4 930 30

Убиецът Викторио бил пълен с комплекси

Убиецът Викторио бил пълен с комплекси
Мария Атанасова

Двойният убиец от столичния квартал „Надежда“ Викторио Александров е планирал да убие жена си и детето си още в петък на Димитровден, три дни преди касапницата. Това става ясно от профила му във фейсбук, където на 26 октомври е сложил две жалейки, както съобщи сайтът „Блиц“.

В същия ден Александров пуска и жалба срещу Дарина Министерска за психически тормоз. Основанията в нея са, че тя спряла да се обръща към него с думата „Мило“, а казвала цялото му име, пише в. „Телеграф“.

Предния ден, в четвъртък на 25 октомври, двамата се скарват жестоко и младата жена го прогонва от общото им жилище на улица „Бели Дунав“ 2 в „Надежда“. Жалейката в профила му е без всякакво описание и е по-скоро загатване за това, което извършва 3 дни по-късно.

Дарина, изплашена и вероятно очаквайки нещо лошо да се случи, е повикала баща си при нея и току-що навършилата 1 годинка Никол. Георги Министерски е пазил дъщеря си и внучка си през целия уикенд, но в понеделник е бил на работа.

Около обяд Викторио Александров нахлува в жилището, убива хладнокръвно Дарина със законния си пистолет „Смит енд Уесън“, грабва детето и изчезва. Оръжието е закупено от него през 2014 г. , когато постъпва на работа в частната охранителна фирма „СОТ 161“, където е в автопатрул. Като сотаджия Александров често ставал обект на подигравки от колегите си, разкриха работили с него, Бил твърде тих, кротък и най - вече много страхлив.

Същевременно обаче имал и сериозни комплекси по отношение на жените. Отделно изпитвал неудовлетворение, най-вече заради майката на Дарина Ваня Министерска, която е счетоводител. Тя не го харесвала за зет, защото бил „прост сотаджия:“, твърдят колегите му, с които споделял части от личния си живот. Дарина, освен че следвала висше образование, не искала и да сключва брак, за какъвто Викторио постоянно я притискал. Решил, че появата на общото им дете ще реши проблема. Младата жена обаче твърдо предпочитала да живее на семейни начала, поне докато се дипломира.

Въпреки че се познавали почти от деца, а интимната им връзка била от около 3 години, Дарина и Викторио често се карали. Двамата имат къщи в две близки села в Елинпелинско – Горна Малина и Белопопци. Преди около година за няколко месеца се разделили, но раждането на Никол ги събрало.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в "Пирогов". Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 15:54  31.10.18
  След като излезе от болницата да го пратят в затвор с по-строг режим до делото.Нека там да чака делото, а не в някой арест в отделна килия.Какъвто е страхливичък бил,ще се отрака бързичко.
 • Ангелина
  Отговор
  2 16:02  31.10.18
  Не коментирай,преди да знаеш ,какво е било.Това е трагедия за всички и за момчето и за момичето.

  Коментиран от #3, #4, #7, #22

 • 3 16:06  31.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ани
  Отговор
  4 16:08  31.10.18

  До коментар #2 от "Ангелина":

  Каквото и да е било е ИЗРОД. Господ на всички ни е дал усти, за да се разбираме, но да убиеш детето си- това е изродщшно.

 • Цар Вул
  Отговор
  5 16:19  31.10.18
  Да не съдим преди да е свършило разследването!!Никой не е бил там /при убийството на т.н.му жена/!!Жалко за детето и "Свето му име"! Та думата ми е:"Да не казваме хоп преди да скочим"!!!!
 • Зарко бесния
  Отговор
  6 17:03  31.10.18

  До коментар #3 от "Ани":

  А като иде на лудницата ше пише по цел ден коментари тука като мене муахахахахах
 • СПИРО
  Отговор
  7 17:20  31.10.18

  До коментар #2 от "Ангелина":

  АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВА.. .ВСЪЩНОСТ И ОБЩЕСТВОТО Е ВИНОВНО...САМИТЕ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО КАТО ВИДИМ НЯКОЙ ПО СКРОМЕН,ТИХ И ЗАТВОРЕН ЗАПОЧВАМЕ ДА СИ ИЗБИВАМЕ НАШИТЕ КОМПЛЕКСИ ВЪРХУ НЕГО....ТОЯ ВИКТОРИО Е БИЛ ПОДЛОЖЕН НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ ОТ КОЛЕГИТЕ СИ,ЧЕ ПОСТОЯННО СА ГО ПОДИГРАВАЛИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО...ОТ ДРУГА СТРАНА ЖЕНА МУ....МОЖЕ БИ ПОСТЯННО МУ Е НАТЯКВАЛА ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО,ПОСТОЯННО МУ Е МРЪНАЛА ЗА ПАРИ,ВЕЧНО НЕДОВОЛНА ОТ ВСИЧКИ И ОТ ВСИЧКО....В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО МУ Е ПИСНАЛО И....ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА.... НЕ ГО ОПРАВДАВАМ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ... ПОНЕ ДА БЕШЕ ДАЛ ДЕТЕНЦЕТО НА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ,ТО НЯМА ВИНА ЗА НИЩО ГОРКОТО.... А,ЧЕ Е ПЪЗЛЬО ТО Е ЯСНО....ДОРИ НЕ Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА ДА ДРЪПНЕ СПУСЪКА И СЕ ЗАСТРЕЛЯ ЕФЕКТИВНО.... ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ И ВЪВЕДЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА КАТО НАКАЗАНИЕ....КАТО ВИСНАТ ДВАМА ...ТРИМА НА ВЪЖЕТО БАЯ НАРОД ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПОСЕГНЕ ДА УБИВА..

  Коментиран от #10, #12

 • Джентълмен
  Отговор
  8 17:55  31.10.18
  Не го оправдавайте тоя боклук, страхливец с малката пи_ка. Доживотен затвор там ще го научат на много работи.
 • куку
  Отговор
  9 18:11  31.10.18
  Въведете лоботомия за подобен род психондрили !
 • ОНЯ СЪЩИЯ
  Отговор
  10 18:22  31.10.18

  До коментар #7 от "СПИРО":

  ПРАВ СИ.....НО СПОРЕД МЕН ДА БЕШЕ ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛ КОЛЕГИТЕ СИ...ОТ ТАМ Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО....ЩОТО ПОСТОЯННО СА ГО ПОДИГРАВАЛИ.....Е ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА...В КОЕТО И ПРЕДПРИЯТИЕ,ФИРМА,ЦЕХ...У НАС МЕЖДУ СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ ВСЕ ИМА ЕДИН ПО СКРОМЕН И ТИХ ЧОВЕК ВЪРХУ КОЙТО ВСЕКИ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ.... ЗАТОВА Е ДОБРЕ ЧОВЕК ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ И ДА СЕ ДЪРЖИ С КОЛЕТИТЕ СИ ПОНЕ ДРУЖЕСКИ,ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ТИ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА НЕЩАСТИЕТО
 • Оня2
  Отговор
  11 19:35  31.10.18
  Що не си изби комплексите на жълтите павета
 • фарго
  Отговор
  12 21:26  31.10.18

  До коментар #7 от "СПИРО":

  Много си прав.В такива и много други случаи обществото е най-виновно.Вместо да се опълчим на поробителите си ние си мълчим и си избиваме комплексите и мачкаме слабите и им се подиграваме.Изпокарахме се самия народ между нас си.За този случай както и много други самото общество е виновно колкото самите престъпници.
 • фдфдфд
  Отговор
  13 21:51  31.10.18
  Тия келеши имат по-дълга сапунена история от турски сериал.
 • 14 22:27  31.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Белята
  Отговор
  15 07:34  01.11.18
  Боклук трябвало е да го доубият не да го храним в затвора тоя Изрод!!
 • Хасан
  Отговор
  16 08:00  01.11.18
  Само себе си да беше гръмнал ..имаш комплекси и проблеми ,гръмваш се и ти свършват проблемите...какво искаш жена си и 1 годишното си деиенце
 • 17 08:21  01.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Aнонимен
  Отговор
  18 08:41  01.11.18
  Тихата вода е най дълбока. Народна поговорка.
 • НЯКОЙ
  Отговор
  19 09:50  01.11.18

  До коментар #17 от "НИКОЙ":

  Само, че именно тоя е изнудвал майката на детето си да му припише апартамента, в кояйто са живели и който е бил нейн от баба и. И не тя е искала нещо от него, а той - от нея, а детето е било просто неговата застраховка. Прав е народния мъдрец, като казва, че тихите води са най-опасни. А ти не се прави на многознайко, защото нищо не знаеш, а формираш мнение, което е погрешно.

  Коментиран от #20, #21

 • ОНЯ СЪЩИЯ
  Отговор
  20 10:33  01.11.18

  До коментар #19 от "НЯКОЙ":

  РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И В СЛУЧАЯ АЗ СЪМ ПРАВ.... ПОДРОБНОСТИ НЕ ЗНАМ,МОЖЕ БИ ПОЗНАВАШ ТЕЗИ ХОРА...НО ДА ТЕ ПИТАМ...КАКВО НАПРАВИ ТИ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИШ ТРАГЕДИЯТА,ЗАЩО НЕ ПОГОВОРИ С ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ДЕЯНИЕТО,С БЛИЗКИТЕ МУ С ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОЗНАВАТ, МОЖЕ БИ ЕДИН СЕРИОЗЕН РАЗГОВОР МЕЖДУ ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ЩЕШЕ ДА ПРЕДОТВРАТИ НЕЩАСТИЕТО,А СЕГА МИ СЕ ПРАВИШ НА ОТВОРЕН...МИ ТО СЕГА Е ЛЕСНО ДА ПСУВАМЕ,ОБИЖДАМЕ И ОБВИНЯВАМЕ,КОГАТО НАЙ-ЛОШОТО СЕ Е СЛУЧИЛО..
 • filo
  Отговор
  21 10:57  01.11.18

  До коментар #19 от "НЯКОЙ":

  А ти откъде знаеш?
 • filo
  Отговор
  22 10:59  01.11.18

  До коментар #2 от "Ангелина":

  Каква трагедия е за извършителя! Чуваш ли се какви глупости блещиш
 • Mimi
  Отговор
  23 13:44  01.11.18
  Този комплексар заслужава куршум в окото!Като някой от конвоиращите се "спъне"!!!
 • мдам
  Отговор
  24 15:14  01.11.18
  В България е пълно с компексари,разни изтърсаци недогледани.Проблема е,че те не умеят да живеят с жена,та камо ли деца,не могат да се справят с напрежението,защото са смотани.И да напрежение си има като гледаш семейство и трябва да си поемеш отговорностите.Те разбира се осъзнават че са смотани и започва да ги избива на агресия.И те така.

 • Каквото сам си направиш...
  Отговор
  25 16:04  01.11.18
  Всички хора имат комплекси, дайте да се изтрепем, а? Това не може да му служи за оправдание. Нечии подигравки не са повод да изтрепеш семейството си. А в крайна сметка в София работа има в изобилие, могъл е лесно да смени колектива, не да ги търпи. На този на физиономията му пише, че е гнусен и има склонност към насилие. За това в какво се е превърнал най-голяма вина има майка му - прилича на властно критично женище, насаждащо вина, но за пред хората нейното гардже най-хубаво, а у дома - критики. Всеки да си сърба попарата. А жените да се научат да мислят с главите си... Да тодиш дете на някой идиот, когато животът е пред тебе... Има и начини да не се стига до там...
 • Uflaf
  Отговор
  26 07:09  02.11.18
  Какво ще докаже криминалистиката и патолога относно случилото се в малката порутена къщичка от където са чути изстрелите ? Чути ли са или са произведени от вън ? Задържа се доказано въоръжен и опасен заради убитата жена . Какво става в тъмната стаичка ? Калибър на патрона ,посока на изстрела, разстояние, е ли е възможно или не е ? Колко,калибър и къде са гилзите. Снимки и видео от огледа да влязат в съда. Може ли проектила да премине и после да удари главата му ? Много неизвестни има още . Бог да прости починалите .Жалко . Без това намаляваме като народ ,а се избиваме едни други за кефа на тези които ни докараха до скотове.
 • offffffffffffffff
  Отговор
  27 13:06  02.11.18
  Родителите, които казаха колко много го подкрепят, да си спомнят за малкото ангелче!!! Спомняте ли си семейство АЛЕКСАНДРОВИ как го гушкахте и колко много ви радваше това дете?!? Е след като си спомните, продължавайте да го оправдавате тоя изрод!!!СМЪРТ за нещастника жалък!!!!
 • offffffffffffffff
  Отговор
  28 13:06  02.11.18
  Родителите, които казаха колко много го подкрепят, да си спомнят за малкото ангелче!!! Спомняте ли си семейство АЛЕКСАНДРОВИ как го гушкахте и колко много ви радваше това дете?!? Е след като си спомните, продължавайте да го оправдавате тоя изрод!!!СМЪРТ за нещастника жалък!!!!
 • ПсихоПолиция
  Отговор
  29 16:53  02.11.18
  Е какъв да е, разбира се че е „прост сотаджия“, да не иска да го нарича г-н професор по атомна физика случайно... Те полицаите, охранителите, надзирателите, сотаджийте и въобще всякакъв вид пазачи са най-комплексираните нещастници в БГ. Трепат жените и децата си, семействата си и въобще психиката им куца. А им дават и оръжия. Абсолютни нещастници !
 • Даскал
  Отговор
  30 18:37  02.11.18
  Пълен е бил по-скоро със симплекси.

Напиши коментар:


Публикувай