Предаването било пошло, било невъзможно, било не знам какво си. Не, уважаеми дами и господа, предаването е сцена на нашата действителност. Събрани някакви хора кой известен повече, кой по-малко, но общото, което ги свързва, е манталитетът. Неуважението, злобата, лошото възпитание, низостта, примитивизмът. Повечето от тях са хора с добри материални възможности. Но алчността няма граници. Отишли там да се излагат и да си въобразяват, че са велики. МОЖЕ БИ ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ОТСТРАНИ! Жалка работа! Та така със синковците на бизнесмените, които остават безнаказани за безобразията си. Всички сме в кюпа!
  • 31 гост

    31 1 Отговор
    Този ли беше дето е гей?
  • 32 гост21

    21 1 Отговор
    Пак няма да има резултат като предишния му случай с битата жена, защото тате носи куфарчета на който трябва.
  • 33 Гост

    23 2 Отговор
    пак ще му се размине, и така докато не попадне на човек с главно Ч.
    след такава катастрофа напълно е възможно въпреки доброто си возило да загуби предните зъби, да счупи нос и 2 ръце.
    Просто трябва да попадне на правилният човек.
  • 34 От Пирдоп

    31 1 Отговор
    Какъвто ,,бизнеса" в България такиа и отрочетата им
  • 35 ЪРП

    47 2 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ ДА НАПРАВЯТ ПЪЛЕН БОЙКОТ НА МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ НА "ЕЛИТ 95".....ТЕЗИ ПАРИ ОТИВАТ ПРИ ТОЗИ СОПОЛ ЗА ДА СИ КУПУВА БМВ-та !!!!!!!!!!!!!!!
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ СТОКИ ОТ МАГАЗИНИТЕ!!!!!!!!!
  • 36 Иван

    36 2 Отговор
    Ето какво може да направите: оставете негативен отзив в Гугъл за фирмата "Елит 95"
  • 37 ruhm und ehre waffen ss

    26 1 Отговор

    До коментар #4 от "Stefko 88":

    Така е Стефко, живи п*тки, които се правят на мъже пред по слаби от тях или жени, ама, като видят дебелия и се насират от страх.
    На тоя пишлигар един як бой и повече няма да се прави на мъж, просто не е попаднал, на който трябва, тогава и Господ не може да му помогне.
  • 38 Бай

    5 21 Отговор
    Голям праз то за Убийците не ревете толкова !!!Кампанята не карай пил Ставински убиеца няма белезници сложени дори !!!Иван христов другият пиандурник от кампанията също ай стига ревахте за някакви ламарини ,,,,нали няма жертви!!!

    Коментиран от #56, #72

  • 39 Нарочно се прави

    21 2 Отговор

    До коментар #29 от "Сала Алеко":

    Затворът не е хотел, правилата се налагат принудително и със сила.Средствата са изпитани само да се спазват, да не забравяме, че пред дулото на автоматично оръжие нарушителя придобива знак за равенство с мъртвеца.Ще прави, каквото му се нареди доживот, или животът му ще се прекъсне за нарушен устав.

    Коментиран от #46

  • 40 ЪРП

    23 2 Отговор
    КРУМОВИ ЗАКОНИ ЗА КОПЕЛЕНЦЕТО!!!!!!!
    РЪЧИЧКИТЕ НА САЛАТКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 onq s konq

    5 15 Отговор
    Щом е с беенве а не с некои японски леген му е простено!Случват се текиви работи!Се пак беенвето е доста мошно!
  • 44 хитеp

    22 1 Отговор
    алкохол няма в кръвта но за дрога никой не пише дали му е взета проба .! а може би е положителна и се прикрива ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 СаламАлеко

    10 2 Отговор

    До коментар #39 от "Нарочно се прави":

    Сложих ти+! Не можем да ги храним! Нужен е метод от 1944 г.

    Коментиран от #48

  • 47 умри

    12 1 Отговор
    да кара ковчег дано , оловен, на дъното на морето
  • 48 modern Hitller

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "СаламАлеко":

    Не сме Средновековие, да хвърчат ръце крака, трябва да се удря после по една гъба.Затова свирва му се един между пукалите и се заема следващото щатно място от заместващия го индивид.Така ще имат стимул да се закрепват към живота и ще започнат да го оценяват, по точно първо своя, а след това и този на околните.като не възприема изхода е летален
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Българин

    18 1 Отговор
    И този пикльо ще си намери майстора, въпрос на време е .
  • 51 Гост1234

    20 1 Отговор

    До коментар #23 от "Нарочно се прави":

    Нали малкото "БОКЛУЧЕ" не за 1път го прави ??? Къде е мвр съд прокуратура ??? Само питам де
  • 52 Лимонад

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Дори книжката няма да му вземат. А трябва да се взема книжка за години... караш ли без книжка - да ти вземат колата. Иначе няма оправия. Задълбочават се нещата ...
  • 53 Йосип Броз Тито

    15 2 Отговор
    За такива бо*луци, трябва да има смъртна присъда, те с нищо не могат да бъдат полезни в обществото, само поразии могат да правят.
    Именно затова трябва да се върне смъртната присъда...
  • 54 Пламен

    3 6 Отговор

    До коментар #41 от "Sofianeca":

    С тоя диалект, "Банишора" да не сте в "Дъбника" или "Пъстренците"? Една идея по на северозапад
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Та ева

    20 2 Отговор

    До коментар #38 от "Бай":

    Ей пумпал, стига си ръсил мозък, защото ако ти имаш пари да си купуваш нови коли за някой хора тези така наречени от теб "някакви ламарини" са им глътнали всичките изгладувани и събрани с труд левчета. За някой хора тези ламарини са им жизнено важни, защото колата им пък била тя и стара е необходима и нямат средства да си купят друга само, защото някакво келеме се е правил на интересно и им я потрошило. Давам пример с инвалидите, за които тези ламарини са единствения им начин на придвижване вдяваш ли или ти е трудно?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Абе простак такъв

    18 1 Отговор

    До коментар #15 от "Евгени":

    Не можеш ли да я препсуваш и да си ходиш по потя,ще ми биете лелки,нали ако ви видя,вадим козия крак и те оставям на место
  • 59 овчар

    26 2 Отговор
    кисело мляко "Елит". Ми не купувайте ЕЛИТ , пък да видим каква кола ще кара тоя ч.киджия!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Боби

    7 1 Отговор
    ...и колко точно е било "Мощно" това БМВ? Помня времето, когато "Факти" беше сериозен новинарски сайт, а не пълна със жълтини и "клик-бейт" заглавия порнография...Жалко!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Тенеке

    9 1 Отговор
    Те затова сега търсят под дърво и камък работници(баламурници),зада могат да купуват скъпи коли за трошене на недоносчетата си.
  • 64 ИдеалПетков

    2 23 Отговор
    Злобарчета, пукате ли се! И да не купувате киселото им мляко, дори Ламбо и Кьонигсег ще кара. Напук. Тези път, който му се канят физически да си сложат ръчичките във фуражомелка и после да тренират за срещата си с него чрез боксова круша и ръцете им бинтовани като мумия. Аман от Менгелета из тези форуми.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Defekator

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Sultanit ot Haskovo":

    Ако го хванеш, нали? :) ...ако, ако, ако..:)
  • 68 Best

    6 1 Отговор
    Гадина долна.
  • 69 ой докато мърда

    5 1 Отговор
    Не е виновно Бмв-то, макар и мощно виновно е задкормилното устройство и с маломощно Бмв на 30 години можеш да сториш хиляди бели после конете виновни, който няма акъл все друг му е виновен. А за богатите първенюта и децата им светът е техен и нямат респект към нищо освен тоягата. Всеки си намира майстора, но не говоря за тенекеджии заради огънатите ламарини. ;)
  • 70 АНТИКОМУНИСТ

    4 1 Отговор
    Мръсна комунистическа отрепка
  • 71 ЧАПРАЗА

    2 1 Отговор
    ТАЯ ШМАТКА БИХ Я ЛЮБИЛ
  • 72 Най-добрите

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Бай":

    Нямали да ядат млякото на Елит, защото синът му бил лош шофьор. И стоят по сайтовете и пишат как той бил глезен и какво щели да му направят. Парите му не значили нищо а им отдавате такова внимание, защо ли? Стига вече стягайте се и марш на работа!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Казарма

    2 1 Отговор
    Махнаха казармата родителите са заети с бизнес и ей такива лайненца се мислят че света е техен. С морал и ценностна система формирана от тв и интврнет.
  • 75 Трънчев

    0 1 Отговор
    Ключова дума от заглавието е "отново".
    Не пише за проби алкохол и наркотици?!
    Поредният нагляр, чийто родител има кинти.
    Със сигурност, ако фирмата остане негова, или ще я продаде, или ще я фалира.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.