2 762 4

Запалиха автомобил в Козлодуй

Разтопена е около 12 квадратни метра фасадна изолация от стиропор и мазилка на дома на потърпевшата

Мария Атанасова

Лек автомобил Нисан се запали на паркинга пред жилищен блок в Козлодуй, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца.

Собственичката на автомобила се събудила от включената аларма на колата ѝ и от страшния пукот, идващ отпред дома ѝ. Уплашената жена веднага подала сигнал до дежурния екип на районното в Козлодуй.

Екипи на полицията и пожарната незабавно се насочили към мястото. Огнеборците потушили пламъците и спасили намиращата се в близост жилищна сграда. След извършения оглед е установено, че вследствие на пожара е изгорял напълно лекия автомобил. Заради горящата кола, въпреки бързите действия на пожарникарите, е разтопена около 12 квадратни метра фасадна изолация от стиропор и мазилка на дома на потърпевшата.

Причините и щетите са в процес на установяване. Работата по случая продължава, а в РУ-Козлодуй е образувано досъдебно производство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АЕЦ
  Отговор
  1 12:51  28.10.18
  Ми те Даш така определят цените на тока в Франция. Ние сме далеч по лесни, а
 • Гост
  Отговор
  2 14:16  28.10.18
  "Запалиха" или "се запали" !? Кое от двете?
 • Асенчо таксито
  Отговор
  3 20:31  28.10.18
  Такива неща се случват по 10 на ден как точно се пресява информацията ,че избрахте баш тази новина
 • Шаран БГ
  Отговор
  4 22:16  28.10.18
  Ако има изтичане на бензин в моторното отделение, макар и в много малки количества, който да е съприкосновение с нагорещения моторен блок, самозапалването става след спиране на движението на автомобила. При движение въздушния поток отвява бензиновите пари . След спиране на място, след около 3-5 минути, и все още капки бензин падат върху блока - те се възпламеняват. Не ми е известно, дизелови автомобили да се самозапалват-тук е нужна човешка ръка ! Алармата на една кола включва ли се при повишена температура? Ако не-значи коктейл "молотов" е свършил поразията!

Напиши коментар:


Публикувай