Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 12:17 4 724 12

Обвиниха Любо Гъзара, убил мъж след забележка за клаксон

  • любо гъзара-
  • забележка-
  • клаксон

Любомир пребил и друг мъж със стол

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт срещу Любомир Крумов за причинена смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

По неофициална информация става дума за Любо Гъзара, известен в криминалните среди, който още миналата година е пуснат от ареста срещу 1500 лева гаранция. Мъжът ще бъде съден за това, че на 20.11.2016 г. пред заведение на ул. "Княз Борис I" в София, умишлено нанесъл удар с юмрук лицето на клиент, с което му причинил контузия на черепа и главния мозък. В резултат на получената травма 9 дни по-късно пострадалият починал. Според публикации в медиите жертвата се казва Красимир Пеев.

По време на същия инцидент Любимир нанесъл и няколко удара с ръце, крака и стол в областта на главата на друг клиент на кафенето и с това му причинил временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

Повод за агресията на обвиняемия била забележка от страна на двамата. Около 17,00 часа Любомир шофирал по булеварда, движението било натоварено и заедно с други водачи форсирали двигатели и натискали клаксони. Това смущавало клиентите на заведенията, разположени по тротоара на улицата.

При преминаване покрай една от масите Любомир отново натиснал клаксона. Седящи на масата клиенти му направили забележка да прояви търпение, тъй като друг автомобил в момента прави маневра и това е причина за образувалата се колона.

Той реагирал бурно, като започнал да ги заплашва от автомобила си, след което се оттеглил. Десетина минути по-късно обаче се върнал пеша при тях и нанесъл удар с юмрук в лицето на единия. Той паднал на земята, ударил си глава в плочките на заведението и изпаднал в безсъзнание.

Любомир Крумов продължил агресията си, като ударил втория мъж - бивш полицай на име Цветан, със стол и след падането му на земята му нанесъл удари с крак в главата, пише dir.bg. В резултат на това му причинил отоци, кръвонасядания и охлузвания по лицето.

Ако бъде признат за виновен в извършването на първото престъпление, мъжът може да получи наказание от 2 до 8 години лишаване от свобода. За второто е предвидена присъда до 3 години лишаване от свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хроно граф

    63 2 Отговор
    Такива "гъзари" байтошовата милиция ги оправяше без да се зори и без да стигат до "медиите". Бързо ги превъзпитаваше и се радваха на ватенка топла за зимния ден на някой голям строителен обект.
  • 2 Гост

    33 1 Отговор
    е хайде да вземем нещо хамериканско, първа присъда от 2 до 8 втората до 3 общо 12 години.

    Коментиран от #8

  • 3 Мую

    49 1 Отговор
    Кви са тези фиктивни присъди, дайте му доживотен.Ега ти,в каква държава живеем?!?!
  • 4 След 2 години вън

    23 0 Отговор
    А после на кого ще счупи пак черепа?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    20 0 Отговор
    Стига с тоя затвор пак да го храним на гилотината веднага ако не става за донор на органите
  • 7 впечатлен

    12 0 Отговор
    Тая батка защо се вихри така? Сигурно някой го покровителства. В криминалната ни държава покровители на престъпници дал Господ! Май това заслужаваме. Подобни новини поради липса на справедливост все повече будят желание за саморазправа. Не съм убиец, никога и през ум не ми е минавало да отнема нечий живот. Но след шокиращите престъпления, извършвани по изключително нагъл начин, все повече си мисля, че ще се стигне до саморазправа. Рано или късно, ако системата ни е толкова скапана и безотговорна! А престъпници има навсякъде, у нас са особено нагли!
  • 8 хахахах

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ми не си на ясно със закона май а хаха значи дават ти по първо обвинение което е от 2 до 8г примерно 5г по второто което е до 3г. ти дават максимума 3г. и тук вече става интересното отиваш на дело за акумулация на присъдите и присъдата от 3г влиза в присъдата от 5г. защото е по голяма и така вече за двете деяния лежиш само 5г. присъди до 5г. не се лежът в затвор а в ТПО -открит тип което значи че ходиш на работа от 09ч до 17ч след това се прибираш да преспиш в ТПО-то и като работиш за макс 2г и 8м. си свободен та те това е на кратко иначе има и друго намираш познат с фирма той отива в ТПО-то казва че му трябва човек за денанощна охрана на обекта естествено си ти взима те и си свободен нонстоп докато не мине полвината от присъдата та даже няма нужда и да се прибираш в ТПО -то хаха
  • 9 ИВАН

    1 0 Отговор
    Аха, щом не е в затвора и си позволява да прави така със хора, значи е наш човек
  • 10 Справедливост

    4 0 Отговор
    Абе вторият пребит, ако е бивш полицай, както пише в статията - може и да не му се размине напълно на барото. По принцип, повечето от безнаказаните са си такива докато не посегнат погрешка я на полицай, я на дупетат...
  • 11 Рънърса

    2 0 Отговор
    Дайте го при нас да му порим прякора!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.