2 763 9

Проговори таксиджията, возил убиеца от "Надежда"

Мартин Христов

Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. "Надежда" до мястото, където уби детето си и направи опит да се самоубие, е бил заставен да го направи с пистолет, опрян в главата. Това разказа самият той пред Нова телевизия. Мъжът уби първо майката на детето, след което избяга с дъщеричката им.

Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че иска да се самоубие. Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои. Детето плачело през цялото време.

Шофьорът разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост.

Таксиметровият шофьор го оставил в Горни Богров и след известно време от свои колеги научил, че се издирва мъж за убийство. След това подал сигнал в полицията и така помогнал да бъде намерен.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шерлок Холмс
  Отговор
  1 17:51  30.10.18
  Нещо не се връзва.возил го е под насочено дуло на пистолет и заплахи взел му е телефоните и този не е подал веднага сигнал в СДВР? Бил разбрал от колеги за случая в Кв.,, Надежда"??! Нещо намирисва разказа му!

  Коментиран от #9

 • 2 20:51  30.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тръмп
  Отговор
  3 20:59  30.10.18
  Детето е имало шанс да оцелее,но уродливия бакшиш се оправдава,че ”не можел да се оправя с едно бебе”,не можел да го закара в Полицията щот щял да си загуби надницата и времето!!!!Нека ти лежи на съвстта това невинно бебе,катил гнусен,макар и да не си осъзнал съвестта,ще ти тежи докато дишаш уроде!!!
 • Порно
  Отговор
  4 22:01  30.10.18
  Бакшиша е отказал да спаси детето, на практика той е моралния убиец
 • Съдник
  Отговор
  5 23:06  30.10.18
  Возил го е близо час под дулото на пистолет. Онзи му взел двата телефона и след като го е оставил, тъпия бакшиш не е звъннал в полицията...Нямам думи
 • Азз
  Отговор
  6 23:58  30.10.18
  То му личи на този гнусняга живее за надницата . Можело е да спаси детето урод скапан!!!!!’
 • Guðmundsson
  Отговор
  7 08:32  31.10.18
  Абе такива са хората и труп да види на улицата ще го прескочи без да му мине окото дори.
 • Прост народ слаба държава
  Отговор
  8 08:52  31.10.18
  Каквото и да пишете тука сте смешни Всичките до един българина е голям революционер на думи ама да излезе на улицата и да се опълчи никога така че каквото и да пишете сте гола вода
 • един
  Отговор
  9 10:58  31.10.18

  До коментар #1 от "Шерлок Холмс":

  Ако работиш като шофьор на такси, ще разбереш човека. Какви ли не хора се качват в таксита. Някои като този са психирали, друи са пияни и не помнят как се казват, трети убиват таксиметрови шофьори и ги обират. Това е доста рискова професия. Не мога да простя на този шофьор, че не е приел да вземе детенцето, да го предаде веднага в полицията и така е щял да спаси живота му. И все си мисля, че животът на невинните деца е най-ценното нещо за една държава. Ненапразно в цивилизацията строго се съблюдават правата на детето и то е под непрекъсната закрила. У нас не е така. Акушерки удрят бебета с шишета по главичките, осакатяват ги за цял живот, правят се на ударени, изкарват се невинни, въпреки неоспорими доказателства. Лекари се държат грубо и неадекватно с родилки, натискат ги по коремите при раждане, убиват децата, а понякога и родилките. И те невинни! И после ревем - геноцид, та геноцид! Сами си го правим този геноцид, от лошотия, от тъпотия, от простащина! Това заслужаваме!

Напиши коментар:


Публикувай