Last news in Fakti

10 Ноември, 2018 15:48 7 385 13

Разкриха кой е наглият крадец (ВИДЕО)

  • крадец-
  • кражба-
  • обир-
  • софия

Мъж прави опити за обири през нощта

Вчера информационна агенция БЛИЦ първа публикува скандално видео, от което се вижда как неизвестен мъж се опита да направи нещо страшно в столицата.

Той се опита да влезе с взлом в апартамент, а след това и в друг. Цялата му нагла постъпка бе запечата на видео.

Действията му са заснети от видеокамери в жилищна кооперация в столичния квартал „Лагера“. Той не крие самоличността си и дори обикаля със запалена цигара, докато проверява за незаключени врати.

От публикации в социалната мрежа Фейсбук става ясно, че за действията му е била уведомена полицията, но той все още не е заловен. Дори прави нови удари.

Друг потребител разкрива, че същият мъж е успял да влезе в дома му, но е успял да вземе само документите на жена му. Това се е случило в „Манастирски ливади“.

Десетки потребители са коментирали кадрите. Някои дори се заканват да се саморазправят с крадеца.

„Оказва се, че лицето се казва Йордан. Излязъл е наскоро от Централния софийски затвор. Живее в София при родителите си в кв. „Редута“. Адресът е ул. „Царичина 4“. Живее с втория си баща Димитър, майка му Ева и брат му Георги. Подвизава се и в квартал Левски“, пише в сигнала на потърпевшия.

БЛИЦ научи, че въпросният крадец се казва Йордан Катермов. А лично Любомир Коцов, който качи видеото с апаша, "изтипоса" фейсбук профила му и с големи червени букви написа "Открихме го!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    41 7 Отговор
    Похвално. Така трябва а не само инициали и качулка на главата. По фашиско преди 9 септември като откраднеш чепка грозде. Полския стражар те прекарва през цяло село за назидание с чепката на врата. Боя дето отнася у кауша не се брои. След девети комунистите олабиха работата и се крадеше за световно. Сега сме в преход от 28 години но края му не се вижда.
  • 2 Луд

    46 4 Отговор
    В кв. " Хаджи Димитър " двама като този пробваха наред вратите през нощта ! Майка ми ме събуди и само се пресегнах под леглото за щангата ! Като ги подгоних , настигнах единия и отнесе няколко удара с желязото ! За една бройка да го цапардосам по главата и да стане беля , че ръката ми е тежичка ! Врещеше като уловена катерица !
  • 3 гост

    54 3 Отговор
    Да де, ама това го правят хората, а МВР спи.
  • 4 Guðmundsson

    10 37 Отговор
    Абе да краде от богати надути пикльовци е дори похвално.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гоги

    11 1 Отговор
    пускаш ток на бравата и повече няма да повтори

    Коментиран от #7

  • 7 Guðmundsson

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "гоги":

    Ако се погрешка в тъмното се объркан и ме удари ток, обещавам че с динамит ще му взрив апартамента.
  • 8 Българска работа

    0 1 Отговор
    Срама нямате ейййй
  • 9 Не глеам таувизия

    9 0 Отговор
    С тая информация... Мир на праха му... На братята ромляни адерсчеата га ша ги давате...?!
  • 10 бял

    10 0 Отговор
    Е сега трябв да му се счупят ръчичките на боклука
  • 11 точния

    8 0 Отговор
    да му лепнат една присъда,защото следващия път да не падне от някои етаж гада.
  • 12 vasik atanasova

    9 0 Отговор
    ИЗВОДЪТ Е
    ЧЕ ЧОВЕК НЕ СЕ ПОПРАВЯ В ЗАТВОРА
  • 13 Д-р Брънзалов

    0 0 Отговор
    От цялата къща на ул.Царичина 4 ,който и да барнете все е за тричане ,че и направо тепане. Този и сестра му са доведени брад и сестра на още един индивид от същата порода казва се Гошо, къщата е като от трейспотинг вижте я в мапса ,ако не вярвате.Тормозят комшийте си ежедневно с мазна чалга и долни маанета освен с кражби, милицията спи и си прави углушки ,а тези и връзкари не са ,защото са умствено ограничени и пълни скъсаняци. Дано господа милиционерите да се сезират и задействат ,защото тогава някой нормален човек ще им обърне по-специално оперативно внимание и ще лежи невинен заради пълни по подобие на онзи достоен доктор ,който приключи господин Плъха при самоотбрана.