17 Ноември, 2018 09:20 9 140 8

Измамницата, отмъкнала милиони от Мартин Петров, с нова популярна жертва

  • мартин петров-
  • ирина аткова-
  • богдана карадочева

Ирина Аткова стана известна в края на 2017 г. , когато стана ясно, че е източила сметките на Мартин Петров без знанието му

Измамницата, отмъкнала милиони от Мартин Петров, с нова популярна жертва - 1

Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена за издирване на Интерпол, предаде "Телеграф".

"Според мен тя не е в Европа, защото Европол я издирват от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, защото тя нито е много умна, нито е толкова комбинативна", сподели певицата. Ирина Чавдарова Анткова, която другата седмица ще стане на 41 г., взима парите на звездата преди 2 лета.

Тя е служителка на "Уникредит", когато банката я назначава за лична банкерка на Богдана. Често й звъняла, била мила и любезна, направила добро впечатление и изпълнителката на "Дано" я допуснала близо до себе си.

После я запознала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, за да може тя да ги "развърти". Без да прояви и капка съмнение, певицата й ги дава, дори и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи вокументи с печати, че е вложила парите във финансова къща.

До август 2017 г., когато изведнъж спира да отговаря на позвъняванията на клиентите си. Богдана разбира, че е измамена, когато от финансовата къща й казват, че не познават Ирина. "Не мога да й заведа дело, защото всичко е на лична уговорка и доверие. Нямам документи", споделя Карадочева.

Тя отказва да уточни сумата, защото е "смешна сравнение с тази на футболиста Мартин Петров". "Но за нас са си нещо тези пари. Болно ми е, че се доверих и ме ограбиха", добави звездата.

Ирина Аткова стана известна в края на 2017 г. , когато стана ясно, че е източила сметките на Мартин Петров без знанието му. Тя му е била лична банкерка и е източила 3,8 млн.лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 охо бохо

    50 1 Отговор
    Колко тъп трябва да си, че да си дадеш трудно спечелените през живота си пари на отскоро познат човек и то без документ !?

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Будалата

    32 1 Отговор
    Света се дели на балами и тарикати. Нито едните се увеличават нито другите намаляват.
  • 3 хаха

    12 14 Отговор
    ОТ КЪДЕТО ДОШЛИ ТАМ ОТИШЛИ!
  • 4 Амииии

    9 1 Отговор
    То си белни , кой е хитър и кой куха алчна лейка !
  • 5 Бачо Киро

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "охо бохо":

    Отговорът ти е във въпроса - "трудно спечелените". Нито певицата, нито ритнитопковецът с нещо са заслужили подобни пари. Живеем в сбъркано време, когато шутовете печелят повече от хора със заслуги към обществото.
  • 6 Пацо пойзана

    7 1 Отговор
    Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.и на мен да ми дадат няколко милиона на доверие да ги развъртя и аз ще забравя да ги върна.но докато има овце, ще има и вълци.
  • 7 Охо бохо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "охо бохо":

    Дадох ти +, но тук разковничето е, че те са се доверили на служителка от уважавана банка и че от самата банка са я препоръчали на тея двамцата. Т.е използвано е името на банката за да се подлъжат. Едва ли ако ти им предложиш ще са толкова наивни. Но пък и банката къде е спала, като е наемала тая банкерка. Така сама банката си вкарва автогол и лошо за банката и за двамцата.
  • 8 Жепеец

    3 1 Отговор
    Хайде, хайде, уважавана банка била УниКредит, дрън-дрън. С онова говедо Левон Хампарцуцумян. Как ли пък не!