Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 23:03 14 493 26

Митьо Очите на свободен режим в Турция

  • митьо очите-
  • димитър желязков

През деня излиза и може да прави каквото си поиска, твърдят информатори

Митьо Очите на свободен режим в Турция - 1
Снимка: БТА

Димитър Желязков си живее живота в Истанбул, докато България го чака, за да го осъди и евентуално да го вкара в затвора. Източници от дипломатическата ни мисия в 15-милионния мегаполис съобщиха пред "Уикенд", че от няколко седмици Очите реално е на свобода, Оказа се, че Ал Капоне от Несебър не лежи в затвор, а в затворническо общежитие, където режимът е най-облекчен.

"През деня излиза и може да прави каквото си поиска", призна информаторът. Изискването е вечер всеки поставен под наблюдение обитател на затворническото общежитие да се подписва собственоръчно, като така удостовери, че още е в "наличност".

Митьо Очите бе арестуван в луксозния хотел "Рамада" на площад "Таксим" в Истанбул на 3-ти август. Там спряганият като наркобос гангстер спал в стая, регистрирана на името на общинския съветник на БСП в Бургас Бенчо Бенчев, който го закарал в Турция от Солун.

Очите бе обвинен задочно у нас като шеф на 8-членна престъпна група за рекет, палежи, побоища и разпространение на опиати, която действала по Южното Черноморие. Сред сочените за членове на бандата е и общинският съветник от Несебър Пейко Янков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асддса

    62 1 Отговор
    Честито на печелившите.

    Коментиран от #2

  • 2 Усмивката

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "асддса":

    Внимавай какви въпроси задаваш.На по любопитните , какво ги чака у нас....„Парламентът одобри на първо четене предложените от правителството промени, според които арестът може да остане в тайна до 48 часа...”

    Коментиран от #19

  • 3 Торинеца

    35 6 Отговор
    Изключително смешна статия и информация Турция е известна с железни закони и с затворите си не вярвам да си прави каквото иска най-малкото е в един от най-известните затвори в Истанбул така нареченият Малтепе който е известен,че вътре лежат едни от най-бруталните убийци в съседката ни от убийци изнасилвачи и най-вече ТЕРОРИСТИ. Вижте ако беше в България в някой наш затвор може би щях да повярвам. Този примат вече не е човек от това което му причиняват вътре може да бъдете сигурни.

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Гост

    37 1 Отговор
    Да отидат наши журналисти и да направят разследване,какво чакат,защото нещо намирисва тая работа!
  • 5 Евлоги

    41 2 Отговор
    Цццц
    Голяма звезда го направихте тоя,доказан престъпник.
    Това доказва на какво еволюционно стъпало се намира България.Пълна трагедия,където престъпниците са издигнати на пиедистал!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Будалата

    20 2 Отговор
    Май отървал алката. Очите му още по големи станали.
  • 7 Усмивката

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Евлоги":

    Доказан престъпник първо в затвора няма.Поне в българия.Осве във умъ на Цецо Цацуров.Второ,Митето Очите е осъден задочно в България ,но в Турция е обикновен арестант.Трето ,престъпника трябва да бъде уличен,освен ако той,престъпника,не вземе да реши да уличи обвинителите.Тогава те,обвинителите сме в затвора, а той както е писано ,нищо чудно да е на свобода.

    Коментиран от #8

  • 8 Усмивката

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Усмивката":

    Доказан престъпник първо в ареста(грешка)няма.Поне в българия.Осве във умъ на Цецо Цацуров.Второ,Митето Очите е осъден задочно в България ,но в Турция е обикновен арестант.Трето ,престъпника трябва да бъде уличен,освен ако той,престъпника,не вземе да реши да уличи обвинителите.Тогава те,обвинителите сме в затвора, а той както е писано ,нищо чудно да е на свобода.
  • 9 Недосегаем

    13 3 Отговор
    Още като заловиха Митьо в Истанбул казах именно това ! Митьо вече е личен приятел и на Ердоган ! Преди това беше само на Боко ! Приятел е на първия , защото знае бакиите на втория ! Боко е пътник !Анадънмо ?!
  • 10 Да ама НЕ

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Торинеца":

    Митето вече е първа песнопойна птичка на Ердоган за далаверите на управляващите /чийто поръчки изпълняваше в БГ / . Той е коз в дълбоките ръкави на Ердо , с който може да извива ръцете на гнилата каста крадци , която ни управлява ! Естествено ,че закона за него ще бъде друг !Няма да се учудя ако получи турско гражданство за заслуги !

    Коментиран от #22

  • 11 Хрис

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Торинеца":

    Затврът в квартал "Картал Малтепе" е твъде голям, за да е предназначен само за терористи и лица с тежки криминални престъпления. Митьо Очите няма влязла в сила нова присъда. И най-важното -отношението на турските репресивни органи към Очите зависи от това, каква информация е снесъл той и в каква степен тя може да се използува в интерес на турските служби. Като примерно -връзки ( зависимост) на някои български ГРАЖДАНИ с (от) подземния свят.
  • 12 метадоново дете

    9 0 Отговор
    Явно от българска страна никой не го изисква, ако беше така, турците нямаше да го задържат, предполагам, че имаме споразумение с Турция за екстрадиране на престъпници.
    Най-вероятно за нашето "правителство" Митьо не е престъпник, пък и дори да си дойде в Бълхария, Спец-съдът на Гроб ЕООД ще го оправдае на момента по всички обвинения, както направи с Баретата, Маргините, както и пусна и Галевите да избягат с паспорти на МВР.......!
    Ясно е, че престъпниците работят за управляващата и властимаща каста на дерибеите и феодалите. Митьо движи старите канали за наркотици, които са създадени още по времето на Бай Тодор, наркотиците идват и от Турция и може да даде много ползена информация на турските власти срещу по лек режим.
    Същата работа, като с Пабло Ескобар, когато няма държава и има мафия и корупция навсякъде, се получава точно така.
  • 13 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Ако е истина написаното, звездата сигурно сне е отприщил и за съответните органи там. Нищо друго не ни остава - да разработваме "новичок" !
  • 14 Fena

    2 2 Отговор
    Да си го държат в Турция докато изгние.
  • 15 Иванов

    6 0 Отговор
    Митьо е на опреснителен курс в МИТ по трафик на наркотици и хора. Инструкторите са афганци и чеченци. Като се върне ще сподели новите знания и указания директно в гдбоп за да се увеличи нетният приход от митниците за партиините каси на управляващите.
  • 16 Йосип Броз Тито

    5 0 Отговор
    Днеска даже е и именник Очите...
    Сега ще си върти търговията с наркотици от Истанбул, а нашите балъци нека си го чакат... Ще го осъдят ама на 36-ти...
  • 17 Топуз Кафа Серсем

    0 1 Отговор
    Ако това е вярно, то е от казълбашкия инат на Ерджолан! Пак, навярно, е поставял някакви искания пред България и " танту за кукуригу"...
  • 18 ХАРЛИ

    3 3 Отговор
    Очите дерибействаше в Бълххария под чадъра на Боко и кликата му. Той е мъжкар но в средата на сенките. Той ако бъде върнат. Тези ще го самоубият. На мен лично ми е симпатичен. Да организираш такава паяжина не е лесно. Но да беше откъм добрата страна, а не от престъпната. И какво като сме ние почтенни.??? Мизерия. !!! А той пак ще изплува. Защото в Кочината такива хора со на почит!!
  • 19 Евроглас

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Усмивката":

    Това е незаконно. Всеки може да го атакува в Европейския съд и пак ще станем за смях.
  • 20 Иванчо l-ви

    2 0 Отговор
    Човека днес има празник
    Удря вдин подпис и хайде по клубовете до утре вечер.
    Хайде честит имен ден
  • 21 Тайбе Юсеин

    5 0 Отговор
    Димитър Желязков не е направил престъпление в РТурция. Защо да го задържат повече там. Европейската заповед за арест важи два месеца. Толкова го държаха. Някой трябваше да поиска екстрадирането му, но не го направи.

    Коментиран от #23

  • 22 свободно мислещ

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Да ама НЕ":

    Перфектен.кратък.точен-коментар.има още умни българи.нашите мълчат защо още не го екстадират-защото нашите ги е страх.идват избориииии
  • 23 свободно мислещ

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тайбе Юсеин":

    Защо не искат екстрадирането му?защото сега го разпитват излизат кирливите ризи на?знаете на кого.избори-ГЕРБ+ДПС-това е формулата
  • 24 Феса

    3 0 Отговор
    Айде ЦАЦА ти си наред,
    Изискай го както ЕРДЖУГАН
    иска всеки престъпник!
    Или от путьо като тебе нестава
    без съгласието на шефа ТИКВУН?
  • 25 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    а така
    тука пишехте глупости хейтъри че го ебaли че турците нямали да му простят
    ебаните сме тука ние а не хората с милиони
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.