Last news in Fakti

6 Ноември, 2018 13:11 2 463 5

Викторио дойде в съда с пранги на краката

  • дарина-
  • убийство-
  • надежда-
  • викторио александров

26-годишният мъж е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им

Викторио дойде в съда с пранги на краката - 1
Снимка: БТА/Архив

26-годишният Викторио Александров дойде в съда с пранги на краката. Той скри погледа си от журналистите, съобщи телевизия „Канал 3“.

Викторио днес обжалва пред Софийския апелативен съд наложената му мярка от СГС.

26-годишният Александров е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им, както и за принуда спрямо таксиметров шофьор. В петък той се изправи пред съда за първи път. Влезе в съдебната зала, без да крие лицето си. Поиска да бъде пуснат и да се прибере у дома.

Двойното убийство става в началото на миналата седмица. Първо в апартамент в "Надежда" убива майката на детето му, а по-късно е убито и самото едногодишно момиченце, а самият Александров прави неуспешен опит за самоубийство.

Пред апелативните съдии Викторио заяви, че има болки в главата и не чува. Оплака се, че не е посещаван от лекар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    10 0 Отговор
    тоя боклук сега доживотно ще го хрантутят в затвора, как пък леко се е одраскал само при опита за самоубийство дееа страхливеца нещастен
  • 2 Трагично

    7 0 Отговор
    Оная Иванчева я беха вързали още повече ама и тя е по-опасна
  • 3 Гаргамушка

    9 0 Отговор
    Този нещастник има наглостта да се оплаква че не го е посещавал лекар,а също така заявява че не помни и се надява всичко дето е надробил да му се размине по-късно леко и след време пак да си живее живота все едно че нищо не се е случило.Удивлявам се на съвестта му и на родителските му чувства.
  • 4 Ако му бях баща

    7 0 Отговор
    Сам щях да го утрепя,урод гаден
  • 5 един

    2 0 Отговор
    А с какво да дойде в съда този изверг? С балетни обувчици ли? Какви са тези заглавия? Сега остава да го пуснат да се лекува, че не чува и лекари не го посещават. Като говорим за изверги, какво стана с една жена, подобна на свиня, която живееше в някакъв квартал с три деца, които никога не са ходили на училище, членуваше в някаква секта и мразеше всичко българско, уби по особено мъчителен и жесток начин баща си, като го преби до смърт пред очите на съседите си, след това искаше да я освободят, защото трябвало да преподава уроци по музика. Това дело докъде стигна? Да не е вече на свобода?