3 683 10

Перверзник дебне майки с деца във Враца

Мария Атанасова

Майки от Враца пропищяха от перверзник, който ги дебне в парк в града, съобщи BulNews.bg. Мъжът се опипва, докато гледа красиви млади жени и дори деца, алармира врачанка в социалната мрежа.
Става въпрос за парка до стадиона.

Според хора, живеещи в района, там редовно обикаля млад мъж. По думите им той се държи нервно и заглежда преминаващите през градинката жени и деца. Той обикновено се крие зад дърветата, за да дебне отдалеч, като през това време се опипва.

„Здравейте, бих искала да отправя предупреждение към женското съсловие и майките с деца!!! Вече няколко пъти ставам свидетел на това как един индивид обикаля нервно в района на парка до стадиона, заглежда както жени, така и деца и прави опити за мастурбация!

В повечето пъти са неуспешни, тъй като е оживено, но вчера бях сама с бебето си и той не се свени да се приближи на 10 метра зад гърба ми и да си върши „работа“. Избяга в момента, в който взех телефона да звънна“, пише млада майка във фейсбук.

По думите на потърпевшата перверзникът е около 30-35 годишен, около 1.80 см висок и не е от ромски произход. Най-вероятно живее в околните квартали. Към момента няма данни да е опасен и да напада хората, изчезва, след като усети, че е забелязан. Това обаче не е гаранция, че няма да стресне някого или пък в някой момент да отключи агресия.

Подателката на сигнала призовава който го забележи и има възможност да го заснеме, за да могат служителите на реда да направят проверка. Граждани пък настояват общината да монтира осветление и охранителни камери в парка.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хорхе
  Отговор
  1 15:52  02.11.18
  Нима?
 • Дзу
  Отговор
  2 16:34  02.11.18
  Ауууу те тея млади майки като видят мачугата и бегат на далече.Може някоя да се покани безгрижно в храстите.
 • Дядо божо
  Отговор
  3 17:40  02.11.18
  Човекът може да го е наточил и да иска да набоде нещо

  Коментиран от #5

 • Удрийййййй
  Отговор
  4 17:50  02.11.18
  Некой Врачански пустиняк нема ли да го почеше с некое дръвченце така от близко

 • 5 18:10  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Александър Цветков
  Отговор
  6 07:01  03.11.18
  Здравейте група да му направим една изненада да се съберем татковци те за да му покажем че не му е там мястото .Да не чакаме нйякоя от жените ни да пострада или пък най малко децата ни .Майките който го забележи да го снима ако е възможно
 • Аз-врачанката
  Отговор
  7 16:32  03.11.18
  Действително,парка до стадиона е "тъмна Индия'. Там човек,да го е страх да върви през деня,а за за вечерно време и дума,неможещи да става! Осветлението там е минало- свършено време,а паркът,никък не малък.Навремето,беше хубав парк,но сега всичко е занемарено. Аз,немогат да разбера,как този извратеняк,небил опасен за хората?! При хубаво време през деня там играят деца и да вземе,този ненормалник,да излезе пред децата ида ги уплаши.На такъв,мястото му е,при борчетата-врачаните знаят,кое лечебно заведение,се намира там.
 • Удри баце
  Отговор
  8 21:55  03.11.18
  Те тоя може некои да го прибие без да го лежи са.
 • vasik atanasova
  Отговор
  9 03:45  04.11.18
  ЕКСХИБИЦИОНИСТ
 • алко пепелянче развявам аз
  Отговор
  10 22:02  04.11.18
  ...това бях АЗ :D

Напиши коментар:


Публикувай