10 352 5

Ловеч: Подробности около смъртта на младата французойка

Направена е аутопсия на трупа на 23-годишното момиче

Ловеч: Подробности около смъртта на младата французойка
Мария Атанасова

Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата на областната администрация в Ловеч не е установила следи от насилие или изнасилване, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров. По думите му тя е починала вследствие на обесване. Разследващите продължават да работят и по двете версии - убийство и самоубийство.

Петров допълни, че в началото на следващата седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще установят дали момичето е било употребило наркотици и алкохол.

"Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там", каза още Кирил Петров. Той поясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Mомичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мимо
  Отговор
  1 15:14  03.11.18
  Та аз разбрах, че от аутопсията се е изяснило, че намереното обесено момиче е починало в следствие на обесване!!!! Това е наистина страшно разкритие! Нещо от сорта на : самурая без меч е като самурая с меч, само че без меч .
 • мъка
  Отговор
  2 15:59  03.11.18
  Да не се окаже някоя разследваща журналистка ?
 • Кълвач
  Отговор
  3 16:36  03.11.18
  Из оня край постоянно се навъртат съмнителни французи! Някои от тях ги бият, а други се бесят, или ги обесват. Следствието ще каже!
 • 3333
  Отговор
  4 23:09  03.11.18
  Ако е разследваща журналистка големи обеснения ще паднат. Никой не написа една дума за французойката. Студентка ли е? Работеща ли е? На екскурзия ли е? Родители има ли търсят ли я? Няма да се оправим това е. Лека и пръст на момичето. Може да е било от добрите.
 • Пешо
  Отговор
  5 09:50  04.11.18
  Ще замажат за пореден път нещата. Тази е надушила на областния управител на Ловеч далаверите, а те са доста и за много пари и тъй като е обществена тайна, че е човек на мутрите е ясно, какво се е случило.

Напиши коментар:


Публикувай