1 634 5

Викторио дойде в съда с пранги на краката

26-годишният мъж е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им

Викторио дойде в съда с пранги на краката
Снимка: БТА/Архив
Венцислав Михайлов

26-годишният Викторио Александров дойде в съда с пранги на краката. Той скри погледа си от журналистите, съобщи телевизия „Канал 3“.

Викторио днес обжалва пред Софийския апелативен съд наложената му мярка от СГС.

26-годишният Александров е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им, както и за принуда спрямо таксиметров шофьор. В петък той се изправи пред съда за първи път. Влезе в съдебната зала, без да крие лицето си. Поиска да бъде пуснат и да се прибере у дома.

Двойното убийство става в началото на миналата седмица. Първо в апартамент в "Надежда" убива майката на детето му, а по-късно е убито и самото едногодишно момиченце, а самият Александров прави неуспешен опит за самоубийство.

Пред апелативните съдии Викторио заяви, че има болки в главата и не чува. Оплака се, че не е посещаван от лекар.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гаргамел
  Отговор
  1 13:33  06.11.18
  тоя боклук сега доживотно ще го хрантутят в затвора, как пък леко се е одраскал само при опита за самоубийство дееа страхливеца нещастен
 • Трагично
  Отговор
  2 13:56  06.11.18
  Оная Иванчева я беха вързали още повече ама и тя е по-опасна
 • Гаргамушка
  Отговор
  3 16:22  06.11.18
  Този нещастник има наглостта да се оплаква че не го е посещавал лекар,а също така заявява че не помни и се надява всичко дето е надробил да му се размине по-късно леко и след време пак да си живее живота все едно че нищо не се е случило.Удивлявам се на съвестта му и на родителските му чувства.
 • Ако му бях баща
  Отговор
  4 21:18  06.11.18
  Сам щях да го утрепя,урод гаден
 • един
  Отговор
  5 09:08  09.11.18
  А с какво да дойде в съда този изверг? С балетни обувчици ли? Какви са тези заглавия? Сега остава да го пуснат да се лекува, че не чува и лекари не го посещават. Като говорим за изверги, какво стана с една жена, подобна на свиня, която живееше в някакъв квартал с три деца, които никога не са ходили на училище, членуваше в някаква секта и мразеше всичко българско, уби по особено мъчителен и жесток начин баща си, като го преби до смърт пред очите на съседите си, след това искаше да я освободят, защото трябвало да преподава уроци по музика. Това дело докъде стигна? Да не е вече на свобода?

Напиши коментар:


Публикувай