3 417 8

Убиецът на Дарина е страдал от ревностна параноя

Психопатът постига крайните цели на всяка цена

Убиецът на Дарина е страдал от ревностна параноя
Дарина, Викторио и дъщеря им Никол Снимка: "Фейсбук"
Венцислав Михайлов

Става въпрос за ревностна параноя, каза пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ психиатърът д-р Веселин Герев по повод убийството на Дарина.

При ревностната параноя има изкривяване на мисленето - може дори да реши, че това дете не е от него. Може би е имал доста колебания, но психопатският момент е надделял. Психопатът постига крайните цели на всяка цена. Убиецът е бил под постоянно напрежение, а детският плач е един от най-големите дразнители. Именно тогава човек не може да си овладее волята, каза още д-р Веселин Герев.

Удостоверението, че е психично здрав обикновено било формално. Изследването за психическата пригодност е отпаднало преди години, каза експертът.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЗНАХРА
  Отговор
  1 09:02  31.10.18
  Тази параноя се лекува изварявате един чук с 2 лъжики Лайка,2-3 листа здравец и му се забива изварения чук в шишарката!
 • Димо
  Отговор
  2 09:12  31.10.18
  Всичко е било планирано и това го подсказва регистрацията за тормоз от негова страна само седмица преди убийството.Направил го е ,за да се предполага,че ще има оправдание за действията си.Тарикат,психопат и нищожество,за да посегнеш на семейството си.Бягайте далече от болезнено ревниви мъже и жени!Те носят само нещастие.

  Коментиран от #3

 • Хасан
  Отговор
  3 09:18  31.10.18

  До коментар #2 от "Димо":

  И мене ме бие кадъната с налъмите, ама има 5 братя! Прехвърлиха ми керемидите, и вече не подавам жалби! Свикнах с налъмите, и си изкарвам злобата в нета!А ся турете ми един +!
 • Странно
  Отговор
  4 09:48  31.10.18
  Млади, хубави хора, живеели в ново жилище и изведнъж такова нещо. Не само той е бил психопат, а цялото ни общество е психопатско.
 • КОЙ
  Отговор
  5 10:00  31.10.18
  знае тъпата ковра кви му ги е плещила от сутрин до ве4ер
 • ванката
  Отговор
  6 10:02  31.10.18
  щом всеки знае че удостоверение за психично здрав човек се издава формално и тия хора ходят спокойно по улиците ни с законно притежавано оръжие какво прави държавата в случая с издаването на на тия удостоверения ??? втори случай само за тази година на психично болен който убива със законно притежаван пистолет?!?! друг е въпроса че това момиче ако има смел баща или брат тоя боклук няма да доживее делото си!!!
 • Оппа
  Отговор
  7 10:02  31.10.18
  Ти па се изказа... Ама защо говориш глупости? Онзи ден Бойко Борисов каза, че държавата никога не е била по-добре! Няма да манипулирате хората!
 • Психо
  Отговор
  8 17:35  01.11.18
  Колкото психиатри се изказаха по случа- толкова диагнози му поставиха! Ред е на личният му зъболекар да се изкаже за хемороидите му....

Напиши коментар:


Публикувай