31 Октомври, 2018 15:47 7 230 30

Убиецът Викторио бил пълен с комплекси

  • дарина-
  • надежда-
  • убийство-
  • дете
Убиецът Викторио бил пълен с комплекси - 1

Двойният убиец от столичния квартал „Надежда“ Викторио Александров е планирал да убие жена си и детето си още в петък на Димитровден, три дни преди касапницата. Това става ясно от профила му във фейсбук, където на 26 октомври е сложил две жалейки, както съобщи сайтът „Блиц“.

В същия ден Александров пуска и жалба срещу Дарина Министерска за психически тормоз. Основанията в нея са, че тя спряла да се обръща към него с думата „Мило“, а казвала цялото му име, пише в. „Телеграф“.

Предния ден, в четвъртък на 25 октомври, двамата се скарват жестоко и младата жена го прогонва от общото им жилище на улица „Бели Дунав“ 2 в „Надежда“. Жалейката в профила му е без всякакво описание и е по-скоро загатване за това, което извършва 3 дни по-късно.

Дарина, изплашена и вероятно очаквайки нещо лошо да се случи, е повикала баща си при нея и току-що навършилата 1 годинка Никол. Георги Министерски е пазил дъщеря си и внучка си през целия уикенд, но в понеделник е бил на работа.

Около обяд Викторио Александров нахлува в жилището, убива хладнокръвно Дарина със законния си пистолет „Смит енд Уесън“, грабва детето и изчезва. Оръжието е закупено от него през 2014 г. , когато постъпва на работа в частната охранителна фирма „СОТ 161“, където е в автопатрул. Като сотаджия Александров често ставал обект на подигравки от колегите си, разкриха работили с него, Бил твърде тих, кротък и най - вече много страхлив.

Същевременно обаче имал и сериозни комплекси по отношение на жените. Отделно изпитвал неудовлетворение, най-вече заради майката на Дарина Ваня Министерска, която е счетоводител. Тя не го харесвала за зет, защото бил „прост сотаджия:“, твърдят колегите му, с които споделял части от личния си живот. Дарина, освен че следвала висше образование, не искала и да сключва брак, за какъвто Викторио постоянно я притискал. Решил, че появата на общото им дете ще реши проблема. Младата жена обаче твърдо предпочитала да живее на семейни начала, поне докато се дипломира.

Въпреки че се познавали почти от деца, а интимната им връзка била от около 3 години, Дарина и Викторио често се карали. Двамата имат къщи в две близки села в Елинпелинско – Горна Малина и Белопопци. Преди около година за няколко месеца се разделили, но раждането на Никол ги събрало.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в "Пирогов". Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 2 Отговор
    След като излезе от болницата да го пратят в затвор с по-строг режим до делото.Нека там да чака делото, а не в някой арест в отделна килия.Какъвто е страхливичък бил,ще се отрака бързичко.
  • 2 Ангелина

    14 11 Отговор
    Не коментирай,преди да знаеш ,какво е било.Това е трагедия за всички и за момчето и за момичето.

    Коментиран от #3, #4, #7, #22

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ани

    33 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ангелина":

    Каквото и да е било е ИЗРОД. Господ на всички ни е дал усти, за да се разбираме, но да убиеш детето си- това е изродщшно.
  • 5 Цар Вул

    9 11 Отговор
    Да не съдим преди да е свършило разследването!!Никой не е бил там
    /при убийството на т.н.му жена/!!Жалко за детето и "Свето му име"!
    Та думата ми е:"Да не казваме хоп преди да скочим"!!!!
  • 6 Зарко бесния

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ани":

    А като иде на лудницата ше пише по цел ден коментари тука като мене муахахахахах
  • 7 СПИРО

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ангелина":

    АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВА..
    .ВСЪЩНОСТ И ОБЩЕСТВОТО Е ВИНОВНО...САМИТЕ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО КАТО ВИДИМ НЯКОЙ ПО СКРОМЕН,ТИХ И ЗАТВОРЕН ЗАПОЧВАМЕ ДА СИ ИЗБИВАМЕ НАШИТЕ КОМПЛЕКСИ ВЪРХУ НЕГО....ТОЯ ВИКТОРИО Е БИЛ ПОДЛОЖЕН НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ ОТ КОЛЕГИТЕ СИ,ЧЕ ПОСТОЯННО СА ГО ПОДИГРАВАЛИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО...ОТ ДРУГА СТРАНА ЖЕНА МУ....МОЖЕ БИ ПОСТЯННО МУ Е НАТЯКВАЛА ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО,ПОСТОЯННО МУ Е МРЪНАЛА ЗА ПАРИ,ВЕЧНО НЕДОВОЛНА ОТ ВСИЧКИ И ОТ ВСИЧКО....В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО МУ Е ПИСНАЛО И....ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА....
    НЕ ГО ОПРАВДАВАМ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ...
    ПОНЕ ДА БЕШЕ ДАЛ ДЕТЕНЦЕТО НА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ,ТО НЯМА ВИНА ЗА НИЩО ГОРКОТО....
    А,ЧЕ Е ПЪЗЛЬО ТО Е ЯСНО....ДОРИ НЕ Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА ДА ДРЪПНЕ СПУСЪКА И СЕ ЗАСТРЕЛЯ ЕФЕКТИВНО....
    ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ И ВЪВЕДЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА КАТО НАКАЗАНИЕ....КАТО ВИСНАТ ДВАМА ...ТРИМА НА ВЪЖЕТО БАЯ НАРОД ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПОСЕГНЕ ДА УБИВА..

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Джентълмен

    10 0 Отговор
    Не го оправдавайте тоя боклук, страхливец с малката пи_ка. Доживотен затвор там ще го научат на много работи.
  • 9 куку

    3 0 Отговор
    Въведете лоботомия за подобен род психондрили !
  • 10 ОНЯ СЪЩИЯ

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "СПИРО":

    ПРАВ СИ.....НО СПОРЕД МЕН ДА БЕШЕ ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛ КОЛЕГИТЕ СИ...ОТ ТАМ Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО....ЩОТО ПОСТОЯННО СА ГО ПОДИГРАВАЛИ.....Е ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА...В КОЕТО И ПРЕДПРИЯТИЕ,ФИРМА,ЦЕХ...У НАС МЕЖДУ СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ ВСЕ ИМА ЕДИН ПО СКРОМЕН И ТИХ ЧОВЕК ВЪРХУ КОЙТО ВСЕКИ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ....
    ЗАТОВА Е ДОБРЕ ЧОВЕК ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ И ДА СЕ ДЪРЖИ С КОЛЕТИТЕ СИ ПОНЕ ДРУЖЕСКИ,ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ТИ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА НЕЩАСТИЕТО
  • 11 Оня2

    8 2 Отговор
    Що не си изби комплексите на жълтите павета
  • 12 фарго

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "СПИРО":

    Много си прав.В такива и много други случаи обществото е най-виновно.Вместо да се опълчим на поробителите си ние си мълчим и си избиваме комплексите и мачкаме слабите и им се подиграваме.Изпокарахме се самия народ между нас си.За този случай както и много други самото общество е виновно колкото самите престъпници.
  • 13 фдфдфд

    2 4 Отговор
    Тия келеши имат по-дълга сапунена история от турски сериал.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Белята

    7 0 Отговор
    Боклук трябвало е да го доубият не да го храним в затвора тоя Изрод!!
  • 16 Хасан

    8 0 Отговор
    Само себе си да беше гръмнал ..имаш комплекси и проблеми ,гръмваш се и ти свършват проблемите...какво искаш жена си и 1 годишното си деиенце
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Aнонимен

    3 1 Отговор
    Тихата вода е най дълбока. Народна поговорка.
  • 19 НЯКОЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "НИКОЙ":

    Само, че именно тоя е изнудвал майката на детето си да му припише апартамента, в кояйто са живели и който е бил нейн от баба и. И не тя е искала нещо от него, а той - от нея, а детето е било просто неговата застраховка. Прав е народния мъдрец, като казва, че тихите води са най-опасни. А ти не се прави на многознайко, защото нищо не знаеш, а формираш мнение, което е погрешно.

    Коментиран от #20, #21

  • 20 ОНЯ СЪЩИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "НЯКОЙ":

    РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И В СЛУЧАЯ АЗ СЪМ ПРАВ....
    ПОДРОБНОСТИ НЕ ЗНАМ,МОЖЕ БИ ПОЗНАВАШ ТЕЗИ ХОРА...НО ДА ТЕ ПИТАМ...КАКВО НАПРАВИ ТИ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИШ ТРАГЕДИЯТА,ЗАЩО НЕ ПОГОВОРИ С ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ДЕЯНИЕТО,С БЛИЗКИТЕ МУ С ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОЗНАВАТ,
    МОЖЕ БИ ЕДИН СЕРИОЗЕН РАЗГОВОР МЕЖДУ ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ЩЕШЕ ДА ПРЕДОТВРАТИ НЕЩАСТИЕТО,А СЕГА МИ СЕ ПРАВИШ НА ОТВОРЕН...МИ ТО СЕГА Е ЛЕСНО ДА ПСУВАМЕ,ОБИЖДАМЕ И ОБВИНЯВАМЕ,КОГАТО НАЙ-ЛОШОТО СЕ Е СЛУЧИЛО..
  • 21 filo

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "НЯКОЙ":

    А ти откъде знаеш?
  • 22 filo

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ангелина":

    Каква трагедия е за извършителя! Чуваш ли се какви глупости блещиш
  • 23 Mimi

    5 0 Отговор
    Този комплексар заслужава куршум в окото!Като някой от конвоиращите се "спъне"!!!
  • 24 мдам

    5 1 Отговор
    В България е пълно с компексари,разни изтърсаци недогледани.Проблема е,че те не умеят да живеят с жена,та камо ли деца,не могат да се справят с напрежението,защото са смотани.И да напрежение си има като гледаш семейство и трябва да си поемеш отговорностите.Те разбира се осъзнават че са смотани и започва да ги избива на агресия.И те така.
  • 25 Каквото сам си направиш...

    1 1 Отговор
    Всички хора имат комплекси, дайте да се изтрепем, а? Това не може да му служи за оправдание. Нечии подигравки не са повод да изтрепеш семейството си. А в крайна сметка в София работа има в изобилие, могъл е лесно да смени колектива, не да ги търпи. На този на физиономията му пише, че е гнусен и има склонност към насилие. За това в какво се е превърнал най-голяма вина има майка му - прилича на властно критично женище, насаждащо вина, но за пред хората нейното гардже най-хубаво, а у дома - критики. Всеки да си сърба попарата. А жените да се научат да мислят с главите си... Да тодиш дете на някой идиот, когато животът е пред тебе... Има и начини да не се стига до там...
  • 26 Uflaf

    0 1 Отговор
    Какво ще докаже криминалистиката и патолога относно случилото се в малката порутена къщичка от където са чути изстрелите ? Чути ли са или са произведени от вън ? Задържа се доказано въоръжен и опасен заради убитата жена . Какво става в тъмната стаичка ? Калибър на патрона ,посока на изстрела, разстояние, е ли е възможно или не е ? Колко,калибър и къде са гилзите. Снимки и видео от огледа да влязат в съда. Може ли проектила да премине и после да удари главата му ? Много неизвестни има още . Бог да прости починалите .Жалко . Без това намаляваме като народ ,а се избиваме едни други за кефа на тези които ни докараха до скотове.
  • 27 offffffffffffffff

    1 0 Отговор
    Родителите, които казаха колко много го подкрепят, да си спомнят за малкото ангелче!!! Спомняте ли си семейство АЛЕКСАНДРОВИ как го гушкахте и колко много ви радваше това дете?!? Е след като си спомните, продължавайте да го оправдавате тоя изрод!!!СМЪРТ за нещастника жалък!!!!
  • 28 offffffffffffffff

    2 1 Отговор
    Родителите, които казаха колко много го подкрепят, да си спомнят за малкото ангелче!!! Спомняте ли си семейство АЛЕКСАНДРОВИ как го гушкахте и колко много ви радваше това дете?!? Е след като си спомните, продължавайте да го оправдавате тоя изрод!!!СМЪРТ за нещастника жалък!!!!
  • 29 ПсихоПолиция

    2 0 Отговор
    Е какъв да е, разбира се че е „прост сотаджия“, да не иска да го нарича г-н професор по атомна физика случайно... Те полицаите, охранителите, надзирателите, сотаджийте и въобще всякакъв вид пазачи са най-комплексираните нещастници в БГ. Трепат жените и децата си, семействата си и въобще психиката им куца. А им дават и оръжия. Абсолютни нещастници !
  • 30 Даскал

    0 0 Отговор
    Пълен е бил по-скоро със симплекси.