Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 16:35 2 506 7

Иззеха 30 000 литра вино в Ямболско (СНИМКИ)

  • митница-бургас-
  • митници-
  • вино-
  • алкохол

Производителят не е представил документи по Закона за акцизите и данъчните складове

Иззеха 30 000 литра вино в Ямболско (СНИМКИ) - 1
Снимки: Агенция Митници

Служители от Митница-Бургас иззеха близо 30 000 литра вино в стъклени бутилки и пластмасови опаковки от стопанска постройка в селище на територията на община Ямбол, съобщи Катя Иванова, говорител на Регионалната митническа дирекция в морския град.

В едно от помещенията е открито голямо количество вино - бяло, червено и розе, съхранявано в стъклени бутилки и пластамосови туби. В рамките на проверката за виното не са представени документи по Закона за акцизите и данъчните складове.

Иззеха 30 000 литра вино в Ямболско (СНИМКИ)

Взети са проби за лабораторен анализ. Предстои да бъде образувано административно-наказателно производство. Работата по случая продължава.

Иззеха 30 000 литра вино в Ямболско (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    22 3 Отговор
    Конкуренцията на винпром "Пещера" се унищожава с ужасяваща методичност. Чудя се Боко и Цурко с какъв % са съдружници на Наско и Антон?

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    18 0 Отговор
    тази година чаша вино в зимните курорти изведнъж ще скача с 50%.
  • 3 Гост

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Е какво искаш?Къде са му документите на тоя?Плати ли данъци?Къде я има тая криворазбрана демокрация?Иначе сигурно кара няколко чисто нови коли и ние с гайдите дето си плащаме данъци му пречим по пътищата с нашите таралясници.
  • 4 човеко с ракията

    0 1 Отговор
    Благоевград, Струмско, РУМ, седят Бабки и продават ракия без бандерол СЛЕПОЦИ

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    "Взети са проби за лабораторен анализ.". Да вземат проби за полеви тест, за химичен анализ, за механичен анализ, за тънколивкост, за цвят, за температура на замръзване, за доказателство в съда, за проследяване по дистрибуторската мрежа и ....то не остана :D . Тоз дет са му ударили виното май, май си е мислил, че ще мине без суджуци към властта.

    Коментиран от #6

  • 6 никси

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    така е прав си все пак народа трябва да знае какво консумира да не се истрови кои знае какво има вьтреняма значение какьв е алкохола за всчко тряба лабораторни проби и строкг контрол
  • 7 А БИЛАА И КАУФЛАНД НЕ ИЗДАВАТ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "човеко с ракията":

    ФИСКАЛЕН БОН А ПРИНТЕРНА ХАРТИЯ НА КОЯТО Е ПИСАНО - СИСТЕМЕН БОН А ОБОРОТИТЕ СА ВИЖДАТ О ПАРКИНКА ОГРОМНИ.